Sharan nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já si třeba servis vybavil různýma zbraněma bodné sečné střelné, chladné, i hromadného ničení,jirka jn píše:Jak muze bejt potkanej kdyz rozvody sedej napadlo mezda se nesekli zdvihatka a nepropoustejanydraj píše:Milosek ma pravdu, mas ho asi potkanej.
když mě napadne blbost snadno se ubráním a že rozvody sedí to je normálka

-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
presne tak ale moj oco ma ucil to robit s jednym rozdielom ato s 5 prevodovym stupnom a pre istotu dve kliny pod koleso.tyam neni co riesit hlava dole nove ventili sak to auto nema urcite 100tisic zabrusit nove semeringy, hlavu zrovnat a ides jak predtym - len to treba zasponzorovatslovacek.milos píše:komprese seměřítak že pakstříkneš do válce olejíčku a pokud se tlak zvedne tak je to krožkama.
podle mě to máš potkaný,
já to dělám následovně vemu svíčku upravenou na nasazení kompresoru
prvníválec dám do kopmrese, jednička bzda a tlakuji,
tvů j případ bude následovný pokud vzduch vychází z výfuku je výfuk ventil KO pokud syčí ze sání je sací ventilKO,
hlava k opravářovi
- milansilvia
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
jirka jn píše:Kolecko je dobry rozvody sedejmilansilvia píše:Pozri koliesko na kluke ..... Mal som ten istý problem
koliesko je právě v háji jinak by se ti to nepotkalo, a po potkání setito zas vrátilo napůvodní místo
hlavu musíš dát borcovi strojařovi co opravuje hlavy, hlavuti udělá ze tří stran, vvšechny ventily, vyleští kanály, gufírka, vymění vadné hydra, počítej tak 15OO až dvojku, koliesko 35O a šroub 1OO,
oprvář hlav ti zapujčí i frézu na kliku za kilo asi,
těsnění pod hlavu a šrouby,
cokoliv ojebeš, hlavu dáš pilnikářovi, nebo nevyměníš koliesko tak za pár měsíců děláš znova