ono i kdyby se naslo,tak ho nedostanes.....nam ve firme ukradli tatru se kterou jsem jezdil nez jsem dostal novou.byla trosku novejsi a tenhle model se nedelal nejak dlouho,tak jsem po nich koukal.Nicmene po vic jak roce jsem ji potkal,predelana korba,nastrikana jinou cervenou atd. Tak se vse nahlasilo na pčr a ty ji zabavili.....no uz se to resi vic jak 2 roky a tatra stoji porad u pčr
Tady je průser, když někdo koupí "v dobré víře" auto s falešnými papíry, projde STK i na magistrátu a pak se zjistí, že je kradené...Já věděl téměř na 90 % , kdo mi ho ukradl , měl toho víc , ale byli v tom patrně i policajti /jeden z nich policajt co vozil auta z ciziny měl na starosti kriminální činnost dovozců..../ takže důkaz nebyl,ani jsem to neudal.. ale nakonec z plánu nákupu odstřelovací pušky jsem ustoupil...
Ja koupil passat v roce 2005, 3 roky starej, highline, cena nijak vyhodna, individualni dovoz. Po 3 letech a 2 mesicich me kontaktovala PCR, ze maji podezreni, ze to moje je kradeny. Auto jsem vyklidil a dovezl jim ho. Nechali si ho tam, zjistili, ze je kradeny v Praze nejake slovenske firme. Auto se rozhodli vydat leasingovce, tak jsem posal stiznost, ze jsem auto vydrzel (3 roky, dobra vira). Stiznost uznali, ale odkazali me na obcanskopravni spor. S pravnikem jsme zazalovali SK pojistovnu Allianz a ti se na me obratili s zadosti o mimosoudni vyrovnani a at nabidnu castku za kolik jsem ochotnej auto odkoupit. Navrhl jsem 15tis Kč a oni to akceptovali. Obratem zaslali puvodni velkej TP. Auto se mi vratilo po celkem 2 letech kazdotydenniho uhaneni vysetrovatelu a soudcu, udelal jsem dovozovou technickou, nechal vyrazit puvodni VIN nahradni technologii a jezdil dal. Pred mesicem jsem auto prodal.
Jinak, abych jeste dodal, auto bylo pred koupi provereno u Cardetect jinym zajemcem. Zjistili manipulaci s VINem, auto nenahlasili PCR, ale vratili zlodejickum, kteri ho pak prodali me.
Jinak doma mam stale velkej a malej TP na ktery jsem jezdil, nez mi to zabavili. Takze by ted stacilo druhy auto, prebouchat VIN, pojistit a vesele dal jezdit. Tohle PCR nema doreseny.
Hele jen takovej malej nápad. To jsem si uvědomil až měsíc po tom co mi auto ukradli. Zkoušel si objet všechny nějaký firmy, nebo podniky co maj okolo kamrovej systém? Víš jak. Z části by se dalo vystopovat aspoň, jakym směrem to auto jelo. Popravdě ve 2hod ráno moc takovejch audin po městě neprojede. Já jsem to zkusil a aspoň jsem věděl jakym směrem zloději jeli. Sice potom už dál stopa nevedla, ale aspoň něco. Třeba něco najdeš. Za to nic nedáš. Sice je to celej den lítání s prosíkem o shlédnutí kamerového systému, ale auto je auto.
nedavno jsem videl pres den jet S6 unas v brne v komarove,ale jestli to byla ta tvoje...konec koncu toho moc nejezdi.... jedna tam zrovna stava ale to bude asi nekdo kdo tam bydliva...
hestli jde do brna zkus vrakac v holubicich ..tam bude spousta lopat , treba se ti postesti...
dam to do informaci na zacatku telefon tak i tak volat policajty oni si to proveri staci ze stoji podezrela S6 tam a tam a oni si to zjisti
tel na me 777 867092
jinak jeste ridicovo zpetne zrcatko SKLO je napul znicene natekla mezi vrstvy voda takze podle toho to jde poznat taky
... uprimnou soustrast. Projet okoli urco stoji za to, ty smejdi to casto z vyse popisovanych duvodu obcas nechaji skutecne za rohem.
Bohuzel corkare podporuji mam obavu minimalne 2/3 lidi co jeste auto ukradene nemaji a to nakupy na vrakarnach. Vsichni se na corovane dily a vrakarny doslova tresou, tak se bohuzel nelze divit, ze tato luzu ma neustaly a dobry odbyt ..
avatar píše:No policie to již odložily. takže je konec.
Neztrácej hlavu, neznamená že když to policie odloží, tak že je autu konec. Možná že budeš mít štěstí a fakt se to auto najde. Znám dva případy, kdy policie odložila případ a majitel si auto našel sám, za pomocí kolegů, kamarádů atd. To procento je sice minimální, ale pořáf aspoň nějaký
avatar píše:No policie to již odložily. takže je konec.
Neztrácej hlavu, neznamená že když to policie odloží, tak že je autu konec. Možná že budeš mít štěstí a fakt se to auto najde. Znám dva případy, kdy policie odložila případ a majitel si auto našel sám, za pomocí kolegů, kamarádů atd. To procento je sice minimální, ale pořáf aspoň nějaký
Jak se to vezme. Mě vybrali dílnu, těm šmejdum policajtskejm (byť tam mam spoustu známejch) sem řek kdo to byl a odpověď byla "jak jim to máme dokázat" i když jsem nějaký věci získal z5 jsem totálně rezignoval.
Po 2 měsících přišel standartní dopis od fízlů "případ odložen, pachatel neznámý"
Pak jsem se dozvěděl že ty svině chytli při něčem jiném, ale můj případ už neotevřou, pro nedostatek důkazů a to maj naprosto zřetelný otisky prstů, pachový stopy, stopy bot......
Jsem neskutečně nasranej na systém kterej tady funguje, jsem nasranej kdykoli si přečtu o nějakym ukradenym autě, vybraný chatě nebo baráku..... a přitom vim že ty sráčové se NÁM smějou za rohem
Pro tyto případy mam už pod polštářem plynovku a bez váhání a varování ji používám a přiznám se že už byla v činnosti a po zásahu jsem si došel ven jednoho zmrda dokopat tak že krvavá stopa byla na zámk. dlažbě ještě za měsíc.