vyfuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no dobre...teraz konkretna otazka....audi A4 ma od turba len pletenec a potom kat....ideme davat 60ku vyfuk, tak mame nechat vykuchany kat a pletenec 55 a od katu dat 60ku alebo prekopat to cele a spravit tam rozsirenie ako na fotke uvedenej vizsie...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Panove zde mate komplet montazni material na udelani sveho vyfuku!
http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/ds.php
Kdyz jim napisete maji i prumer 63.5mm na vyfuk sk.A.
Udelate si komplet vyfuk a je to vyfukova trubka.
Ladeni zdar
http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/ds.php
Kdyz jim napisete maji i prumer 63.5mm na vyfuk sk.A.
Udelate si komplet vyfuk a je to vyfukova trubka.
Ladeni zdar

takze ked idem robit vyfuk do A4 kde je katalizator hned za turbom, nechat tam vykuchany kat a davat 60ku ruru az za katom, alebo to radsej prerobit na nieco take ako je hore na obrazku? popripade ake by to malo byt rozmerovo?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
- Přispěvovatel
pokud ti to pomůže řešil jsem ted to samé co ty .....
materiál nakoupen tu za2700,- včetně pošty http://www.talmet.cz/
vše jsem udělal v 60mm nerez kolena koupil 90st pak nařezal uhly podle potřeby
stačilo 5kolen 3metry roury
vlnovec šel z 5golfa je to 60mm
zadní tlumič jsem koupil na aukru průchozí 1200,- 60mm vstup
ještě dvě spony pruchozí aby se dal výfuk podle potřeby sundat a upravit
ty spony jsou z kelly za 220kč
takže suma sumárum včetěn kotučků na flexu 4000-4500,- včetně elektriky .)
vlnovec jsem dostal ,vařil jsem to COčkem vím prasárna ale spoje vypadaj dobře až to začne reznout, stejně budu řešit větší teď jdu na 220ps....
v tý firmě maj vše skladem super jednání
od turba jsem to koleno nařezal po krajích sklepal na 50mm a navařila aby šli nasadit matky 70mm koleno už bylo moc ale jistě by šlo taky aby se udělal lepší náběh ale neřešil jsem to
materiál nakoupen tu za2700,- včetně pošty http://www.talmet.cz/
vše jsem udělal v 60mm nerez kolena koupil 90st pak nařezal uhly podle potřeby
stačilo 5kolen 3metry roury
vlnovec šel z 5golfa je to 60mm
zadní tlumič jsem koupil na aukru průchozí 1200,- 60mm vstup
ještě dvě spony pruchozí aby se dal výfuk podle potřeby sundat a upravit
ty spony jsou z kelly za 220kč
takže suma sumárum včetěn kotučků na flexu 4000-4500,- včetně elektriky .)
vlnovec jsem dostal ,vařil jsem to COčkem vím prasárna ale spoje vypadaj dobře až to začne reznout, stejně budu řešit větší teď jdu na 220ps....
v tý firmě maj vše skladem super jednání
od turba jsem to koleno nařezal po krajích sklepal na 50mm a navařila aby šli nasadit matky 70mm koleno už bylo moc ale jistě by šlo taky aby se udělal lepší náběh ale neřešil jsem to
- JohnnyBOSS
- Aktivista
má u konfigurace, jakou mám v podpisu, smysl řešit to rozšíření downpipe? Jestli se změní náběh, předpokládám, že se to odehraje do 2tisíc otáček, to přece nemá smysl u VBčka řešit, když tomu stejně sodu můžu dát až přesáhnu aspoň těch 2000otáček. Je to tak?
Díky za reakce
Díky za reakce

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
- marena tdi
- Aktivista
tak kontaktuj je .tady neni moc lidi co si koupi Milltek vyfuk a jeste s tim delat expedimenty.tholis píše:Panove jak je na tom turbo-off vyfuk bez katu od milteku? Mate nekdo zkusenost? Ma smysl to porizovat, nebo je lepsi udelat sve? Jezdi to hodne britu, ja mam radsi takovehle vyrobky nez homo-domo..Ma na to nekdo nazor?

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Aktivista
Tak predpokladam, ze oni to maji spocitane a ozkousene v praxi, ohybane na miru, udelane s ohledem na plug and play aplikaci. Nechce se mi verit, ze to navrhuji jen podle toho, jake jsou tam vyuzitelne prostory. Dale verim, ze uroven svaru je na uplne jine urovni, nezli pri "homo-domo" reseni. Kazde nezadouci vireni ovlivnuje vyplach motoru.tholis píše:marena: Me zajima jak to funguje. Jestli to ma opravdu nejaky prinos jestli to funguje aspon jako homo-domo nerez bez katu;)
Ale nabizi se tu otazka, zda se to vzhledem k cenam vyplati.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- marena tdi
- Aktivista
asi pujde pouze o zvukovou kulisu.kat te do urcite miry za prdel drzet nebude.tholis píše:marena: Me zajima jak to funguje. Jestli to ma opravdu nejaky prinos jestli to funguje aspon jako homo-domo nerez bez katu;)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
da se udelat vyfuk 64mm tak aby to nebylo tolik hlucne?Chci aby ty splodiny sly rychle pryc ale chci zachovat relativne klid v aute??Poradi nekdo nejaky tlumic dozadu?pomuze i rezonator tupu tohoto?: http://www.sportovniautodoplnky.cz/spor ... -55-60-mm/
Škoda Octavia RS III
VW PAssat B8- 110KW
VW PAssat B8- 110KW