brzdova trubka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
jericho nevám jakí máš zkušenosti s trubkama ale já už leta nakoupím v akci trubky na favorita v kelly a peru to kam se dá, japonec, fiat,pežot, naposledy mondeo, vždy se s těma dílka nějak trefím,jericho-3 píše:Jo a taky na STK za to vyhazují..Ale buď udělat všechny měděné, nebo radši doplnit železem, jinak je hned poznat, že jak shnily trubky, má už něco za sebou...

Ale jasně, já po burzách to vozím domů, jak vidím trubky, jsou moje, lidé mají zásoby, ale pokaždé to nevyjde, jsou krátké...A hlavně je s mašinkou na trubky výhodné, že napojíš stávající trubku kvalitně a esteticky, že to je jak origo.. Když máš u prasátka ten konec rezavý a prase zahodíš, tak uřízneš např. 20 cm trybky a napojíš novou, nandáš prase a tradá...Čas jsou peníze.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
jericho-3 píše:Ale jasně, já po burzách to vozím domů, jak vidím trubky, jsou moje, lidé mají zásoby, ale pokaždé to nevyjde, jsou krátké...A hlavně je s mašinkou na trubky výhodné, že napojíš stávající trubku kvalitně a esteticky, že to je jak origo.. Když máš u prasátka ten konec rezavý a prase zahodíš, tak uřízneš např. 20 cm trybky a napojíš novou, nandáš prase a tradá...Čas jsou peníze..
já se jen musím rozkývat do té mašinky
ja to delam jak Milos favo nebo 120, jedny maj ven kuzel a jedny dovnitr a vzdy to vyslo. akorat ty debilni francouzy maji obcas jeden holendr vetsi takze sem parkrat letoval autogenem.. do budoucna urcite poridim masinku na vyrobu a metraz
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Taky to tak dělám.papouch22 píše:ja to delam jak Milos favo nebo 120, jedny maj ven kuzel a jedny dovnitr a vzdy to vyslo. akorat ty debilni francouzy maji obcas jeden holendr vetsi takze sem parkrat letoval autogenem.. do budoucna urcite poridim masinku na vyrobu a metraz
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390