stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No zda sa mi ze to stym pipnutim som uz skusal a neslo to neviem preco. ...
Vo VIS je navod kanal 06 je potvrdenie odomknutia a kanal 07 potvrdenie zamknutia. Takto som to skusal kodovat ale neslo mi to ....
Inak sa mi zda ale uz presne si to nepametam ze ja som mal obe tieto veci zlucene na jednom kanale plus tam bolo aj bliknutie smeroviek.
Vo VIS je navod kanal 06 je potvrdenie odomknutia a kanal 07 potvrdenie zamknutia. Takto som to skusal kodovat ale neslo mi to ....
Inak sa mi zda ale uz presne si to nepametam ze ja som mal obe tieto veci zlucene na jednom kanale plus tam bolo aj bliknutie smeroviek.
Naposledy upravil(a) neeoo dne 04 kvě 2010, 20:03, celkem upraveno 1 x.
Ahojte, takze dnes som sa konecne dostal k skuske uvedenych postupov a rad.
Co sa tyka rozbehania pipnutia problem to nebol cez longcoding.
No problem je stym automatickym dotahom. Spravil som zopar printscreenov lebo si stym neviem rady. Poskusal som viacere kombinacie ale neslo mi to ani raz. Ak vie niekto ako na to tak prosim o pomoc. Podotykam ze ja nemam stresne okno...

Co sa tyka rozbehania pipnutia problem to nebol cez longcoding.
No problem je stym automatickym dotahom. Spravil som zopar printscreenov lebo si stym neviem rady. Poskusal som viacere kombinacie ale neslo mi to ani raz. Ak vie niekto ako na to tak prosim o pomoc. Podotykam ze ja nemam stresne okno...

Tuto som nasiel este jednu zaujimavu vec vie mi niekto povedat ako to funguje a ci by mi to mohlo fungovat ??? Po aktivacii sa nic nezmenilo.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us