Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
caute pánii po preštudovaní tehoto vlákna sem na vážkách či EGR odstavit (plechové záslepky) alebo ho nechat tam kde je... ide o ford galaxy II 1.9 TDI PD. r.v. 2004 ide mi o to že sem sa tu dočítal že uplné zrušení EGR-a može odpálit turbo.... tak nevím co mám robit. je možné aby to odpálilo turbo??díky za odpoved. a prosimvás píšte len ked máte stýmto skusenosti. dakujem
Lukas4x4 píše:caute pánii po preštudovaní tehoto vlákna sem na vážkách či EGR odstavit (plechové záslepky) alebo ho nechat tam kde je... ide o ford galaxy II 1.9 TDI PD. r.v. 2004 ide mi o to že sem sa tu dočítal že uplné zrušení EGR-a može odpálit turbo.... tak nevím co mám robit. je možné aby to odpálilo turbo??díky za odpoved. a prosimvás píšte len ked máte stýmto skusenosti. dakujem
u tebe, az zaslepis, bude sviti kontrolka motoru
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
mmmm to je komplikované...( a čo keby sem odpojil trubku co vede spaliny od výfukových zvodú do EGR a pripojil ju místo na výfukové potrubí(na kerem bola originál) na sací potrubí?aby sa nasával čistí vzduch místo výfukových spalin... a samozrejme ten otvor co by ostal po trubke na výfukovem potrubý by sem zaslepil. dufam že si ma pochopil ako to myslím.... tak by to nešlo?
Lukas4x4 píše:mmmm to je komplikované...( a čo keby sem odpojil trubku co vede spaliny od výfukových zvodú do EGR a pripojil ju místo na výfukové potrubí(na kerem bola originál) na sací potrubí?aby sa nasával čistí vzduch místo výfukových spalin... a samozrejme ten otvor co by ostal po trubke na výfukovem potrubý by sem zaslepil. dufam že si ma pochopil ako to myslím.... tak by to nešlo?
to je stejne, jako kdyz to zaslepis
je to stejné? mmm tak to je nanic, sem myslel že ked to bude šecko normálne fungovat tak to RJ nepozná a bude sa to chovat rovnako jako keby to sálo spaliny z výfuku ale pritem to bude sát len čistý vzduch...
tak jsem si to po tobe jeste jednou precetl a asi pochopil, jak to bylo mysleno, zajimavej pristup, ale nenapada me, jak to chces prakticky provest, ale asi by to fungovalo
no dalo by sa dovést z air boxu cez hadicu čistý vzduch do tej trubky co ide z výfukového potrubá do EGR-u a tým v podstate oklamat RJ.samozrejme dira co by ostala ve výfukovém potrubí by sa zaslepila a tým pádem by bol EGR funkčný ale nedostával by bordel z výfuku ale čistý vzduch z air boxu
To je totež jako by jsi ji zaslepil plechem jak tu pišou,jde oto že lambda bude mít jiné hodnoty které vyhodnotí jako že EGR je nefunkční ,proto se pak přehrává SW aby to bylo OK