Vyjetý motorový olej jako palivo - zkušenosti
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak to je jasné uplne,ale som zvedavy na prietok za aký čas sa dá koľko prefiltrovat,samozrejm,že záleží aj od hustoty,mňa skôr zaujíma ako riešite aby to tak nekarbonovalo vstreky,každých 1000km je na nich toľko karbonu,že okolo 1500ot,začne potrhávať.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
no to som aj ja zvedavy na tu rychlost. nevidel som nic take este takze si vobec neviem predstavit ako to pojde.
k vstrekom sa neviem vyjadrit, ale uz 8000km su tam a nemam pocit ze by to malo vyrazne problemy. po par stovkach km som daval dole hlavu a vyzeralo to ako v kazdom inom aute, aj vstreky. ale najblizsie dni sa chystam vybrat tie vstreky a uvidime ako su na tom co sa aj karbonu tyka aj rozprasovania.
k vstrekom sa neviem vyjadrit, ale uz 8000km su tam a nemam pocit ze by to malo vyrazne problemy. po par stovkach km som daval dole hlavu a vyzeralo to ako v kazdom inom aute, aj vstreky. ale najblizsie dni sa chystam vybrat tie vstreky a uvidime ako su na tom co sa aj karbonu tyka aj rozprasovania.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
noo tak tu je rozdiel v tom,že ty máš čapové vstreky a ja otvorové vstrekovače,čapové si myslím,že tak rychlo nezakarbonuje,ja mam stym stale problém.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4