max.rychlost....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
To znie slubne, pride mi to ako zaverecna scena z Back to the Future III, akurat ze to nebude lokomotiva ale BeHaudina RS4Stingray píše:prasknut tam jeden snimac teploty a chladit to ostrekom vody do kotuca......ked to dokaze chladit bzdy superrace kamiona 1500 koni a 6000Nm a 5000kg tak to zabrzdi aj BHčko......ten efekt vodnej pary valiacej sa zpod kolies bude extra bonus pre okoloiduce slecinky......
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
TAROX je dobry na brzdenie detskej trojkolky. Kotuce ako nahrady originalou maju akoze celkom fajn a dokonca aj brzdia. Ale viacpiestikove systemy od nich porovnavat s AP je viacmenej opovazlivost. Su to totalne braky za vela penazi. V 480 ps audine A6 made by BH motorsport vydrzali 1500 km. A z 320 km /h zabrzdili iba dvakrat. prvy a posledny.jojo píše:No moznoze nieco z katalogu od tejto firmy: http://www.tarox.com/en/products.php by to mohlo zabrzdit??? A ak nie tak vystrelit brzdiaci padakBH motor píše:Robis si kozy. ale ked mi niekto poradi cim to mam zabrzdit tak budem povdacny. Lebo vsetky dostupne sposoby zlihali. Ze je tam jeden sposob. Mam ist na psychiatriu.netopier píše:BH MOTOR montuje brzdy z oboch stran kotuca![]()
![]()
. Este poskulujem po 6 piestovych ALCON o priemere 380mmAha to som nevedel. A este ma zaujima aky mate nazor na toto: http://www.d2racingsport.com/brake_F380.htm je to dobre alebo to stoji za prd?BH motor píše:TAROX je dobry na brzdenie detskej trojkolky. Kotuce ako nahrady originalou maju akoze celkom fajn a dokonca aj brzdia. Ale viacpiestikove systemy od nich porovnavat s AP je viacmenej opovazlivost. Su to totalne braky za vela penazi. V 480 ps audine A6 made by BH motorsport vydrzali 1500 km. A z 320 km /h zabrzdili iba dvakrat. prvy a posledny.jojo píše:No moznoze nieco z katalogu od tejto firmy: http://www.tarox.com/en/products.php by to mohlo zabrzdit??? A ak nie tak vystrelit brzdiaci padakBH motor píše:Robis si kozy. ale ked mi niekto poradi cim to mam zabrzdit tak budem povdacny. Lebo vsetky dostupne sposoby zlihali. Ze je tam jeden sposob. Mam ist na psychiatriu.![]()
![]()
. Este poskulujem po 6 piestovych ALCON o priemere 380mm
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a mozno by sa vosli aj 3 4-piestikove AP racingy dookola kotuca :DDDDD
Naposledy upravil(a) netopier dne 06 říj 2008, 21:03, celkem upraveno 1 x.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Dobre 8 piesty musia stat aspon 200 a nie 50 ako D2. Ukazte mi v ktorom profesionalnom zavodnom aute je tarox alebo D2 ? v ziadnom , lebo by to neprezilo prve dve minuty. Co sa tyka brzd tak len ALCON, AP RACING, a v najhorsom pripade BREMBO. Ine pre mna nema ani zmysel testovat. original 8 piest brembo z RS6 som popravil za jednu sobotu a bola to cesta martin, mikulas , Huty, orava , a nazad. 250 km 64 litrou Vpower racing a jedni brzdy.
dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 sec
dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 secNa tie D2 sa pytam preto, lebo pre ludi s obmedzenym rozpoctom maju celkom zaujimave ceny. A uvazoval som, ze by som nejake brzdy od nich supol do Toleda TDI.BH motor píše:Dobre 8 piesty musia stat aspon 200 a nie 50 ako D2. Ukazte mi v ktorom profesionalnom zavodnom aute je tarox alebo D2 ? v ziadnom , lebo by to neprezilo prve dve minuty. Co sa tyka brzd tak len ALCON, AP RACING, a v najhorsom pripade BREMBO. Ine pre mna nema ani zmysel testovat. original 8 piest brembo z RS6 som popravil za jednu sobotu a bola to cesta martin, mikulas , Huty, orava , a nazad. 250 km 64 litrou Vpower racing a jedni brzdy.dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 sec
Tak by ma zaujimalo ci v danej cenovej kategorii posluzia ucelu a Toledo TDI o odhadovanom vykone 110kW dokazu bezpecne zastavit. Ja viem ze staci vymenit naboje a nahodit brzdy z Octy RS bude uplne postacovat a cenovo to najmenej zasiahne rozpocet. Len kamos chce mat nieco ine ako ostatny.
A este jedna otazka. Na tu Vasu Audinu staci vodicak skupiny B, alebo na nu uz treba aspon zbrojny pas, alebo licenciu stihacieho pilota???
pekne,ale aky cas je na stvrt milu?BH motor píše:Dobre 8 piesty musia stat aspon 200 a nie 50 ako D2. Ukazte mi v ktorom profesionalnom zavodnom aute je tarox alebo D2 ? v ziadnom , lebo by to neprezilo prve dve minuty. Co sa tyka brzd tak len ALCON, AP RACING, a v najhorsom pripade BREMBO. Ine pre mna nema ani zmysel testovat. original 8 piest brembo z RS6 som popravil za jednu sobotu a bola to cesta martin, mikulas , Huty, orava , a nazad. 250 km 64 litrou Vpower racing a jedni brzdy.dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 sec
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
v zivote som nebol na sprinte. Je to pre mna nezaujimave. Prvy by som asi nebol a druhy je prvy ten co prehralcupra píše:pekne,ale aky cas je na stvrt milu?BH motor píše:Dobre 8 piesty musia stat aspon 200 a nie 50 ako D2. Ukazte mi v ktorom profesionalnom zavodnom aute je tarox alebo D2 ? v ziadnom , lebo by to neprezilo prve dve minuty. Co sa tyka brzd tak len ALCON, AP RACING, a v najhorsom pripade BREMBO. Ine pre mna nema ani zmysel testovat. original 8 piest brembo z RS6 som popravil za jednu sobotu a bola to cesta martin, mikulas , Huty, orava , a nazad. 250 km 64 litrou Vpower racing a jedni brzdy.dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 sec
. ked to bude na 1 potom pojdem. ale dockate sa tipujem,velmi tesne za porsakom techart(10,96) a lupom(11,02)ked to bereme celkovo...v cechach jedine marat tusim(10,56) pod 11 sek...BH motor píše:v zivote som nebol na sprinte. Je to pre mna nezaujimave. Prvy by som asi nebol a druhy je prvy ten co prehralcupra píše:pekne,ale aky cas je na stvrt milu?BH motor píše:Dobre 8 piesty musia stat aspon 200 a nie 50 ako D2. Ukazte mi v ktorom profesionalnom zavodnom aute je tarox alebo D2 ? v ziadnom , lebo by to neprezilo prve dve minuty. Co sa tyka brzd tak len ALCON, AP RACING, a v najhorsom pripade BREMBO. Ine pre mna nema ani zmysel testovat. original 8 piest brembo z RS6 som popravil za jednu sobotu a bola to cesta martin, mikulas , Huty, orava , a nazad. 250 km 64 litrou Vpower racing a jedni brzdy.dobre skore. Ale ked to vychytim spravne tak budem spokojny. Ale co by som chcel ked Z 0-200 pod 10 sec
. ked to bude na 1 potom pojdem. ale dockate sa
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Počuj a keď už máš také auto, tak vieš aj tak dobre jazdiť?BH motor píše:myslim ze diablo by som si dal na obed . Do 200 kmh urciteMiso.S. píše:Aspoň budem mať po čom túžiť ale to už je naozaj iná liga. To už tak Lamborgini Diablo a spol. Alebo F16 Hornetsubz3ro_tdi píše:Miso.S.: no hadam uz pomaly aj ku 600PS sa to blizi, to je uplne ina liga, neviem naco to sem davat, akurat nam zakomplexovat ega![]()
![]()
![]()
![]()
Pretože na takéto náčinie už potrebuješ vysokú školu jazdeckú.
Dúfam, že keď si dám k tebe spraviť to auto, tak potom ma aj prevezieš na tvojom aute. Keby mi ho chceš náhodou požičať /o čom silno pochybujem/ tak zdvorilo odmietnem a opýtam sa či nemáš na požičanie niečo o 200 koní slabšie na to by som si trúfol. A ešte jedna otázočka a v zatáčkach ako ti to chodí aký je tam podvozok? Ja by som radšej zobral na takýto výkon BMW M3. Ale to je iba môj laický názor. Budem rád keď sa k tomu vyjadríte vy profíci.
Mišo
Miso.S. píše:Počuj a keď už máš také auto, tak vieš aj tak dobre jazdiť?BH motor píše:myslim ze diablo by som si dal na obed . Do 200 kmh urciteMiso.S. píše: Aspoň budem mať po čom túžiť ale to už je naozaj iná liga. To už tak Lamborgini Diablo a spol. Alebo F16 Hornet![]()
![]()
![]()
Dúfam, že keď si dám k tebe spraviť to auto, tak potom ma aj prevezieš na tvojom aute. Keby mi ho chceš náhodou požičať /o čom silno pochybujem/ tak zdvorilo odmietnem a opýtam sa či nemáš na požičanie niečo o 200 koní slabšie na to by som si trúfol. A ešte jedna otázočka a v zatáčkach ako ti to chodí aký je tam podvozok? Ja by som radšej zobral na takýto výkon BMW M3. Ale to je iba môj laický názor. Budem rád keď sa k tomu vyjadríte vy profíci.![]()
Mišo
nehnevaj sa na mna ,ale napisal si totalne blby prispevokBMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Neviem čo je na tom špatné. Ja si myslím, že blbý nieje ale to je tvoj osobný názor ja píšem veci ako si ich myslím a hlavne úprimne sa pýtam pretože ma to zaujíma. A nemusíš ma urážať nemám to rád.cupra píše:Miso.S. píše:Počuj a keď už máš také auto, tak vieš aj tak dobre jazdiť?BH motor píše:myslim ze diablo by som si dal na obed . Do 200 kmh urcite
Dúfam, že keď si dám k tebe spraviť to auto, tak potom ma aj prevezieš na tvojom aute. Keby mi ho chceš náhodou požičať /o čom silno pochybujem/ tak zdvorilo odmietnem a opýtam sa či nemáš na požičanie niečo o 200 koní slabšie na to by som si trúfol. A ešte jedna otázočka a v zatáčkach ako ti to chodí aký je tam podvozok? Ja by som radšej zobral na takýto výkon BMW M3. Ale to je iba môj laický názor. Budem rád keď sa k tomu vyjadríte vy profíci.![]()
Mišo![]()
![]()
nehnevaj sa na mna ,ale napisal si totalne blby prispevok