Wauuu. Tak to bude pro mě premiéra. A trochu bojím, bojím.......zx6ninja píše:udělej to v dlouhém kodování jak potřebuješ a na tohle se vykašli
stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Trautnberk
- Nováček
Brno a okoli
Zdravim, rad bych nekoho, kdo by mi na moji O2 rv 2004 udelal, ze pokud mam castecne stazena okenka, zavru auto, jdu od nej a z dalky zamcu, tak sama vyjedou.
Brno, Kurim, Tisnov a okoli?
Diky
Brno, Kurim, Tisnov a okoli?
Diky
Udelej si diagnostiku vsech jednotek, uloz log do souboru a pak si z nej vytahni aktualni kodovani prislusny jednotky, kod skopiruj do LCODE a pak jen posprepinas co potrebujes a novej kod kterej ti to vygeneruje das do jednotky, kterou kodujes.Trautnberk píše:Wauuu. Tak to bude pro mě premiéra. A trochu bojím, bojím.......zx6ninja píše:udělej to v dlouhém kodování jak potřebuješ a na tohle se vykašli
zx6ninja:
Zdá se mě že máš vše kolem komfortu v malíčku. Uměl bys taky okna u F2 po FL vyrobenou 5/2011? Číslo RJ: 6R7 937 087 H
Rád bych kdyby se zavřela všechna okna - včetně střešního, po zamknutí. Dálkáčem mě to jde, ale rád bych aby se to dělo automaticky, při každém zamknutí a nemusel kontrolovat, jestli mě spolupasažér nějaké okno neotevřel. Nikdy nemám potřebu zamykat s otevřenými okny.
A dál se mě nelíbí, že po vypnutí motoru - zapalování, jdou sice okna ještě chvíli ovládat, ale jen do doby než někdo otevře dveře. To se pak zablokují a jdou zavřít jen znovu zapnutím zapalování, a nebo dálkáčem. Nelíbí se mi co programátoři vymysleli a nechápu proč po otevření dveří už normálně nemůžu s okny pohybovat. Chápal bych to po zamknutí.
Teď to není aktuální, ale do léta bych to rád měl podle svých představ.
Mam origo WAG-COM 10.6.4. Stačí na to? Dík za odpověď
Zdá se mě že máš vše kolem komfortu v malíčku. Uměl bys taky okna u F2 po FL vyrobenou 5/2011? Číslo RJ: 6R7 937 087 H
Rád bych kdyby se zavřela všechna okna - včetně střešního, po zamknutí. Dálkáčem mě to jde, ale rád bych aby se to dělo automaticky, při každém zamknutí a nemusel kontrolovat, jestli mě spolupasažér nějaké okno neotevřel. Nikdy nemám potřebu zamykat s otevřenými okny.
A dál se mě nelíbí, že po vypnutí motoru - zapalování, jdou sice okna ještě chvíli ovládat, ale jen do doby než někdo otevře dveře. To se pak zablokují a jdou zavřít jen znovu zapnutím zapalování, a nebo dálkáčem. Nelíbí se mi co programátoři vymysleli a nechápu proč po otevření dveří už normálně nemůžu s okny pohybovat. Chápal bych to po zamknutí.
Teď to není aktuální, ale do léta bych to rád měl podle svých představ.
Mam origo WAG-COM 10.6.4. Stačí na to? Dík za odpověď
Ahoj, chtěl jsem si také aktivovat okna na komfortce 799 B, ale bohužel nemám ten Fast KKl kabel ale jen obyčejný KKL-USB kabel a tím to asi nejde co?Vyčte mi to jen ID jednotky, ale když dám třeba ZJISTIT STAV, tak mi po chvilce vyskočí tabulka, že vypršel nějaký čas nebo tak něco, když tak si tu hlášku opíšu a nahodím sem.Když tu hlášku odkliknu program se zavře a musím znovu spouštět čekat 15 sec. atd., zatím jsem nic neaktivoval, ani neregistroval.
Nafta patří do TDi!