zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marek_A4
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Marek_A4 »

lubossss píše: Ahoj tak bohužel ani nevrkne ty jsi to měl při tom zapojování na stole připojeno i k PC na tom webasto testu????? mě oválné hodinky svítí a reagují origo hodinky svítí ale reagují na můj vkus málo zato topení ani nevrkne zkusil jsem can vodiče mezi sebou prohodit a žadná respektive nulová reakce napadá tě něco????díky luboš
Nemal som to zapojene na webasto thermo test,ale môžeš to napojit a pozrieť či to nepíše nejaké chyby a vymazať ich. Tie origo hodinky reagujú tak blbo resp. nereaguju :) ako si zapojil tie webasto hodinky?
CAHA 125 kW TDI CR
lubossss
Nováček

Příspěvek od lubossss »

no na origo hodiny na piny 1+2jsem připájel can busové vodiče z řj /pin2+3/a na pin13+14jsem dal +12-12V no a na oválné hodinky jsem dal +12-12V dle popisku a Wbus na pin1řj
pepem
Přispěvovatel

Příspěvek od pepem »

lubossss píše:
Marek_A4 píše:najjednoduchsie riesenie je asi ako pises, cez rele k turbinke...pripadne sa da cez nejaky casovac a pod...mozno niekto tu poradi nejaku inu moznost :)
Ahoj tak bohužel ani nevrkne ty jsi to měl při tom zapojování na stole připojeno i k PC na tom webasto testu????? mě oválné hodinky svítí a reagují origo hodinky svítí ale reagují na můj vkus málo zato topení ani nevrkne zkusil jsem can vodiče mezi sebou prohodit a žadná respektive nulová reakce napadá tě něco????díky luboš

na uvodny pokus, bufik sa musi rozbehnut aj s iba ovalnymi hodinkami, akurat ze po 15 sec. hodi chybu - na displeji bude svietit nieco ako F--

ak ani nevrkne PC s WTT a kontrola ci je to zive, ci su tam nejake chyby, zmazat....
pepem
lubossss
Nováček

Příspěvek od lubossss »

hmmmmmmmm tak to jsem v prd... pc umím zapnout i vypnout nainstalovat například program k foťáku kde vložím instalační cd a mačkám další....další...další...další..a finisch ale stahovat něco co na mě žvaní anglicky když za mě byla ruština na věčné časy a nikdy jinak a teď ještě vyrábět nějaký KKL USB kabel je asi nad mé síly potřeboval bych někoho kdo si na mě udělá čas a zkusí mi to zdiagnostikovat dojedu kamkoli jsem šumperák
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak take nic :( uz mam i hodiny z T5 , zkusil jsem vse, T90 a ovladac , + ovalne hodiny nic ! :( no topit se bude az tu zimu pristi (LOL)
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

kucii nevite jestli jde vytahnout motorek dmychadla z toho hliniku? dik
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

pod tim plastovym vetrackem jsou tusim 3 sroubky
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

kemar píše:
pod tim plastovym vetrackem jsou tusim 3 sroubky
no joo a ten vetracek je jen nesunuty?nebo lepeny?
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

nalisovany...
opatrne ho stahnout a tam uz ty sroubky uvidis
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

kemar píše:nalisovany...
opatrne ho stahnout a tam uz ty sroubky uvidis
oki diky
mates07
Nováček

Příspěvek od mates07 »

Zdarvím,můžete mi prosím poradit,co je špatně.....?Připojil jsem Webasto na baterku a zkusil dát + i na kabel č.1 v 6ti pinovém konektoru a nic se neděje,je to možný zkusit jen takhle "nasucho" nebo toho musím mít zapojeno víc....?Čerpadlo paliva jsem taky zkoušel,ale po připojení jen cvakne a naftu nedává,hledal jsem sítko,co tu někdo popisoval a nikde nic-z toho důvodu jsem pak chtěl vyzkoušet topení samostatně,ať jen projeví jakoukoli známku života.
Poradíte mi,kde chybuji a co vše je potřeba,abych mohl provést "zkušební zážeh".
Díky za každou odpověď
pepem
Přispěvovatel

Příspěvek od pepem »

palivove cerpadlo po pripojeni iba cvakne - po pripojeni kam k bufiku?
ak cvakne po pripojeni k bufiku, mas asi problem
alebo si ho skusal pripojit na baterku? potom je to ok, potrebuje impulzy
si si 100% isty, ze mas bufik ktory chce iba +12V, na skusobny zazeh?
pepem
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

jeste dotaz ohledne tesneni mezi dmychadlo a teleso topeni...
koupil jsem origo gumove ve vw ale ma po obvodu vyvyseni jako by do drazky ale plocha na dmychadle je rovna a jak to dotahuju tak se mi to tesneni vyvraci na stranu..je tedy vice typu tesneni nebo dmychadel?diky
lubossss
Nováček

Příspěvek od lubossss »

kdysi jsem obdobný problém řečil u těsnění vička hlav ostrým zalamovacím nožem jsem nadbytečný výlisek zřízl do roviny a těsnění drží do teď
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

lubossss píše:kdysi jsem obdobný problém řečil u těsnění vička hlav ostrým zalamovacím nožem jsem nadbytečný výlisek zřízl do roviny a těsnění drží do teď
asi to vyresim stejne...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“