Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

GeneHawkins píše:Kecáš blbosti.
Podpor to nejakymi argumenty, fakta ... odpoved typu "zblunk" (citoslovce popisujici hovno padajici do WC) neberu.
Naposledy upravil(a) Forest dne 15 říj 2015, 14:17, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

Kyjev - game over

„Krymská překvapení" z Francie a Británie rozzuřila Kyjev

Obrázek

Současné vedení Ukrajiny musí mít pocit mezinárodního spiknutí západních vydavatelů. A také ho nenechalo bez odezvy.

Francouzský vydavatel Larousse vydal socioekonomický atlas světa pro rok 2016, který zahrnuje Krym jako součást Ruska. Ukrajinské ministerstvo zahraničních věcí označilo změny za velmi nepříjemné překvapení, a požadovalo opravu.

Aby toho nebylo málo, ve Spojeném království nakladatelství Oxford University Press zveřejnilo učebnici zeměpisu na rok 2016, kde byl Krym také označen jako součást Ruska. Nicméně v elektronickém textu je Krym označen za ukrajinský.

Ukrajinské velvyslanectví poslalo vydavateli dopis, v němž vyjadřuje své znepokojení. V textu dopisu se uvádí, že v učebnici autoři zapomněli zmínit to, že referendum o znovusjednocení Krymu s Ruskem se konalo „pod hlavněmi".

Porošenko: Krym a Donbas získáme zpět a potom půjdeme až do Moskvy

Hluboce lituji, že učebnice Oxford University Press vede k omylu studentů, spoléhající se na pověst vydavatele. Doufám, že v příštím vydání budou tyto nešťastné chyby opraveny,“ napsal v oficiálním dopise USrajiny velvyslanec ve Velké Británii, Igor Kuzmin. :-)

V září zase pro změnu publikoval kazašský Mektep na mapách ve školních učebnicích geografie také Krym patřící Rusku. V jehož důsledku vypukl mezinárodní skandál.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... ila-kyjev/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
frantacech
Aktivista

Nové informace! S plnou podporovou fasisticke USA a EU!!!
Na Majdanu stříleli do demonstrantů banderovci. Ukrajinský soud a nařídil prohlídky (+ fotodokumentace)

Ukrajinská policie provedla prohlídky v bytech tří členů ukrajinské nacionalistické strany Svoboda, a to na základě podezření, že stříleli do demonstrantů na tzv. Majdanu v Kyjevě a bezpečnostních složek.

Prohlídky se týkaly tří členů banderovské Svobody: Olexandra Syče, Oleha Pankevyče a Ihora Jankiva.

Níže uvádíme fotokopii rozhodnutí Pečerského obvodního soudu v Kyjevě, na jehož základě došlo k prohlídkám.

V dokumentu se uvádí, že během vyšetřování bylo objevena videonahrávka, na které je vidět otevřené okno v pokoji č. 1132 na jedenáctém patře hotelu Ukrajina, nacházejícího se u Náměstí Nezávislosti (Majdanu). Z tohoto okna se střílelo do lidí na Majdanu, demonstrantů i policistů.

Dále se v soudním rozhodnutí píše, že se vyšetřování zjistilo, že ve zmíněném pokoji tehdy bydlel Oleh Pankevyč, aktivista banderovské Svobody.

Obrázek

Obrázek

Zdroj: 24tv.ua, kresy.pl

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Ar ... tace-.aspx

https://www.youtube.com/watch?v=xmsDXYADvqE
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Lžeš.
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

Franto -GeneHawkins má pravdu,byl tam a střílel též,podle jména to nebude banderovec,ale USSák (rofl)
seat 2.0 tdi
frantacech
Aktivista

adbai píše:Franto -GeneHawkins má pravdu,byl tam a střílel též,podle jména to nebude banderovec,ale USSák (rofl)
prdel je ze uz lzou i polaci, kteri to zverejnili taky (rofl) polaci, kterym z emericke rite netrci ani polobotky

Včera na oficiálnych TV kanáloch Ukrajiny, generálna prokuratúra potvrdila informáciu o podozrení Tjagnibokovej radikálnej strany sloboda z organizácie strelby na Majdane, ktorá viedla k zvrhnutiu prezidenta Janukoviča. Boli zatknutí traja vysokí funkcionári strany, ktorí mali rezervované izby v spomínanom hotely “Ukrajina”, z ktorého sa strielalo, a vina bola pripísaná na vrub Janukoviča.

http://politobzor.net/show-67506-kievsk ... e-ruk.html

http://www.politnavigator.net/neozhidan ... jdane.html
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tada fanouši, kde ty ty nové informace bereš? Neměl jsi na Majdanu kámoše, kteří konečně promluvili ?Protože bodří rusáčci by za pravdu zemřeli. Ale pouze za tu pravdu svou, komunistickou....
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Nasredin 15. október 2015 o 19:35

Můj strýc strávil v gulagu na Kolymě 7 let svého života. Do gulagu se dostal jako syn kulaka – byl synem zemědělce z českých přistěhovalců na Volyni (češi se do carského Ruska na Volyň dostali po roce 1870, po krachu na Vídeňské burze přišla do rakousko-uherské monarchie velká krize a z celé monarchie odešly statisíce lidí dílem do Ruska, Rumunska, Jižní Ameriky a USA), který přijal ruské občanství. Nevím nakolik otec mého strýce byl kulak v tom smyslu jak se zde psalo (četl jsem na tomto webu několik článků i videí čili mám zhruba představu, co pojem kulak znamená v ruském smyslu znamená), ale co si dobře pamatuji, můj strýc do své smrti nedal na Stalina dopustit – vždycky jsem s otevřenou pusou poslouchal jeho vyprávění (měl silný a chraplavý hlas) a jeho opakované Stáálin, Stáálin si pomatuji dodnes a přitom bušil rukou do stolu. Moje teta (rovněž se narodila v SSSR, tak jako moje matka) protáčela oči v sloup a chápavě se na mě usmívala. Když přišla v Sojuzu Perestrojka v roce 1987, kupoval jsem veškerý dostupný sovětský tisk, který zde byl dostupný (hlavě Pravdu), českou mutaci Sputniku, kde začaly tehdy vycházet články o Gulazích (Isaac Deutscher, Milovan Džilas, atd) a Sborníky sovětské literatury a studoval jsem informace o tom, proč byly Gulagy a proč tolik lidí do nich šlo. V 1988 se mi dostal do rukou Souostroví Gulag od Solženicina. Potom mě jedna známá upozornila na knihu Podivuhodný život Dr. Armanda Hammera, kdy jsem poprvé narazil na informace ohledně propojení velké části ruských (hlavně židovských) revolucionářů s americkým velkokapitálem (byl jsem v šoku – Lenin, Trockij, pak pauza (u moc byl Stalin), po jeho smrti – Brežněv, Gorbačov na fotkách ve společnosti amerického miliardáře z finanční skupiny Rotschildů, příbuzného Henryho Forda (přes Hammera byla postavena v licenci Fordu sovětská automobilka ZIL a o několik desítek let později automobilka Kamaz). Nechápal jsem to: Bolševická revoluce, Gulagy a v době Lenina americký žid vesele podniká v Sovětském Rusku pod je přímou ochranou ? Měl jsem v hlavě pěkný galimatiaš. Teprve až v dnešní době začínám jakž-takž rozumět, co se v Rusku vlastně dělo a všechno to nějak začalo do sebe zapadat. A dnes to teprve začínám vidět na příkladu naší země – stovky příslušníků korupčních a klientelistických mafií na městské úrovni (mluvím o svém městě – úplatní úředníci činovníci města , na ně navázané firmy, ti největší korupčníci jsou prorostlí do okresní úrovně, ti největší do krajské a státní) Dnes to vidí všichni lidí – a po čem dnes lidé volají ? Zavřít je ! A všechny ! Kam ? Do kriminálu by se všichni nevešli. A vem si obří Rusko v roce 1917. Bylo ve stejné situaci jako my dnes a možná horší. A představ si, že ze máš plán že chceš ze zaostalého Ruska, kde se oře dřevěným rádlem chceš udělat supervelmoc s atomovou bombou a kosmickým průmyslem (a mezi tím vyhrát světovou válku, která ti hrozí totálním vyvražděním) – a teď si představ, že máš stát a všechny jeho úrovně zaplněné verbeží, která je dnes naprosto viditelně fungující žijící v našem státě (viz aféra s Langerem, Kaloskem, knížetem a jinými darebáky – jsou jich stovky a tisíce) . Když si toto uvědomíš, zjistíš, z koho se z největší části rekrutovalo osazenstvo sovětských Gulagů. Je naprosto jasné, že se s nimi svezla celá řada nevinných lidí – to jsou možná ti (říkám možná), které jsi zmínila a možná takovým byl i otec mého strýce (osobně jsem ho neznal). A teď se tě zeptám – víš že existovaly koncentrační tábory (dávno před sovětskými Gulagy) v Irsku, kde pod správou demokratické Anglie (vládl tam tehdy Gladstone) umřelo hlady odhadem milion Irů ? Víš že statisíce bílých holandských Búrů včetně žen a dětí zemřelo v britských koncentrácích v Jižní Africe ? Slyšela jsi někdy o tom, že v USA v indiánských rezervacích pomřely milióny žen, dětí a mužů hlady a zimou. Že aby přežili, vařili si polévku ze žížal ? A to vše v Americe, kde osvícení Otcové Vlasti napsali Ústavu ? Většina lidí to neví, protože tato historie je cílevědomě zamlčována a cileně se mluví jen sovětských Gulazích …
frantacech
Aktivista

Obrázek

Ukrajinci na sociálních sítích o Porošenkově fotografii v Su-27: Nevypadá jako Putin!

http://cz.sputniknews.com/svet/20151015/1412733.html

(rofl) je to proste cokoblb :-D

Tragédie letu MH 17: Realita za Bukem
Tereza Spencerová

http://literarky.cz/tema/87-tema-na-ten ... a-za-bukem

nic se nezmenilo
Obrázek

Obrázek

Obrázek

http://fishki.net/1699168-stolko-let-pr ... nilos.html
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... když už tady je: "za Bukem", tak si dovolím takový malý oslí můstek na "před Bukem" :D
Samozřejmě, Něva a Volchov (kdo sloužil např. na Pístově, tak ví a zná)... již raketa 5Ja23 měla plynule měnitelný úhel rozletu střepin.
K Buku a používaným střelám se vyjadřovat nebudo, neboť zde velmi pravděpodobně cítím jednoho fízla BIS-áka 8)
Kdo pochopí, pochopí, kdo nepochopí... ten by stejně nepochopil...
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je škoda, že takový expert, jak jsi ty, ten, který umí výt s vlky ať je to kdo chce a cítí zde agenty Bisky se tady tak zahazuje nebo dokonce opravuje auta..Neměl bys své kvality používat k něčemu smysluplnějšímu? Máš neskutečný záběr a přehled, tak bys mohl být členem komise pro vyšetřování pádu letadla nad Donbasem.. Holanďané by byli jistě potěšeni...Ale je tu patrně jeden problém, nedostal bys bezpečnostní prověrku....Cítím tady agenta KGB..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše:Je škoda, že takový expert, jak jsi ty, ten, který umí výt s vlky ať je to kdo chce a cítí zde agenty Bisky se tady tak zahazuje nebo dokonce opravuje auta..Neměl bys své kvality používat k něčemu smysluplnějšímu? Máš neskutečný záběr a přehled, tak bys mohl být členem komise pro vyšetřování pádu letadla nad Donbasem.. Holanďané by byli jistě potěšeni...Ale je tu patrně jeden problém, nedostal bys bezpečnostní prověrku....Cítím tady agenta KGB..
chaaa jo také ho cítím je to zdejší pepek vyskoč,poznate ho dle jeho bludného projevu (LOL)
seat 2.0 tdi
frantacech
Aktivista

Almaz Antey obvinil Holandskú vyšetrovaciu komisiu z prekrútenia faktov.

Vo výslednej správe, v mapke vyznačila miesto prípadného výstrelu odvolávajúc sa na Almaz Antey inde, než to koncern uvádzal. (rajón vyznačený čiernou – komisia, ružovou – ukrajinská strana, modrou – akože Almaz Antey. (40-ta sekunda). Pritom na doklade AA je ten rajón inde, západnejšie 57-ma sekunda)

Tiež sa ohradili že označili nesprávnu raketu, inú než uvádzali a ktorá to nemohla byť.

http://www.1tv.ru/news/world/294226
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jericho, jericho, kromě osobních výpadů (mimo mísu) by něco věcného nebylo?

P.S. Mimochodem T a následně PT jsem svého času samozřejmě musel mít..
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Fanda běhá vlka a lový s mrchožroutem medvedem (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“