Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Tak nějak se ztotožňuju s názorem martinsidlo. Ten budík bude jen pro mě, abych měl jakousi kontrolu, když se mi něco nebude zdát Jde jen o to, at to ukazuje plus minus správně a at je to pěkný. jiná funkce není požadována
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
to martinsidlo: Tak když ti přijde 1500Kč hodně, tak ho zřejmě nepotřebuješ, ale jen chceš. A v tom je sakra rozdíl, protože když je fakt potřebuješ, tak ti není líto dát za ně desetisíce, protože ti podstatně větší částky ušetří.
Ale je rozdíl dát 1500,- a cca 500,-.Za zbytek mám olej i s filtrem na výměnu.Já ten budík za 560,-mám a plná spokojenost,někde před je mé foto.Ale každý si dá,co se mu líbí.A přijde o to,až mu to hezké zloději ukradnou.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
martinsidlo píše:Ale je rozdíl dát 1500,- a cca 500,-.Za zbytek mám olej i s filtrem na výměnu.Já ten budík za 560,-mám a plná spokojenost,někde před je mé foto.Ale každý si dá,co se mu líbí.A přijde o to,až mu to hezké zloději ukradnou.
mame oba ty same budiky.dneska bych si ho uz nekoupul.osvetleni nic moc a musel jsem vyresit trepajici rucicku.
ale jak pišeš.at si kazdy da co se mu libi.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Zdravím pánové. Dnes som do svojej bory namontorval priemyselný barometer na turbo, funguje super, je presný. Podsvietil som ho 4 bielymi diodami a paráda.
Ale kúpil som rovnaký s iným rozsahom, a chcem ho použiť na tlak oleja. Odkiaľ je najjednoduchšie ťahať hadičku aby to ukazovalo pravdu? Môžem to poťiahnúť z holendra na hadičke mazania turba? Alebo tam je už nižší tlak? Bolo by jednoduchšie kúpiť dvojití holender, ako to ťahať z čidla cez nejaú redukciu.
Dík
marecek1984 píše:Zdravím pánové. Dnes som do svojej bory namontorval priemyselný barometer na turbo, funguje super, je presný. Podsvietil som ho 4 bielymi diodami a paráda.
Ale kúpil som rovnaký s iným rozsahom, a chcem ho použiť na tlak oleja. Odkiaľ je najjednoduchšie ťahať hadičku aby to ukazovalo pravdu? Môžem to poťiahnúť z holendra na hadičke mazania turba? Alebo tam je už nižší tlak? Bolo by jednoduchšie kúpiť dvojití holender, ako to ťahať z čidla cez nejaú redukciu.
Dík
vyšroubuj čidlo dej tam tečko a do něj zpátky čidlo a snímač tlaku pro budík
No,táhnout si do kabiny hadičku s rozpáleným olejem.Ty chceš zkončit na popáleninách v nemocnici v lepším případě?Na motor dej čidlo a drátama do kabiny na el.budík.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené