Vici píše:no právě... pojišťovna ti nedá ani náhodou za co jsi to auto koupil, navíc pokud jsi něco dodělal tak to nezaplatí nikdo. a třeba u mého auta je to nemálo peněz...
Pojišťovna ti vyplatí tolik, kolik má v danou chvíli tržní hodnotu, takže na tom vždy proděláš a oni vydělají.. Lepší si koupit fakt to zabezpečení vozidla, aby ti ho nikdo neodcizil
hlavně to chce se stavět tak aby auto nenatáhli na plato, nebo takovou tu americkou odtahovku jen na přední kola,
já jsem každý den doma, doma bydlím i pracuji, před barákem mi ukradli dvacet panelů!!!!!!!!!! to je rachot, tatra jeřáb, lidí v ulici!!!! nikdo nic nevyděl ani já asi to vysáli mimozemštani
Na odtahnutí je teoretická šance, ale pokud máš kvalitní zabezpečení volantové tyče, tak přece to netrvá takovou chvíli, že by při krádeži nebyli svědci
Ale kdepaaak, je to pouze o tom, že lidi šetří tam( na zabezpečení svého vozidla a nedej bože když ji vydělává tak jako mne)), kde nemají a nešetří tam, kde by měli
Simply píše:Na odtahnutí je teoretická šance, ale pokud máš kvalitní zabezpečení volantové tyče, tak přece to netrvá takovou chvíli, že by při krádeži nebyli svědci
nevím na kolik jsou lidé všímaví ale třeba před lídlem lezu do auta drátem, pak řežu zámek u volantu lidi chodí kolem nakupují přijíždí odjíždí, nebo dva roky zpět jsem se dobýval do pasatu který neměl zámky, vybitou baterku, pak jsem musel sekat abych uvolnil volant a auto jsme odtáhli do klíčového centra, lidé tam kolem chodili po procházkách pokukovali nikdo se nezajímal nefotil, neptal, tak asi tak
Simply píše:Na odtahnutí je teoretická šance, ale pokud máš kvalitní zabezpečení volantové tyče, tak přece to netrvá takovou chvíli, že by při krádeži nebyli svědci
nevím na kolik jsou lidé všímaví ale třeba před lídlem lezu do auta drátem, pak řežu zámek u volantu lidi chodí kolem nakupují přijíždí odjíždí, nebo dva roky zpět jsem se dobýval do pasatu který neměl zámky, vybitou baterku, pak jsem musel sekat abych uvolnil volant a auto jsme odtáhli do klíčového centra, lidé tam kolem chodili po procházkách pokukovali nikdo se nezajímal nefotil, neptal, tak asi tak
Buď jsi působil důvěryhodně, nebo by nikoho nenapadlo, že by někdo kradl u obchodáku za bílého dne auto Já tomu tedy sám ani nemohu uvěřit, že nikdo na to nereagoval.. Já doufám, že u nás by to bylo teda jinak
moc bych na to nesázel. v poledne jsem s bráchem na parkovišti u tesca na dornychu řezal plátkem pily obaleným igelitkou zámek volantu, lidí kolem plno, prošli i policajti a že by se zastavili a aspoň zeptali .... kdepak.
Mám stejnou zkušenost. Jihlava náměstí ford surrealismu,jindy Octavie 2 jindy golf 5 Jihlava tesco bmw5 jindy Bmw 3, Havl brod náměstí golf 5 a jindy Octavie
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
já jednu mám 1994 asi v 23,30 velká nad veličkou před hospodou jsem chtěl na škoda sto trubkou ulomit zámek a MP otevřeil dveře a přiložil mi kolt na spánek
vše se vysvětlilo majitel auta byl vedle mne MP skontroloval doklady a začal nám pomáhat
v Brně jsou právě lidi hodně všímavý A na auta dvojnásob Znám takové jedno vyprávění z práce právě co se týče krádeže auta
U nás na sídlišti by lidé neváhali...