Chlapi tak problém nejspíš vyřešen..
dnes jsem se dostal k autu,nastartoval a všiml jsem si že v hadičce mezi palivákem a čerpadlem je bublina.nic by se nedělo kdyby se po nastartování hla.auto chytlo na drc ale opět nešlo přidat a bublinka se ani nepohla..
Dal jsem na vaši radu(děkuju) a dal tomu napít z petky..
Auto FUGUJEEE
díky všem moc za rady..
po chvilce kdy auto běželo začla z paliváku (výstup) valit nafta takže se domnívám jak už tu někteří psali že bude přicpaná vracečka protože začlo téct i z vracečky posledního vštřiku.přetláčelo se to a nemělo to kam jít..
díkes..
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
no tak mám nešťastnou zprávu..
zase to přestalo fungovat..
profouknul jsem vedení do i z nádrže..
zkoušel jsem tomu dát znova napít i z kanystru ale nic..všiml jsem si že když pozoruju tu průhlednou hadičku tak to čerpadlo nesaje.i když při nastartovaným motoru tlačím do čerpadla naftu pomocí balónku tak to nefunguje a po chvíli chcípne.
je to potom čerpadlem?
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
mmozga píše:no tak mám nešťastnou zprávu..
zase to přestalo fungovat..
profouknul jsem vedení do i z nádrže..
zkoušel jsem tomu dát znova napít i z kanystru ale nic..všiml jsem si že když pozoruju tu průhlednou hadičku tak to čerpadlo nesaje.i když při nastartovaným motoru tlačím do čerpadla naftu pomocí balónku tak to nefunguje a po chvíli chcípne.
hojas..takže dnes jsem tomu zkusil dat opět napít z petky ale do petky jsem nacpal i vracečku..
natlač8il jsem balonkem čerpadlo až začlo malinko ukapavat z vracečky.pak auto chytlo a běželo naprosto normálně,krásně asi 2-3minuty a potom začlo jakoby kolisat ve volnobehu a do otacek uz zase neslo kolisalo to temer jako sinusoida a do toho bylo slyset obcasne ale pravidelne zalupkani v zavislosti na kolisani..jakoby se vzdycky pohl stop ventil ale vzapeti se otevrel nevim.pak jsem auto zdechl klickem.
ale to hlavni-když připojím žárovku 12V a + dám na tentil, - na baterku tak zarovka nesviti ani po zapnuti klicku..
jde na ventil primo 12V nebo tam jde jen nejakej impuls??