zkušenosti s Autocom

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mjanulik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mjanulik »

akční členy? Nemělo by to být že spojím přes to pravé tlačítko (kontrolka motoru ) pak dám měřené hodonoty,vpravo vlastní seznam pak zvolím údaje které chci zapisovat a dám ikonu zapisovače a mělo by se to zapsat,což se mi nedaří,zkušel jsem i jinou kartu,tak to asi bude fakt nefunkční ten zapisovač
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

nie to si len nastavujes co chces vydet na pc v akcnych clenoch
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON :-)
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

našel jsem i nějaký video,a takto jsem to i dělal a nic.........zaráží mě že to v podstatě proběhne a pak to napíše hlášku sd karta nenalezena,zkoušel jsem to i v demo režímu a mělo by to tak být
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

asi si kratko vyberal dodavatela :D ked nefunguje zapisovac
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

asi jo :D jinak ostatní zatím funguje skvěle víc než jsem od toho očekával a vzhledem k tomu,že letový zapisovač asi nebudu ani nikdy potřebovat tak na to kašlu,hlavně aby fungoval zbytek,dílenské zpracováni tišťáku taky vypadá dobře a součástky snad něco vydrží ;)
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

asi jo :D jinak ostatní zatím funguje skvěle víc než jsem od toho očekával a vzhledem k tomu,že letový zapisovač asi nebudu ani nikdy potřebovat tak na to kašlu,hlavně aby fungoval zbytek,dílenské zpracováni tišťáku taky vypadá dobře a součástky snad něco vydrží ;)
txx
Přispěvovatel

Příspěvek od txx »

odkud si nakoupil ?
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

Přes aliexpress a prodejce pošlu večer 150 dolacu
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

zde přikládám video,kde je vidět co mi to dělá když chci použít letový zapisovač,tak kdyby jste náhodou někdo věděl správný postup na použití,tak poprosím o něj,již jsem se dostal dál a zobrazuje mi to jen tu hlášku že nebyla nalezena karta,kartu jsem zkoušel i formatovat na různy způsoby a pořád stejný.Možná dělám jen něco špatně,Prodejce trvdíl,že s tímto problémy nemívají a že by to mělo fungovat.Slíbil mi výměnu,že mu to můžu zaslat zpět a pošle nový,ale moc se mi do toho nechce.Já jen že třeba dělám něco špatně.díky moc

http://www.youtube.com/watch?v=1WYPDv9Z ... e=youtu.be
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

vím,že jsem už asi otravný ale ještě by mě zajímalo,zda je to tím,že to autocom/delphi prostě nepodporuje nebo je to verzí klonu apod.
jedná se mi o to,že když dám jednotku motoru,tak se nezobrazí ikona zápis do Ecu ( nebo je to pouze u některých aut ? ) a když dám měřené hodnoty,tam mi to místo názvu píše hodnata dat viz foto
Obrázek

ale když dám jinou jednotku,tak je jsou jednotlivé hodnoty popsané viz foto
Obrázek

jedná se o mé auto O II 1,9 PD BJB

dík za info,eventuálně zda to jde nějak odstranit apod.
Prasikk
Nováček

Příspěvek od Prasikk »

zápis do ecu je jak u kterýho auta a to s tím data listem to mi také nějaké škodovky dělají (ale mě spíš starší, teda O II jsem ještě nezkoušel)
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

a záznam živých dat na sd kartu ti funguje nebo je na to nějaký fígl u klonu,dík
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Daj tu foto co vlasne si to kupil za hw ja uz som objenal najlepsiu moznu verziu noveho zariadenia tak az pride dam foto
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

v kroužku je nějaká dodatečná úprava,jen nevím jeji význam,asi tuning či co ,vypadá to na nějaký smd tranzistor ( má tři vývody) a drátkem je to ještě zapojené na tišták modulu bluthoo,na relátkách je napsáno Japan

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“