chiptuning

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

standa123
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od standa123 »

A kdo tady mluvil o maximalnim vymackani.....myslim ze odbornej upravce ti o fom urcite neco rekne a upozorni te co je pro motor dobre a co spatne. A a kdyz jdes k upravci co ma brzdu tak prece neznamena ze budes upravovat na maximalni hodnoty........ (LOL) (LOL) vidim ze o tom opravdu moc nevis......... (LOL) (LOL)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

A kdo tady mluvil o maximalnim vymackani.....myslim ze odbornej upravce ti o fom urcite neco rekne a upozorni te co je pro motor dobre a co spatne. A a kdyz jdes k upravci co ma brzdu tak prece neznamena ze budes upravovat na maximalni hodnoty........ (LOL) (LOL) vidim ze o tom opravdu moc nevis......... (LOL) (LOL)
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Toledo sxe píše:Pokud chceš vymačkat z auta maximum, tak možná a je i dobře kontaktovat úpravce, kteří mají válcovou zkušebnu a prověří vůz před samotnou úpravou, ale pro obyčejné zvýšení výkonu (přehrání sw) na běžné používání si stále myslím, že úprava od firmy, kterou jsem zmiňoval bohatě stačí. Nikomu nic nevnucuji, nikoho zde neodrazuji jen jsem uvedl firmu, kterou mám déle jak 7 let prověřenou.
A já se tě, jakožto úpravce který nabízí podobnou službu pro méně majetné spoluobčany (kterých je v této zemi většina), zastanu! Ano, lze nabízet kvalitní úpravu za 3500Kč! ANO jde to! A dokonce to jde i zcela zdarma!!! Ale to musí člověk chtít...více info u mě v profilu.

Je zcela pochopitelné, že se jedná pouze o změnu firmware ecu bez jakýhkoliv dalších služeb, jelikož ty cenu pouze navyšují. Pro místní rýpaly jednoduché vysvětlení - automobilka neladí každý motor zvlášť, jede série. Takže zadotuji z vlastního úpravu každé konkrétní série a pak již prodávám vlastní hotovou věc. Nemá smysl zde rozebírat a polemizovat o obchodní strategii. Nicméně to, že nemá smysl ladit každý kus na brzdě si uvědomil i majitel tohoto fóra diselpower.cz a tuto službu nabízí zákazníkům také!

Toto však neplatí pro nalejvače, kteří do jednotek nahrávají ve většině případů i to co tam vůbec nepatří, hlavně že je to levné a tím celkově kurví trh...no comment.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
acryll
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od acryll »

HanZ píše: Ano, lze nabízet kvalitní úpravu za 3500Kč! ANO jde to!

Toto však neplatí pro nalejvače , ... , hlavně že je to levné a tím celkově kurví trh...no comment.
lze? profesionalne nelze...
lze pouze s cinskym kabelem a cracknutym softem

spocitaj si, do originalneho vybavenia natlacis minimlane 7tisic e, ked to chces robit na parkovisku.. a minimalne 40K ked chces mat nad hlavou nejaku drevenu búdu
potom si spocitaj kolko by si zaplatil dane a odvody z tych 3500, a zistis ked zaplatis vsetky mesacne naklady, ze ti z tych 3500 zostane 1000kč a to sa ti smeju uz aj nalievaci od tesca
tak si povedzme kto "celkově kurví trh"
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Víš, asi jsi zaspal dobu...

Počítat umím, daně platím a stejně vydělávám, zajímavé že?

Tvůj výpočet platí pouze pro lidi, co nemají rozum a chtěly by s tímto bussinesem teprve začínat...těm už dávno vlak ujel. Lidé, kteří se tomu věnují, již mají SW+HW dávno zaplacený ;)

PS.: Nikdo se tu nebaví o nové genaraci ECU, ale o starých plechovkách, které už "nalejvá" kde kdo.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
tiff
Přispěvovatel

Příspěvek od tiff »

Dival jsem se na ty stranky v profilu a minimalne jedna mapa, co je v nahledu sekce "chiptuning", je upravena uplne blbe... se nedivim, ze je to tak levny, i "zadarmo" by to bylo drahy :D
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

standa123 píše:A kdo tady mluvil o maximalnim vymackani.....myslim ze odbornej upravce ti o fom urcite neco rekne a upozorni te co je pro motor dobre a co spatne. A a kdyz jdes k upravci co ma brzdu tak prece neznamena ze budes upravovat na maximalni hodnoty........ (LOL) (LOL) vidim ze o tom opravdu moc nevis......... (LOL) (LOL)
já o tom moc nevím, ale rozhodně ze sebe nedělám něco co nejsem a nedělám chytráčka co všechno zná ;) jak ty například poznáš odborníka?
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

tiff píše:Dival jsem se na ty stranky v profilu a minimalne jedna mapa, co je v nahledu sekce "chiptuning", je upravena uplne blbe... se nedivim, ze je to tak levny, i "zadarmo" by to bylo drahy :D
A ty jsi asi na hlavu padlý, že chceš dávat veřejně na internet přesné návody, jak co má vypadat, že??

Já ne, proto si tam klidně jako obrázek namaluju co chci! :fakac:
tiff
Přispěvovatel

Příspěvek od tiff »

Jasny, vzhledem k tomu, ze v jine sekci jsou napsane prokazatelne lzi (at uz umyslne nebo z neznalosti) je to urcite vsechno promyslena mystifikace nepritele (LOL)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Koukám, že jsi očividně troll na jehož příspěvky nemá smysl nadále reagovat.
tiff
Přispěvovatel

Příspěvek od tiff »

Jiste, nereaguj na me. Neni prece v nicim zajmu, aby se zjistilo, ze jsi jen dalsi nalejvac neznaly zakladnich principu fungovani motoru, kdyz se proti nim na svych strankach tak ostre vymezujes (rofl)
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

Jak ja poznam odbornika? Delas si ze me srandu? Staci si projit par temat tady na foru a mam ho za 5 minut najityho. (LOL) a nemusim ani chodit daleko....... (noteeth) (noteeth)
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

tiff píše:Jiste, nereaguj na me. Neni prece v nicim zajmu, aby se zjistilo, ze jsi jen dalsi nalejvac neznaly zakladnich principu fungovani motoru, kdyz se proti nim na svych strankach tak ostre vymezujes (rofl)
Hele trolle, říká ti něco křivé obvinění? :twisted:
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

Kazda uprava si zasluzi individualny pristup podla poziadaviek zakaznika.
Inak suhlasim s acryllom. Ak niekto investuje tisice do vybavenia tak kvalitna uprava asi nebude stat 50€...
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

ale kvalitna uprava moze stat aj menej,uprava softu nezalezi od vybavenia,ale od vedomosti..ja ale som za to,aby tie ceny chiptuningu nepadali k smiesnym sumam,ale vacsina ludi pozera na cenu a na reklamu a potom sa rozhodnu,taky laik nechodi na fora a nevie posudit kto je kvalitny upravca,uvidi reklamy,porovna ceny a cca ake navysenie mu slubia a podla toho sa rozhodne,ci?a typnite,co si vyberie..
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“