Moderátoři: šulda, Moderátoři
A já se tě, jakožto úpravce který nabízí podobnou službu pro méně majetné spoluobčany (kterých je v této zemi většina), zastanu! Ano, lze nabízet kvalitní úpravu za 3500Kč! ANO jde to! A dokonce to jde i zcela zdarma!!! Ale to musí člověk chtít...více info u mě v profilu.Toledo sxe píše:Pokud chceš vymačkat z auta maximum, tak možná a je i dobře kontaktovat úpravce, kteří mají válcovou zkušebnu a prověří vůz před samotnou úpravou, ale pro obyčejné zvýšení výkonu (přehrání sw) na běžné používání si stále myslím, že úprava od firmy, kterou jsem zmiňoval bohatě stačí. Nikomu nic nevnucuji, nikoho zde neodrazuji jen jsem uvedl firmu, kterou mám déle jak 7 let prověřenou.
lze? profesionalne nelze...HanZ píše: Ano, lze nabízet kvalitní úpravu za 3500Kč! ANO jde to!
Toto však neplatí pro nalejvače , ... , hlavně že je to levné a tím celkově kurví trh...no comment.
já o tom moc nevím, ale rozhodně ze sebe nedělám něco co nejsem a nedělám chytráčka co všechno znástanda123 píše:A kdo tady mluvil o maximalnim vymackani.....myslim ze odbornej upravce ti o fom urcite neco rekne a upozorni te co je pro motor dobre a co spatne. A a kdyz jdes k upravci co ma brzdu tak prece neznamena ze budes upravovat na maximalni hodnoty........![]()
vidim ze o tom opravdu moc nevis.........
![]()
A ty jsi asi na hlavu padlý, že chceš dávat veřejně na internet přesné návody, jak co má vypadat, že??tiff píše:Dival jsem se na ty stranky v profilu a minimalne jedna mapa, co je v nahledu sekce "chiptuning", je upravena uplne blbe... se nedivim, ze je to tak levny, i "zadarmo" by to bylo drahy
Hele trolle, říká ti něco křivé obvinění?tiff píše:Jiste, nereaguj na me. Neni prece v nicim zajmu, aby se zjistilo, ze jsi jen dalsi nalejvac neznaly zakladnich principu fungovani motoru, kdyz se proti nim na svych strankach tak ostre vymezujes