zaplaťpámbů ne, stačilo mi minulý týden tam u vás, přes letnou 25 minut. Jak tam vůbec můžete jezdit autem... málem jsem sežral volant.Ladas píše:jsou u vás popojížděčky třeba půl hodiny v kuse a ujetý 4km a 35 venku?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
zaplaťpámbů ne, stačilo mi minulý týden tam u vás, přes letnou 25 minut. Jak tam vůbec můžete jezdit autem... málem jsem sežral volant.Ladas píše:jsou u vás popojížděčky třeba půl hodiny v kuse a ujetý 4km a 35 venku?
Od tohoto pána jsem měl taky pár dní budíky do 300 km/h a v úseku kde běžně auto rozjedu na 180 jsem jel 240. V první chvíli jsem si říkal jaká je ta nafta Max Motion super, ale jen do chvíle než jsem mrknul na otáčky motoru.tiff píše:Aha, díky za uvedení na pravou míru![]()
V tom případě je to zpřevodované stejně naprd jako moje OII, při 134km/h mám 2600ot.
Laďo - Aka je vlastne max. pripustná teplota nasávaneho vzduchu? Resp. bezpečná teplota?Ladas píše:popojíždění v koloně s klimou kolem 65 nejni problém...
tiff píše:U dieselu neexistuje nic jako nebezpečná teplota vzduchu.
I kdyby měl 150 stupňů, tak je to jedno a aktuní poškození motoru jako u benzínu nehrozí, jen to bude kouřit a poletí nahoru teplota výfukových plynů, což může být při delší zátěži potenciálně nebezpečné pro turbo.
Ladas píše:Naprd nejsou pokud stále platí čím chladnější vzduch je a čím ho víc dostaneš do válce tak ve spolupráci se správnou dávkou nafty dostaneš odpovídající výkonale maximálně přípustné hodnoty teplot samozřejmě nikde udávané nejsou nicméně šetříš tím komponenty motoru a to nejni zase od věci ne?