VIF a vliv na auto

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

favo píše:Osobně jsem nezjistil nižší spotřebu když leju víf. Tu nejvíc ovlivňuje moje pravá noha, aktuální nálada a množství idiotů na silnici.
Nejvíc jsem rozdíl ve spotřebě zaznamenal při koupi pneumatik s nízkým valivým odporem.
já ti řeknu jezdím stejnou trasu na zimákách a když ji dám za pět musím se hooodně snažit, spíš 5,2

když tam jsou letní s nízkým valivým odporem zajedu podle palubáku 4.2l jezdím spíš pro zajímavost to je firemní manželky ;)
Jelito
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jelito »

No já nevím no, u mého pd mi zas přišlo že byl motor víc takovy neklidny právě u té Vervy. Možná máme všichni jen pocit a něco si nalháváme :-D .
Zastávám též názor že by klidně stačila kvalitní obyčejná nafta bez sraček, jenomže to by jsme nesměli být v ČR kde si není jistý nikdo ničím a prodejce s vifem si jen mne ruce. Já třeba od prémiové nafty a od vifu nečekám nic extra, ani nižší spotřebu, ani vyšší výkon, mě bude stačit když se mi nevyserou vstřiky. Chci toho tak moc (hm) :-D
To s tím zimním a letnim vifem tak dělám, ale někdy bývá akce na ten zimní, tak že bych koupil vícero a použival i v létě.
Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“