Jojo, uživatel dhfool toho ví o vozech opravdu hodně a nemá problém napsat radu, několikrát jsem ho v poslední době žádal o radu ohledně údržby vozidel BMW a s ochotou na dálku pomohl.
Nicméně vzpomínám si, že jsem kdysi řešil 1.8T O1, ta držela volnoběh někde kolem 1 200ot/min a níže neklesal, byl vandý tenhle 1/0 spínač na servotrubce, po výměně šel motor jak měl.
takych ludi si treba vazit, bohuzial je ich cim dalej tym menej. Spinac stoji 12€, uz som ho objednal. Auto ma dochodca, potrebuje ho skoro denne, chodi s manzelkou po lekaroch. Preto sa oprava tak natahuje, nemohol mi auto nechat do vyriesenia zavady.
Ahoj,moc prosim o rady.hledam na netu vsechno mozny ale konkretni problem jsem nenasel.Mam octavii z roku 2004,1.6 75kw.
Pri studenem startu asi 5 vterin litaji otacky 1000 az 1500,pak se srovnani,drzi se na cca 700 a pak vylitnou na 1000 a drzi se tam.Zatim je nova klapka.Pred vymenou to bylo jeste horsi.
Nemel s tim nekdo zkusenost?Moc diky za rady
Po odpojedni vahy se otacky chovaly normalne(stejne jako po vymene klapky)jen auto cukalo.Kdyz jsem to udelal pri zahratem motoru,pridal jsem plyn tak pak mela tendenci chcipnout.Prijde mi ze proste drzi nizke otacky a a houpou se.V patek jsem menil klapku a od te doby to udelalo jen jen jednou ze se houpaly mezi 1200 a 1500.Jak by se chovalo auto kdyby byla v pytly vaha?
ta váha se umí někdy hádat s klapkou, že něco klapka nastaví a váha dá zas nějaký pojebaný údaj a než to řj motoru rozhodne co stím tak se prostě hádají
v nedělu to lépe vysvětlit neumím