Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Míšánek píše:To máte fakt kajmanky v jezírku na zahradě? :o A co přes zimu, kam je dáváte? A jak jim zabráníte aby nevzaly čáru?
Jenom jednu, přes zimu je v koupelně ...Je to "bestie", já bych ji daroval, ale žena ji má ráda..
Fekálku já se jen směji těm, co za každou cenu musí mít všechno. Starosta v rozhlase varuje že je málo vody a za plotem slyšíme čecháčky jak napouští bazény , protože je na vesnici 10kč za kubík, zatímco v Praze stojí 80 kč..Dnes je na vesnici přes víkend slyšet řev sekaček a ne řev ptáků a zvuky přírody. Obyvatelé vesnic jsou vesměs příjemci "dotací" od státu, místní doroty- matrony v mladším věku sem tam uvijí nějakého sviště, aby mohli pobírat prachy a flákat se doma. Velká většina v životě v práci nebyla a už od mladého věku honí nějaké oca.y, které jim to dítě udělají, protože pod čepec je nikdo nechce., a kvůli prachům se to dnes ani nedělá.../omlouvám se vyjímkám/. Takže zvuky vydávají lufťáci, kteří si přijeli odpočinout od dřiny, většinou ve státních službách za přidané prachy od Sobotko -babišovské rozdělovny dotací z EU. Vše je podřízeno vejvaru, hlavně ze státních peněz. Můžu já zato, že nejvíce vynikají bývalí nebo stávající členové strany s třešničkami ve znaku..? Já za to nemůžu, plochý život tohoto druhu není moje parketa... :)
nepropadat panice...
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Forest píše:
Libor Hanzal píše:Jericho ne že bych tě chtěl poučovat, ale bylo by rozumné odstranit tvůj poslední příspěvek. Zlí a závistivci ti mohou způsobit potíže na základě informací cos napsal.
Chuck Norris, resp. Jericho potvrzeni nepotrebuje, Jericho svoji nezvratnou a pravdivou argumentaci donuti kontrolni uredniky aby nejenze stahli pripadne obvineni, ale dokonce se mu omluvili a zaplatili mu odskodne.

Obrázek
Vykašlete se už na ty osobní útoky a rejpání, je to trapný.
Myslel jsem, Foreste, že aspoň ty máš aspoň rozum, ještě přilévej olej do ohně.

Jinak souhlasím s Liborem Hanzalem, když jsem četl Jerichovo příspěvek, tak mne napadlo to samé.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Víte co mi můžou? Sice máme s udavači velkou tradici, a novodobých pochopů je čím dál víc, ale mám se muchlat , že mě sejmou? Já nic neukradl, ani nezmanipuloval o tunelu ani nemluvě..Samozřejmě, když si člověk přečte v análech z minulosti, jak Gestapo žádalo vyhláškou české občany protektorátu , aby nezahlcovali jeho úřad oznámeními -udáními, že jejich úředníci je nestačí vyřizovat., není člověku do zpěvu. Proto také po roce 1948 tato armáda spoluobčanů , která přešla na rudou stranu barikády ztížila odpůrcům rudé pracky jakýkoliv odpor proti novému režimu a STB měla žně.. :)
nepropadat panice...
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Zajjímavá soutěž o nejvetšího vola. Nicméně nikdo nemá na to aby porazil Foresta (LOL)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vici píše:Zajjímavá soutěž o nejvetšího vola. Nicméně nikdo nemá na to aby porazil Foresta (LOL)
... na, na to, ze jsem ti pomohl s tvoji zbastlenou strechou, tak te to troleni zjevne neprestalo bavit.

Trole zdejsi, potvrzujes sve prvenstvi, ikdyz jsi nasledovan konkurenci. Me nezminuj, ja, abych vam mohl konkurovat musel podstoupit lobotomii a jeste bych proti vam a stejne pochybuji, ze bych mel realnou sanci.

Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Víte co já čumím? Když jsme teda u toho....
Že má někdo čas a chuť to tu řešit.
Pokud jsem to pochopil, tak hodně z vás má svoje dílny, děláte na sebe a přitom máte čas se tady během dne přihlásit, načíst historii těch sraček a reagovat na to.
Pro mě je to se zapnutím počítače třeba 15 minut.
Stojí to za to pálit čas a řešit takovou sračku? Vždyť těch 15 minut času dokážete v pohodě prodat zákazníkovi a když už pracovat v dílně, tak radši do sekce, kde se řeší nějaký problém technického rázu ať se člověk něco dozví.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Nemůžeš všechno přepočítávat jen na peníze.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

blacklight píše:Víte co já čumím? Když jsme teda u toho....
Že má někdo čas a chuť to tu řešit.
Pokud jsem to pochopil, tak hodně z vás má svoje dílny, děláte na sebe a přitom máte čas se tady během dne přihlásit, načíst historii těch sraček a reagovat na to.
Pro mě je to se zapnutím počítače třeba 15 minut.
Stojí to za to pálit čas a řešit takovou sračku? Vždyť těch 15 minut času dokážete v pohodě prodat zákazníkovi a když už pracovat v dílně, tak radši do sekce, kde se řeší nějaký problém technického rázu ať se člověk něco dozví.
Máš pravdu, dřív by to nešlo, ale když dělám doma, ráno snídám, tak to zapnu, koukám na díly pro veterány, atd. a nakouknu sem. Samozřejmě když tam něco je, tak reaguji..Jdu na oběd, to samé, a k večeru nebo odpoledne je to pro mne relaxace..Samozřejmě dřív by to nešlo, nebyl celý den čas a večer často člověk rád šel do společnosti a přišel na jiné myšlenky. Ale po šedesátce už nemáš takové štromy, musíš si odpočinout a když je hospodářství, je to o to těžší..A už nejsem v pressu jako kdysi, tolik peněz nepotřebuji a nájem už neplatím. Takže kecám, plkám a odpočívám..Politika je otravná, ale je to součást života a hlavně budoucího. Pokud člověk na všechno kašle, tak se jednou může probudit , vykouknout z dílny jako třeba ty a uvidí hochy s nějakým symbolem na košili a možná i nějakým kvérem, kteří tě vykopnou a budeš rád, že ti zbyde košile...A to není vtip ani to není k smíchu, tehdy se hoši pošklebovali obdobně, měli svého Beneše a nedovedli si představit, že lůza, která většinou k práci nebyla, všechno ukradne a právě ty pracovité zlikviduje...A pokud jsi sem někdy nahlédl, mohl jsi si všimnout, jakou chuť soudruzi zase mají, nesnesou když má někdo víc než oni..Takže já jsem se z minulosti poučil, na žádnou moudrost národa nevěřím a jelikož vím, kolik lůzy zde bylo, a ta nikam nezmizela, nenechám je lhát,podvádět a relativizovat svinstva, co mají na triku...A oni se nezměnili, bohužel lidé si to neuvědomují..
Lidé bděte! :)
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

měl by jsi se poučit z příčin IIválky a trochu to tady objasnit jak tehdá proběhla transformace kapitalismu na fašismus a ne pořád plkat jak chce někdo spravedlivější společnost bez Kožených, Bakalů, Dalíků, ale to ti zřejmě nevadí. Asi tě někdo kdysi verboval do pionýra a máš z toho smrtelné trauma a důležité jevy ti unikly jako většině zabedněné veřejnosti.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@blacklight: jsem hluboce presvedcen, ze silni kuraci a kafari toho "zabiji" vice ... nicmene, umim si predstavit, ze kdyz nekdo datluje pomalu, tak toho moc nenapise ... ja umim psat rychle, takze opravdu nemam problem psat me povestne "slohy" (zvlaste, kdyz nepouzivam diakritiku)

... ostatne, sami to muzete vyzkouset a uvidite rozdil sami (hlasim 319/1)

Samozrejme, dalsim hlediskem je rychlost cteni a pochopeni textu ... to usnadnuje, pouziva-li pisatel radkovani (idealne dalsi upravy textu). Nevim jak vy, ale me obcas cini problem cist ty Jerichovy blaboly kdyz to kyda na jednu hromadu bez schopnosti pouzit klavesu Enter :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Domecek píše:měl by jsi se poučit z příčin IIválky a trochu to tady objasnit jak tehdá proběhla transformace kapitalismu na fašismus a ne pořád plkat jak chce někdo spravedlivější společnost bez Kožených, Bakalů, Dalíků, ale to ti zřejmě nevadí. Asi tě někdo kdysi verboval do pionýra a máš z toho smrtelné trauma a důležité jevy ti unikly jako většině zabedněné veřejnosti.
:D Je bezva,jak se hned ozvala POTREFENÁ HUSA, ...Já nevím, kdo má na svědomí horší hříchy, jestli Bakala,Dalík , Kožený nebo Gottwald, Zápotocký nebo třeba Husák..Spočítej mrtvé, nešťastné, okradené a umučené a dej vědět, zbrojnoši. Právě ty jsi ten ideál pro tuto práci, někomu něco zabavit, ukrást nebo odvézt někoho do "domečku", kde rudá pakáž ruku v ruce s rudou lůzou, ubíjela naše válečné hrdiny nebo mučila ženy elektrickým proudem. A to dokonce tuhle lůzu prosily světové osobnosti, aby jim zachránily život:
PŘED VYKONÁNÍM ROZSUDKU SE SVĚTOVÁ SCÉNA SNAŽILA PROTESTOVAT A ORODOVAT: NAPŘ. ALBERT EINSTEIN,,WINSTON CHURCHILL , KTERÝ GOTTWALDOVI POSLAL TELEGRAM TOHOTO ZNĚNÍ- PROSÍM VÁS O NEVYKONÁNÍ ROZSUDKU VYNESENÉHO NAD MILADOU HORÁKOVOU, ZÁVIŠEM KALANDROU, OLDŘICHEM PECLEM, A JANEM BUCHALEM ..
JSEM HLUBOCE PŘESVĚDČEN , ŽE SI ZASLUHUJÍ ŽÍT. BYLI TO OBĚTI NACIZMU, VĚZŇOVÉ NĚMECKÝCH KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ ...
Ale to neznáte rudou pakáž, s tou nic nehne , je nesmiřitelná a nějací odbojáři proti fašismu jim byli vždy u zadku..Totalita vždy nadržuje druhé totalitě, ať dělá zvěrstva jakékoliv..Jim vadili ti, kteří šli proti SSSR, jejich miláčka a jejich mozek...Protože lůza musí mít vedení, jinak je bezradná...Dokud jde jen o prachy, je to fuk, ale když jde o život, jde o všechno. Ale tohle ty nechápeš, měl by jsi si poposadit jehlu nahoru o jeden zářez, třeba se tvůj mozek pořádně rozběhne.. :(
A Foreste, rádoby vzdělaný člověk píše v českém jazyce v jeho kompletní podobě, znalost tlačítek z tebe mudrce neudělá..Radši moc nemluv, je to ostuda, co z tebe leze... (wallbash)
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Už je to tady zase. Jericho prosím tě politická situace je vedle. Dám snahu o humor.
Jedině Jericho vymění rozvody na Felicii rychleji než jí shnijí zadní dveře.
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

:D
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Na jedna trojce nebo jednašestce?? (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to sem tahám, kdo tady mele o fašismu a WW2? Domeček je plný tehdejší propagandy..A mám ve zvyku odpovědět. Samozřejmě někdy je méně lepší než více..
Já se potěšil, byl jsem v sobotu na srazu veteránů italské provenience , a i když moc jich nebylo , byly tam 2 skvosty sporťáky FIAT DINO s V6 motorem Ferrari../které konstruoval syn Enza Ferrariho Dino , který zemřel/, tam by mne bavilo dělat rozvody..Auta z 60. tých jsou nejkrásnější , vedle nich stály i nové vozy , a to bylo o ničem.. Nadšenci a majitelé těchto vozů byli usměvaví , žádní kabousové. Což člověka potěší. :)
P.S. je hezké, že preferujete úsměv, s tím jde vše lépe..Bohužel já osobně jsem před týdnem přišel o bráchu, tak nejsem moc ve své kůži,...
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“