Jenom jednu, přes zimu je v koupelně ...Je to "bestie", já bych ji daroval, ale žena ji má ráda..Míšánek píše:To máte fakt kajmanky v jezírku na zahradě?A co přes zimu, kam je dáváte? A jak jim zabráníte aby nevzaly čáru?
Fekálku já se jen směji těm, co za každou cenu musí mít všechno. Starosta v rozhlase varuje že je málo vody a za plotem slyšíme čecháčky jak napouští bazény , protože je na vesnici 10kč za kubík, zatímco v Praze stojí 80 kč..Dnes je na vesnici přes víkend slyšet řev sekaček a ne řev ptáků a zvuky přírody. Obyvatelé vesnic jsou vesměs příjemci "dotací" od státu, místní doroty- matrony v mladším věku sem tam uvijí nějakého sviště, aby mohli pobírat prachy a flákat se doma. Velká většina v životě v práci nebyla a už od mladého věku honí nějaké oca.y, které jim to dítě udělají, protože pod čepec je nikdo nechce., a kvůli prachům se to dnes ani nedělá.../omlouvám se vyjímkám/. Takže zvuky vydávají lufťáci, kteří si přijeli odpočinout od dřiny, většinou ve státních službách za přidané prachy od Sobotko -babišovské rozdělovny dotací z EU. Vše je podřízeno vejvaru, hlavně ze státních peněz. Můžu já zato, že nejvíce vynikají bývalí nebo stávající členové strany s třešničkami ve znaku..? Já za to nemůžu, plochý život tohoto druhu není moje parketa...