No tak to je dobrý...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No asi je čas sepsat s notářem všechny náležitosti jak práškujou lítá to i k vám na dvorek, tady je všeho strašně zajíce mám i na zahradě hajzl jeden a když jedu ráno makat musím dávat bacha co skáče z příkopu ptáků nepočítaně jinak srnky divočáci na co si vzpomeneš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Já tam kupuji jen pivo a sem tam zeleninu, popřípadě kyselé ryby.. Ale přece nejde o kvantitu, ale o kvalitu , nejde jen o to, si nacpat pupek k prasknutí, ale i si pochutnat. Proč si asi rozmazlený pejsek tchyně ani nevšimne kupovaného vajíčka a po domácícm se může strhat? Proč když žena chtěla psům přilepšit a koupila kuřecí stehna ve Vetamixu , tak to nechtěli žrát ? Přitom jsou schopni sežrat téměř mršinu a tohle nechtějí? Myslíš, že jsou blbci? Když je "dietní" kuřátko hotové ze 39 dní/dnes už ještě dřív/a jinak 4-5 měsiců? Ale proto taky to kupované kuře musíš pořádně navonět ingrediencemi, aby se dalo žrát..Polévka s masoxem je jako sex se špeckou, atd. atd. Nám to samozřejmě už nevadí, ale nikdy nic není zadarmo a odserou to děti a pak rodiče hledají příčinu úplně jinde, protože přeci nějaký postřik a dopingy ABY TO RYCHLE ROSTLO je nenapadnou...Vše souvisí se vším..Přísloví, JSTE TO, CO JÍTE, není jen slovní hříčka...bohužel...A6TDI píše:Ale hovno ti tam perou to máš vlčí mlhu.Kdyby to bylo nějak závadný už by si o tom už by si byl dávno informovaný z Novinek.cz.
Bud rád že máš plný markety a můžeš žrát co hrdlo ráčí.

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jen pro drobné uklidnění ohledně stočených kiláků a problémech s tím spojených na stk...
http://www.metro.cz/neprojdete-stk-byla ... region_lam
http://www.metro.cz/neprojdete-stk-byla ... region_lam
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Já byl se starým Nissanem z roku 1999 na STK , který měl 64000 km a dle tvrzení příbuzných /majitelka zemřela/ byl to pravdivý údaj..Technik auto prohlédl , vypsal papíry a paní u okénka povídá, ten malý stav tachometru je opravdu pravdivý? Já povídám, ano babička údajně moc nejezdila, jenom ve vsi nakupovat a na hřbitov..Tak tam chvilku slečna koukala a povídá, to opravdu moc nejezdila, když je stav 64km..
P.S. technik hold tachometr nevědomky stočil..

P.S. technik hold tachometr nevědomky stočil..
nepropadat panice...
roman1648 píše:však jo
jak se to řeší když máš třeba jiný budíky ? když se to sere dneska na každým druhým autě...
stačí nějaký potvrzení o výměně nebo jak ?
Presne takhle se legalne staceli km na "zapade" nekde v servisce byla poznamka malym pismem instrument panel schäden a byla pohoda.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K