nik?
a sme doma

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ono to nebude zase tak horký jak píšeš, protože kdyby jsi četl vše co jsem otom napsal, tak by ses tam dočetl že Engine flush používám u posledních výměn což jsou tři náplně oleje a dlouho potom co jsem zjistil problém s další vačkou.tom hanks píše: Hlavně nepiš žes tam lil jenom olej http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= ( čtvrtý řádek odspodu-Engine Flush) kdybys JENOM vyměnil filtr a nalil NORMU co udává VÝROBCE a ne nějaký s....y tak se vsadím že to auto jen jezdí.
Pravda, dveře u spolujezdce tak často nemažu, protože je moc nepoužívám, ale když je žena otvírá, tak nezavržou ani náhodou.kanin píše:favo -> promiň za OT, ale s tím lupáním a vrzáním na straně spolujezdce jsem taky bojoval...nakonec stačilo pořádně namazat panty ve dveřích...ale že to dokáže vydávat zvuky, jak kdyby mělo upadnou rameno i s těhlicí
Je to tak konstruované, pokud si dobře vzpomínám, tak z akustických důvodů... Když si vezmeš, jaké tlaky to drží ta M6, tak si to prostě někdy pšoukne no...octaviask píše:tym sa dostávame k pointe že tie gumičky nie sú 100, istú časť pustia....
ide o to...kedy je to "moc"
však vieme o čom rozpravamedhfool píše:Je to tak konstruované, pokud si dobře vzpomínám, tak z akustických důvodů... Když si vezmeš, jaké tlaky to drží ta M6, tak si to prostě někdy pšoukne no...octaviask píše:tym sa dostávame k pointe že tie gumičky nie sú 100, istú časť pustia....
ide o to...kedy je to "moc"
a bývávali doby kdy bylo ve značkáči i huř a bůh ví jestli ještě nejni......Biimbo píše:černota může být taky z tandemu.
Co se týká těch prodávaných origo olejů,tak některé jsou prošlé datumově a ty co ne, tak když jsme chodili na praxi do porshe, mechanici to co jim zbylo v kropici slívali do kanystrů v ponku a převoďáky vyfasujou 2 nebo 3 litry a nalejou tam vždy míň. A ty prebytky pak slívají do jednoho a když mají množství na výměnu, použijí ty slitky a nenačatou lahev domů.