Vysoká spotřeba PD ASZ po výměně hlavy a vačky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Já měl tedy na Fabii s podobným setupem jako na golfovi také spotřebu o cca 0,8l menší..
Teď jezdím jen do práce 111km 95% dálnice (cca 130km/h dálnice) a 111km zpět (cca 170km/h) a mám průměrnou 7,2 podle PP i skutečnou.
Teď jezdím jen do práce 111km 95% dálnice (cca 130km/h dálnice) a 111km zpět (cca 170km/h) a mám průměrnou 7,2 podle PP i skutečnou.
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série

2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
Za 6.5 jedu jen s velkým sebezapřením a odříkáním. Dlouhodobý průměr mám 8.
Jak jsem psal, při stejným stylu jízdy mám v jiných autech spotřebu o dva litry nižší.
Ale asi nemá cenu to řešit dokud nebudu mít hotový LOG soubor, abych viděl jestli jde do motoru to co má a mohl vyloučit i váhu vzduchu.
Jak jsem psal, při stejným stylu jízdy mám v jiných autech spotřebu o dva litry nižší.
Ale asi nemá cenu to řešit dokud nebudu mít hotový LOG soubor, abych viděl jestli jde do motoru to co má a mohl vyloučit i váhu vzduchu.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
A mas to teda vyratane od tankovania do tankovania ?
Napriklad na tourane 77kw BXE kde sa vozi 7 ludi skoro stale tak tam je dlhodoby priemer 6,8 a to teda je ovela tazsie auto. Nieco bude urcite zle ak to zerie tolko kolko to zerie

Napriklad na tourane 77kw BXE kde sa vozi 7 ludi skoro stale tak tam je dlhodoby priemer 6,8 a to teda je ovela tazsie auto. Nieco bude urcite zle ak to zerie tolko kolko to zerie
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
No úplně přesně jsem to ještě nepočítal, ale dřív mi hladový oko začalo pípat po ujetí 700-720 km a nyní na mě ječí už po cca 620 km a dotankuji cca 50 litrů.
Jo Pavle něco na tom bude, fakt je že já pomalu jezdit neumím, ale i na můj styl jízdy je to fakt hodně.
Golfa mám cca 9 roků a celou tu dobu jsem jezdil průměr kolem 6,5 - 6,9 a nyní tohle a to mám na motoru a kolem skoro vše nové.
Jo Pavle něco na tom bude, fakt je že já pomalu jezdit neumím, ale i na můj styl jízdy je to fakt hodně.
Golfa mám cca 9 roků a celou tu dobu jsem jezdil průměr kolem 6,5 - 6,9 a nyní tohle a to mám na motoru a kolem skoro vše nové.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Na tu sinchronizaci jsem zatím nešahal, protože před barákem na ulici to dělat nechci a do garáže se dostanu jen občas a zvlášť teď v téhle situaci ani raději nikam nejezdím.
Do minulého týdne jsem každý volný víkend trávil nad přestavbou kuchyně, takže na auto zatím nebyl pořádně čas.
Vždy když si řeknu, že bych mohl zajet do garáže, tak mi dotoho něco vlezlo.
Ani na ten blbý log soubor si nejsem schopný udělat čas.
Ani na ten blbéj bufík co řeším v jiném tématu jsem si už víc jak dva měsíce nenašel čas, leží mi doma na balkóně v igelitovém pytli a vzpomenu si na něj akorát ráno když škrábu led z oken.
Na tu sinchronizaci jsem zatím nešahal, protože před barákem na ulici to dělat nechci a do garáže se dostanu jen občas a zvlášť teď v téhle situaci ani raději nikam nejezdím.
Do minulého týdne jsem každý volný víkend trávil nad přestavbou kuchyně, takže na auto zatím nebyl pořádně čas.
Vždy když si řeknu, že bych mohl zajet do garáže, tak mi dotoho něco vlezlo.
Ani na ten blbý log soubor si nejsem schopný udělat čas.
Ani na ten blbéj bufík co řeším v jiném tématu jsem si už víc jak dva měsíce nenašel čas, leží mi doma na balkóně v igelitovém pytli a vzpomenu si na něj akorát ráno když škrábu led z oken.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Logoval jsem kanál 3 a 11 a oba zaráz tak snad to nebude problém.
První ten větší log je dělaný na rovince na trojku a čtverku a druhý je do kopce, ale bohužel v provozu, takže nebylo možný to pořádně roztáhnout a ani začít od nižších otáček.
https://ulozto.cz/tamhle/B2vByPUnVJek
Logoval jsem kanál 3 a 11 a oba zaráz tak snad to nebude problém.
První ten větší log je dělaný na rovince na trojku a čtverku a druhý je do kopce, ale bohužel v provozu, takže nebylo možný to pořádně roztáhnout a ani začít od nižších otáček.
https://ulozto.cz/tamhle/B2vByPUnVJek
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
Odpovědi: 0
[quote="favo"]V pohodě
trubku a hned tu kurvu po hlavě ;)https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... H82-aj5b0a
trubku a hned tu kurvu po hlavě ;)https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... H82-aj5b0a
Stáhnul jsem si zdejší Log view a otevřel si svůj první log a ač nevím co tam hledat, tak jsem z toho co jsem se tu různě dočetl pochopil, že jeden údaj je třeba požadavek řídící jednotky na tlak a další skutečný tlak a tak mě celkem překvapuje ten obrovský rozdíl v grafu v průběhu axcelerace.
To je takto v pořádku ?

Tady u tlaku to celkem sedí:

To je takto v pořádku ?

Tady u tlaku to celkem sedí:

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ