Brzdil som jemne az stredne zo 120 na 30km/h 5x, potom z 80 na 30km/h 10x, medzi brzdeniami som robil cca 30 sekund prestavky, po poslednom brzdeni som isiel 15min bez zastavenia aby to vychladlo.
Po navrate domov pri dobrzdovani, ale len jemnom piskali brzdy jak lokomotiva.
Auto postalo hodinu a uz pri dobrzdovani nepiska, ale bojim sa, ze ked sa to zohreje zacne to.
Neda sa s autom jednoducho normalne dobrzdovat z nizkych rychlosti, napr. zo 40km/h a nizsie (vacsinou v meste), musim silno stlacit brzdu, co by mi ani tak nevadlo, ale vozim 2 mesacne babatko a s nim toto robit nehodlam, kvoli tej dnesnej kvalite suciastok, hovno za hovnom, daju nato VW logo a je to.

Som znechuteny, nakolko vidim na parkovisku Passata ma asi 400 000km, samozrejme cinske gumy, rovnake brzdy vpredu vzadu ako ja , zhnite strmene na sracky, kotuce polovicka hrdza, dosky na vymenu uz pred rokom, pytam sa chlapa co tam ma za brzdy, tak on nevie, kupil auto pred 5 rokmi nabehal odvtedy 120 000km a netusi co tam je, urcite nejaka kvalitka, auto total hnoj srot, ale nema problem, brzdi to, nevibruje, nepiska