Výkon vs počasí??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Danakroman
- Přispěvovatel
-
Danakroman
- Přispěvovatel
Je to tak. Vodik je celkom dobre palivoDanakroman píše:nevim to jistě ale myslim že to bude tim že vodík jako prvek přispíva k hoření to může být tim.........vysvětlovalo by to že když bude vlhko a mírná zima tak motor jede nejlíp ale to je jen má dedukce
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Co je to voda, není to náhodou H2O? Pro ty hodně málo chemicky zdatné: O- kyslík, H- vodík. Jinak někdy se používá slabé vstřikování vody do sání, lépe to pak jede.Csala píše:Je to tak. Vodik je celkom dobre palivoDanakroman píše:nevim to jistě ale myslim že to bude tim že vodík jako prvek přispíva k hoření to může být tim.........vysvětlovalo by to že když bude vlhko a mírná zima tak motor jede nejlíp ale to je jen má dedukceA studeny vzduch je pre motor lepsi. V autach pre sportove ucely je dolezite nasavat co najchladnejsi vzduch.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Tam není problém s velikostí, ale s tím, že ten Torx na váze je 5ti hvězda a normální torx je 6ti hvězda. Zatím jsem ho nikde nesehnal, pokud někdo máte tip kde ho sehnat, sem s ním. Jinak bohužel to povoluju kleštěma z boku.tom4550 píše:prosim help - jaké je označení klíče na vymontování šroubů, které drží váhu vzduchu? TX kolik? (je to hvězda z dirkou uprostřed - jde mi o průměr)
díky
tom
KTM 250 SX-F
Zdravim,Kornout píše:Tam není problém s velikostí, ale s tím, že ten Torx na váze je 5ti hvězda a normální torx je 6ti hvězda. Zatím jsem ho nikde nesehnal, pokud někdo máte tip kde ho sehnat, sem s ním. Jinak bohužel to povoluju kleštěma z boku.tom4550 píše:prosim help - jaké je označení klíče na vymontování šroubů, které drží váhu vzduchu? TX kolik? (je to hvězda z dirkou uprostřed - jde mi o průměr)
díky
tom
koupil jsem sadu v Baumarktu 100 bitu , ve kterych jsou torxy jen 6 ti hvezdickove a bez problemu jsem vahu povolil a vytahnul myslim ze to byla 20
O1 ASV 01 chip 110kW