Seat toledo FMIC

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Dukes
Site Admin
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dukes »

Kornout píše:
Dukes píše:
Kornout píše:No nevim, rezat kvuli tomu pricku? Jednou jsem to taky riznul a neni to stastne reseni, to bych tu zpatecku vedl radsi jako u ARL.
No jestli ti je příjemnější kuchat nárazník a zabít 2dny vařením a pasovánim trubek v garáži na No name IC, než za odpoledne namontovat učinný, precizně vyrobený IC kit včetně příruby na sací parohy se zaslepeným EGR, tak prosim. ;)
Covece, prijemnejsi to neni, ale kdyz si to spocitam, tak se mi vyplati se tomu jeden, nebo 2 dny venovat a za ten rozdil, co mi zbyde mam peknej podvozek. Jestli ty vydelavas 10t cistyho dene, tak pak to chapu, ja ne.

To Venca: covece, ono se to casem pak zacalo cele vyklat a klepaly se svetla za jizdy, tak proto, foto nemam.

Jinak me tu ale klidne kamenujte, za svim nazorem si stojim.
Když spočítáš cenu za samostatný cooler, hliníkový trubky a kvalitní hadice Silicon Hoses, spočítaš i další materiál a úpravy, k tomu čas , jak dlouho s tim budeš laborovat, máme zjištěno, že to vyjde na víc, než cena připraveného kitu. ;)
Obrázek
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Ja to do 10tkc udelam uplne v pohode, ale to tu rozvadet nechci, ani nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti. Nic vic jsem nenapsal.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Matthew
Sběrač informací

Příspěvek od Matthew »

Mooc peknej cooler a mooc krasny brzdy... ale cenovky 21tis a 45tis.... To mi reknete panove kde na to berete...To si snad doma ty prachy vyrabis ne!?:) Ze bych se stavil pro nejaky kapriky:)
Fabia RS Blue Race - seriovka:)
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Vipouš píše:
Kornout píše:
Vipouš píše: Obrázek

356mm kotouc, ale jak pise Dukes, zatim nejsou na aute :)
To je mazec, co to stalo? Mensi kola jak r18 na to nedas, co?
Brzdy staly 45000,- a mas pravdu minimalni velikost kola je 18 palcu..
Tak to je teda silenost (noteeth) to abys v zimne nevyjizdel, na 18 je to na snehu sebevrazda :D

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Vipouš
blázen

Příspěvek od Vipouš »

JasteR píše:
Vipouš píše:
Kornout píše: To je mazec, co to stalo? Mensi kola jak r18 na to nedas, co?
Brzdy staly 45000,- a mas pravdu minimalni velikost kola je 18 palcu..
Tak to je teda silenost (noteeth) to abys v zimne nevyjizdel, na 18 je to na snehu sebevrazda :D
Mam tri auta :D Toledo v zime opravdu nejezdi ;)
Fabia ATD - under construction - Obrázek
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

Vipouši, ty si fakt hovado.... :D kdy pa se přijedeš podívat do plzně?? máš Ačko za neděli!!!
Vipouš
blázen

Příspěvek od Vipouš »

jirka cordoba GT TDi píše:Vipouši, ty si fakt hovado.... :D kdy pa se přijedeš podívat do plzně?? máš Ačko za neděli!!!
Ty ses taky vsude :D Jirko jak to bude vsecko hotove tak prijedu na kafe :D
sen
Nováček

Příspěvek od sen »

Moc pěkná práce. Pasuje to i do oktávky? Asi ano když je to katalogu jen je tam vyfocen vw golf
škoda octavia combi 1.9tdi 110ps zatim série - plán 200ps :)
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

Dukes píše:
Kornout píše:
Dukes píše: No jestli ti je příjemnější kuchat nárazník a zabít 2dny vařením a pasovánim trubek v garáži na No name IC, než za odpoledne namontovat učinný, precizně vyrobený IC kit včetně příruby na sací parohy se zaslepeným EGR, tak prosim. ;)
Covece, prijemnejsi to neni, ale kdyz si to spocitam, tak se mi vyplati se tomu jeden, nebo 2 dny venovat a za ten rozdil, co mi zbyde mam peknej podvozek. Jestli ty vydelavas 10t cistyho dene, tak pak to chapu, ja ne.

To Venca: covece, ono se to casem pak zacalo cele vyklat a klepaly se svetla za jizdy, tak proto, foto nemam.

Jinak me tu ale klidne kamenujte, za svim nazorem si stojim.
Když spočítáš cenu za samostatný cooler, hliníkový trubky a kvalitní hadice Silicon Hoses, spočítaš i další materiál a úpravy, k tomu čas , jak dlouho s tim budeš laborovat, máme zjištěno, že to vyjde na víc, než cena připraveného kitu. ;)
řekl bych to asi takto pro člověka(z ulice) kterej chce zvýšit výkon a chce vetší IC a nema přistup k věcem je to idealní volba.Pokud k tomu má někdo přistup(material za hubičku a spoustu kamarádu kdy tamhle ten má svářečku a tamhleten mi kradne trubky atd.) a je znalej věci tak je pro něj jednodušší volba si to dělat sám i když se s tím budu třeba zabívat týden viz muj prípad vím kde ty věci schánet vím komu v čr zavolat aby mi takovej IC vyrobil nebo jaký koliv na zakázku a cena bude mala protože je tu muj kamarád a tom tom cele je.

BTW: na tomhle Kitu se mi líbí to koleno to jedna z věci ktere se huř resp vubec se nedají sehnat na druhou stranu to jedno koleno i objetuju jedním Samcem co se týka konkrétně tohodle IC je v mém případě nepožitelný pač muj origo nárazník nedisponuje otvorama v tak širokém rozsahu jaký by bylo potřeba pro tento IC
když už tu lítaj ty ceny tak mě osobně vyšla přestavba z tý plastový na hliníkovou viz temá umbau set ARL na 5300 kč je to defacto cena za Samco hadice sváření a 1M al trubky kdy jsem ale spotřeboval pouze 10 cm na prodloužení te spodní od turba pravda ještě nemám motex pásky
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Jé tuhle plečku už jsem někde viděl :-D :-D :-D Jen doufám že zvládne cestu z Prahy do Blanska a zpět bez nutné návštěvy sevisu :-D :-D :-D

Vipouši jsem myslel že máš 4 auta :-D
Vipouš
blázen

Příspěvek od Vipouš »

favo píše:Jé tuhle plečku už jsem někde viděl :-D :-D :-D Jen doufám že zvládne cestu z Prahy do Blanska a zpět bez nutné návštěvy sevisu :-D :-D :-D

jedno je na sracku vole :D
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Kornout píše:... nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti.
... asi tak, ale jinak moc pěkné :)
GIV Variant TDi ???kW
KaCzaba
Přispěvovatel

Příspěvek od KaCzaba »

Rybízek píše:reesha má na tyhle práce pravou ruku možná vím kdo to je ale nechci jmenovat.
ten to tentokrate asi nebyl,kdyz vidis ty fota...... :)
EX passat B2 mTDI

aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Vipouš píše:
favo píše:Jé tuhle plečku už jsem někde viděl :-D :-D :-D Jen doufám že zvládne cestu z Prahy do Blanska a zpět bez nutné návštěvy sevisu :-D :-D :-D

jedno je na sracku vole :D
OK tak 3 a 1/2 :-D
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Slavkov píše:
Kornout píše:... nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti.
... asi tak, ale jinak moc pěkné :)
Jak na to tak koukám nebyl by až takový problém to opět zpevnit aniž by to zavazelo stávajícimu potrubí
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“