Kornout píše:No nevim, rezat kvuli tomu pricku? Jednou jsem to taky riznul a neni to stastne reseni, to bych tu zpatecku vedl radsi jako u ARL.
No jestli ti je příjemnější kuchat nárazník a zabít 2dny vařením a pasovánim trubek v garáži na No name IC, než za odpoledne namontovat učinný, precizně vyrobený IC kit včetně příruby na sací parohy se zaslepeným EGR, tak prosim.
Covece, prijemnejsi to neni, ale kdyz si to spocitam, tak se mi vyplati se tomu jeden, nebo 2 dny venovat a za ten rozdil, co mi zbyde mam peknej podvozek. Jestli ty vydelavas 10t cistyho dene, tak pak to chapu, ja ne.
To Venca: covece, ono se to casem pak zacalo cele vyklat a klepaly se svetla za jizdy, tak proto, foto nemam.
Jinak me tu ale klidne kamenujte, za svim nazorem si stojim.
Když spočítáš cenu za samostatný cooler, hliníkový trubky a kvalitní hadice Silicon Hoses, spočítaš i další materiál a úpravy, k tomu čas , jak dlouho s tim budeš laborovat, máme zjištěno, že to vyjde na víc, než cena připraveného kitu.
Ja to do 10tkc udelam uplne v pohode, ale to tu rozvadet nechci, ani nechci hanit ten set, jen se mi nelibi ten zasah do toho nosneho profilu predni steny, zrovna v miste vyprofilovani kvuli pevnosti. Nic vic jsem nenapsal.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Mooc peknej cooler a mooc krasny brzdy... ale cenovky 21tis a 45tis.... To mi reknete panove kde na to berete...To si snad doma ty prachy vyrabis ne!?:) Ze bych se stavil pro nejaky kapriky:)
Dukes píše:
No jestli ti je příjemnější kuchat nárazník a zabít 2dny vařením a pasovánim trubek v garáži na No name IC, než za odpoledne namontovat učinný, precizně vyrobený IC kit včetně příruby na sací parohy se zaslepeným EGR, tak prosim.
Covece, prijemnejsi to neni, ale kdyz si to spocitam, tak se mi vyplati se tomu jeden, nebo 2 dny venovat a za ten rozdil, co mi zbyde mam peknej podvozek. Jestli ty vydelavas 10t cistyho dene, tak pak to chapu, ja ne.
To Venca: covece, ono se to casem pak zacalo cele vyklat a klepaly se svetla za jizdy, tak proto, foto nemam.
Jinak me tu ale klidne kamenujte, za svim nazorem si stojim.
Když spočítáš cenu za samostatný cooler, hliníkový trubky a kvalitní hadice Silicon Hoses, spočítaš i další materiál a úpravy, k tomu čas , jak dlouho s tim budeš laborovat, máme zjištěno, že to vyjde na víc, než cena připraveného kitu.
řekl bych to asi takto pro člověka(z ulice) kterej chce zvýšit výkon a chce vetší IC a nema přistup k věcem je to idealní volba.Pokud k tomu má někdo přistup(material za hubičku a spoustu kamarádu kdy tamhle ten má svářečku a tamhleten mi kradne trubky atd.) a je znalej věci tak je pro něj jednodušší volba si to dělat sám i když se s tím budu třeba zabívat týden viz muj prípad vím kde ty věci schánet vím komu v čr zavolat aby mi takovej IC vyrobil nebo jaký koliv na zakázku a cena bude mala protože je tu muj kamarád a tom tom cele je.
BTW: na tomhle Kitu se mi líbí to koleno to jedna z věci ktere se huř resp vubec se nedají sehnat na druhou stranu to jedno koleno i objetuju jedním Samcem co se týka konkrétně tohodle IC je v mém případě nepožitelný pač muj origo nárazník nedisponuje otvorama v tak širokém rozsahu jaký by bylo potřeba pro tento IC
když už tu lítaj ty ceny tak mě osobně vyšla přestavba z tý plastový na hliníkovou viz temá umbau set ARL na 5300 kč je to defacto cena za Samco hadice sváření a 1M al trubky kdy jsem ale spotřeboval pouze 10 cm na prodloužení te spodní od turba pravda ještě nemám motex pásky
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi