chiptuning 3.0TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
aky je zajímavý jak se každý auto jinak chová, v některým autě je soft OK, v druhým se stejným HW hází turbo špičky a za týden udělá pápá, pokud nepředěláš soft, nebo nehneš s regulací.
K tomu je potřeba připočíst stav agregátu, třeba spojky atd.
No a je to tu, x stejných aut a x různých softů.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

... neznáš mapubsr-tuning.sk píše:A take ze Vin dekoder? Hmmm? http://en.bsr.se/vin-decoder/
Lol a vies to to bude robit? Vypise error ("Read car?") a nic sa nebude diat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kdy bude to měření?... nebo pasování na "náčelníka velkou hubu"

GIV Variant TDi ???kW
- bsr-tuning.sk
- Sběrač informací
to si co vypotil...ak by si porovnaval dve typy auta rovnaky cas vyroby model nali by rovnaky soft, ale to druhe by malo napr take problemy ako ty hovoris...chyba nie je urcite v softe ale v hardwari, a je predsa logicke ze sa chiptuning nemoze davat (niektori su toho schopni) na auta s chybamiKornout píše:aky je zajímavý jak se každý auto jinak chová, v některým autě je soft OK, v druhým se stejným HW hází turbo špičky a za týden udělá pápá, pokud nepředěláš soft, nebo nehneš s regulací.
No a je to tu, y rovnakych modelov s rovnakym motorom a y rovnakych softwarov...omg tazke pochopit fakt

Na Vasu poziadavku k meraniu: V pohode suhlasim, len neviem ci budem zastihnutelny v najblizsich tyzdnoch, ale nebranim sa

VW Passat 3BG 1.9TDi 182Hp 4motion 2003 by BSR; VW Polo 1.4 2009
- bsr-tuning.sk
- Sběrač informací
Mapa a uprava softwarov je pod licenciou BSR a kazdy zasah do nej je trestny cin poskodzovania autorskeho prava...Ale aj tak naco vediet zakaznikovi mapu, to len vam treba vediet konkurencii, aby ste mohli obkecavat kktinkamiSlavkov píše:... neznáš mapubsr-tuning.sk píše:A take ze Vin dekoder? Hmmm? http://en.bsr.se/vin-decoder/
Lol a vies to to bude robit? Vypise error ("Read car?") a nic sa nebude diat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty asi děláš jenom PR managera, že?
Kdy bude to měření?... nebo pasování na "náčelníka velkou hubu"![]()
![]()

VW Passat 3BG 1.9TDi 182Hp 4motion 2003 by BSR; VW Polo 1.4 2009
- bsr-tuning.sk
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
som rad, dufam, ze to meranie bude este toho roku. Potom ma kontaktuj na cisle 0905248460. este si nam neprezradil, aky ten pasat vlastne je. Predpokladal som spravne, ze 103kW?bsr-tuning.sk píše:to si co vypotil...ak by si porovnaval dve typy auta rovnaky cas vyroby model nali by rovnaky soft, ale to druhe by malo napr take problemy ako ty hovoris...chyba nie je urcite v softe ale v hardwari, a je predsa logicke ze sa chiptuning nemoze davat (niektori su toho schopni) na auta s chybamiKornout píše:aky je zajímavý jak se každý auto jinak chová, v některým autě je soft OK, v druhým se stejným HW hází turbo špičky a za týden udělá pápá, pokud nepředěláš soft, nebo nehneš s regulací.
No a je to tu, y rovnakych modelov s rovnakym motorom a y rovnakych softwarov...omg tazke pochopit fakt![]()
Na Vasu poziadavku k meraniu: V pohode suhlasim, len neviem ci budem zastihnutelny v najblizsich tyzdnoch, ale nebranim sa
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mapa a uprava softwarov je pod licenciou BSR a kazdy zasah do nej je trestny cin poskodzovania autorskeho prava...Ale aj tak naco vediet zakaznikovi mapu, to len vam treba vediet konkurencii, aby ste mohli obkecavat kktinkami
[/quote]
Prepac,nechcem byt ten co podrypava no toto mi fakt nedalo.
O akych licenciach a pravach nam tu rozpravas. Ved vy (my) len upravujete vyrobcom vytvoreny software, co konecne je zasahovanie do autorskych prav autorov softweru!!!! Opatrne so slovami, lebo tato pravna zalezitost je fakt na tenkom lade. Ja som dost dlhu dobu riesil s mojim pravnikom ochranu upravenych softov ako PROFITUNING. Tiez mame zaregistrovanu ochrannu znamku, loga atd. Do firmy som zainvestoval niekolko milionov,nerobime to v garazi na sidlisku, no a pravnik po dokladnej analize mi predniesol, ze vlastne si nemame co licencovat. Tak pozor, opät podotykam, ze nepredavame super hrnce z teleshopingu ale sme,ked mam tak na tvrdo povedat "hackeri", tak nas volaju odbornici z automobiloveho priemyslu. Len pre zaujimavost, prikladam jednu prezentaciu firmy Siemens VDO.
http://www.profituning.sk/_sub/grafa4/ECU.pdf

Prepac,nechcem byt ten co podrypava no toto mi fakt nedalo.
O akych licenciach a pravach nam tu rozpravas. Ved vy (my) len upravujete vyrobcom vytvoreny software, co konecne je zasahovanie do autorskych prav autorov softweru!!!! Opatrne so slovami, lebo tato pravna zalezitost je fakt na tenkom lade. Ja som dost dlhu dobu riesil s mojim pravnikom ochranu upravenych softov ako PROFITUNING. Tiez mame zaregistrovanu ochrannu znamku, loga atd. Do firmy som zainvestoval niekolko milionov,nerobime to v garazi na sidlisku, no a pravnik po dokladnej analize mi predniesol, ze vlastne si nemame co licencovat. Tak pozor, opät podotykam, ze nepredavame super hrnce z teleshopingu ale sme,ked mam tak na tvrdo povedat "hackeri", tak nas volaju odbornici z automobiloveho priemyslu. Len pre zaujimavost, prikladam jednu prezentaciu firmy Siemens VDO.
http://www.profituning.sk/_sub/grafa4/ECU.pdf
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Ok takze ak podla teba nemaju upravy na mieru ziadne opodstatnenie,bsr-tuning.sk píše: jaaj vidno ze to mas v hlave popletene...Co to je ze chip na mieru lolze prides a povies chcem nizsiu spotrebu tak ti feri znizi spotrebu? to je to co nazyvas software na mieru? Kazde auto vychadza z vyroby s rovnakym softwarom a preto jr uplne nelogicke vyrabat 50000000 upravenych softwarow na ten isty typ/model auta...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak je asi jedno ked pridem - po prve: s AFNkom (ak vobec vies co to afn je) a 130PS turbom PP764 vstrekmi.. ty mi tam proste nalejes medicinu zo sverige univerzal afn a proste to MUSI IST

po druhe .. je fuk ze jedno auto ma 120 000 km a druhe 280 000 km ?
tymto sposobom ze :
1.zistit cislo jednotky
2. c:/tuningy/vw/passat/2001/velmi_vela_dymu.bin
3. naliat to tam
funguju ludia ktori si kupia super flasher aj s kopou upravenych softov za cenu MENSIU ako je jeden tvoj "tuning"
toto je SILNY FET...
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
bsr-tuning.sk píše:Mapa a uprava softwarov je pod licenciou BSR a kazdy zasah do nej je trestny cin poskodzovania autorskeho prava...Ale aj tak naco vediet zakaznikovi mapu, to len vam treba vediet konkurencii, aby ste mohli obkecavat kktinkamiSlavkov píše:... neznáš mapubsr-tuning.sk píše:A take ze Vin dekoder? Hmmm? http://en.bsr.se/vin-decoder/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty asi děláš jenom PR managera, že?
Kdy bude to měření?... nebo pasování na "náčelníka velkou hubu"![]()
![]()

Opravdu to nebylo o mapách v řj., bylo to o tvém argumentu o dekódování "hw" dle VINu (a Laďasova námitka o carpuzzle). Bylo to o tom, kde a co z které(-ých) jednotek vyčteš na téma (původní) hw... ono totiž nemusíš nic poznat, pokud víš kde všude a co přepsat (z různých jiných pragmatických důvodů)... takže asi tak

... a jak již bylo zmíněno, jiné trysky, turbo, rozdělovací hlavu, IC a další úpravy (sání, výfuk,...) rozhodně po kabelu bez zvednutí kapoty nepoznáš

... a pokud se chceš bavit o univerzálním super bsr sw pro sériové vozy... tak to už má úroveň skoro jako jít koupit Galleto se zaručenýma mapama na Aukru
GIV Variant TDi ???kW