nabourany passat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dury2
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dury2 »

Neboj oni si tu dobu opravy hlídají už teď.Navíc na každou opravu je v tabulce doba opravy.Když se opravovalo bráchovo auto tak se v servise byli podívat 2x v jednom týdnu
Asi věděli jaké je čeká vyúčtování!!

V tabulce doba opravy asi nebude, spíš tam bude normohodina demontáže a montáže jednotlivých dílů. Ale to se bere u výměny, na nějaké rovnání a nebo broušení kitu po opravě asi žádná norma nebude. :)
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

dury2 píše:Neobhajuji pojišťovny, jenom se mi nelíbí, že na neštěstí bude ještě někdo třetí vydělávat. To povede ke zvýšení pojištění.
Dneska,kdy už si snad nikdo nedovolí být nepojištěný ( jelikož konečně funguje centrální registr pojištěných aut ) dal bych prostě dal povinnost pojišťovně viníka aby se postarala o poškozeného. Minimální kvalitu této služby bych stanovil zákonem. Prostě mě váš klient naboural, tak se o mě postarejte! A já nechci mít kolem toho žádné běhání a vydání. Dokud auto neopravíte, budu jezdit vaším. Tosi pak pojišťovna ohlídá, aby nedocházelo ke zmiňovaným PRÚTAHÚM! A o to jde ne?
Ale to je jen tlachání, uvidíme co přinese budoucnost ;)
Nevím co pořád řešíš.Podle toho co jsi napsal tady by se o tebe starala pojišťovna vinníka a kdo by to asi platil?Zase ta pojišťovna která to platí teď.Rozdíl je v tom že pokud se o to nestará někdo kdo v tom umí chodit tak na tom prodělá ten poškozenej.Bráchovi přijel pojišťovák odhadnout škodu a řekl že je to totálka a ze zákona má pojišťovna povinnost uhradit škodu u auta staršího 10ti let 20% z odhadní ceny.Zbytek že mu nikdo nedá.Jak by se ti líbilo kdyby ti tohle řekli?Proto se to vzalo přes Červeného anděla a auto má opravený.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

No coment
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“