Mám taky NOD a zatím mě antivirák nic nenahlásil. Ani když ho dám kontrolovat vynuceně.chosepm píše: nikdy problém a ted taky v nodu hlášen vir v exe. Dal jsem ho do vyjímek a zatim bez problémů.
vie niekto pomoct s vag k+can comander 1.4 full
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no vsetko toto mam porobene,,,aj spravne com porty nadstavene,,,,aj pripojujem cez kline octaviu I,,,,a stale nicBobrCZ píše:To že ti to píše tuto hlášku, ještě neznamená, že tam nemáš hardw. klíč. Ani že máš špatný program. Pouze se nespojilo PC s autem.rendy1 píše:no tak ked mam kabel z ciny,,,,a pise mi to dog failes,,,mam zly program?? daku inu verziu by som mal pouzit??
1. Fungovalo ti to už někdy?
2. Na jakém portu jedeš? Máš je sesouhlasený?
3. Jaké auto se snažíš připojit?
4. Jaký protokol máš zvolený pro komunikaci?
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zkus k+can odsud http://www.obdchina.com/wp-content/them ... nloads.php
originál má myslim usb dongle, čína ho má integrovanej v adresáři programu a tobě tam asi chybí
originál má myslim usb dongle, čína ho má integrovanej v adresáři programu a tobě tam asi chybí
***VAG,PSA,Renault***
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Moc se nesměj, protože ten odkaz co jsi mi dneska poslal má trojana a stopne ho to hned při stahování , kdežto ten odkaz co jsem psal já je v poho a má dogfile(distributor čínskejch kabelů)BobrCZ píše:A pak proč NOD hlásí vir.Nevím nevím, ale na stahování z určitých stránek bych byl více obezřetnější
.
Eset smart security 3.0.621.0 Next generation of Nod 32 technology....
***VAG,PSA,Renault***
prosita,,,a tym tvojim odkazom,,co je v pohode,,myslis ktory odkaz??chosepm píše:Moc se nesměj, protože ten odkaz co jsi mi dneska poslal má trojana a stopne ho to hned při stahování , kdežto ten odkaz co jsem psal já je v poho a má dogfile(distributor čínskejch kabelů)BobrCZ píše:A pak proč NOD hlásí vir.Nevím nevím, ale na stahování z určitých stránek bych byl více obezřetnější
.
Eset smart security 3.0.621.0 Next generation of Nod 32 technology....
Posli este raz,,,
vag k+can comander full 1.4
Zdravím, mám stejný problém s tímto kabelem, mám ho asi půl roku a ještě se mi nepodařilo načíst ani jednou KM z tacho zkoušeno asi na 15 vozech vždy to píše "cannot connect to device", jediné co funguje bez problému je čtení i zápis eeprom EDC15. Teda nechápu proč to nečte ty budíky, za každou radu moc děkuji.
Mam VAG K+CAN COMMANDER 1.4 FULL s origo CD, instalacia OK, pripojenie niekedy nefunguje, neviem sa pripojit napr. na VWG5 rv. 2005, neviem upravit km na palubke F-Galaxy rv 1998. Kde robim chybu ?
nacital som Sharan 2005 cez 7-Kombi, ale neviem upravit palubku a dtto riadiacu jednotku...
pomoze niekto cez SZ, alebo jackal@centrum.sk ?
dakujem
nacital som Sharan 2005 cez 7-Kombi, ale neviem upravit palubku a dtto riadiacu jednotku...
pomoze niekto cez SZ, alebo jackal@centrum.sk ?
dakujem
Nevím nevím, ale na stahování z určitých stránek bych byl více obezřetnější