Moderátoři: šulda, Moderátoři
na miste neukazuje nic pouzitelneho kdyz nejeduMirekX píše:takhle se k pořádnému výsledku nemůžeš dobrat, dojezd na PC bude taky ukazovat blbě,protože je počítán z průměrné spotřeby za posledních tuším 20km. Ale schválně, kolik ti ukazuje PC na místě v litrech za hodinu?no-fosil píše:podstatne je aby soucet ujetych km i km ktere podle PC jeste muzu ujet byl na zacatku i na konci priblizne stejny.
Dale samozrejme kolik km ujedu na plnou nadrz (po odvzdusneni).
Kolik litru natankuju je pro mne bohuzel nezmeritelne
za 4 a mene len v extremoch napisal riki18 a ja som dosiahol kedysi 3,8 na 120 km trati z leonom 198 hp...sice neviem kolko spravil na tej nadrzi ,mozno napise...ja mam na dalsej nadrzi zasa podla palubaku 5,3 cize real 5,5...flekyc píše:ASV, Race520, 10mm. kdyz tomu slapu spotreba 8l, kdyz jedu slusne do 120km/h netocim to tak je to kolem 5l. gumy 195x45xR16, hmotnost 1016kg s pul nadrzi. jestli jezdite s passatama 200hp za 4l a mene, tak je to uspech, ale osobne tomu neverim, nic ve zlem samozrejme.
Bolo to 4.9 real ale uz nikdy viac tak chodit nebudem. Cize rozdiel 1,2 L ako ukazoval palubakcupra píše:za 4 a mene len v extremoch napisal riki18 a ja som dosiahol kedysi 3,8 na 120 km trati z leonom 198 hp...sice neviem kolko spravil na tej nadrzi ,mozno napise...ja mam na dalsej nadrzi zasa podla palubaku 5,3 cize real 5,5...flekyc píše:ASV, Race520, 10mm. kdyz tomu slapu spotreba 8l, kdyz jedu slusne do 120km/h netocim to tak je to kolem 5l. gumy 195x45xR16, hmotnost 1016kg s pul nadrzi. jestli jezdite s passatama 200hp za 4l a mene, tak je to uspech, ale osobne tomu neverim, nic ve zlem samozrejme.
Jasne eco-fuel maratony jsou zajimave z technickeho hlediska aby clovek vedel kde je technicka hranice motoru. Nejsou vsak bohuzel vubec pouzitelne pro realny provoz.cupra píše:tak napisalale vazne...ako som tu uz kedysi spomenul pozrite si testy na eco fuel maratonoch a potom budete inac cumet kolko co zere...
teraz som z vas v pomikove ... takze riki18 isiel vlastne ako tu pisal najmenej za 3,7 (palubak) ale vlastne realne to bolo +1,2l = 4,9 ?riki18 píše:Bolo to 4.9 real ale uz nikdy viac tak chodit nebudem. Cize rozdiel 1,2 L ako ukazoval palubakcupra píše:za 4 a mene len v extremoch napisal riki18 a ja som dosiahol kedysi 3,8 na 120 km trati z leonom 198 hp...sice neviem kolko spravil na tej nadrzi ,mozno napise...ja mam na dalsej nadrzi zasa podla palubaku 5,3 cize real 5,5...flekyc píše:ASV, Race520, 10mm. kdyz tomu slapu spotreba 8l, kdyz jedu slusne do 120km/h netocim to tak je to kolem 5l. gumy 195x45xR16, hmotnost 1016kg s pul nadrzi. jestli jezdite s passatama 200hp za 4l a mene, tak je to uspech, ale osobne tomu neverim, nic ve zlem samozrejme.Bezne jazdim za 7 priemer ale to nepozeram ako idem...
odchilku ti nepoviem ked som tam mal 2,8.cupra píše:odfot!!!!!! som zvedavy ako dokazes 2,8!!!!!a potom napis kolko je skutocnost...som zvedavy na odchylku...ja som moju odchylku napisal ty nie...jordee_23 píše:to ti nafotim aj ja a budem tam mat 2,8 :O)))) ...o tom stale tocim ...riki18 píše:Tomuto sice nebudete verit ale mozem dokazat
Priemerna rychlost 66km/h, prejdenych 38 km, snazil som sa ozaj na spotrebu, 90-100. Rano do prace uz svietila rezerva, tiez som presiel 38km s spotrebou 4,1. To mame 76 km a stale som mal dojazd 10km)) Po dotankovani 1760km dojazd!!! Uvidim co povie cela nadrz...vykon auta vidite v popise...a teraz sa mozeme hadat
Kolesa mam 225/45/17
v skutocnosti ale ovela viac
Porovnaj to ale 202 HP na 225 gumach....s hmotnostou 1700kgjordee_23 píše:teraz som z vas v pomikove ... takze riki18 isiel vlastne ako tu pisal najmenej za 3,7 (palubak) ale vlastne realne to bolo +1,2l = 4,9 ?riki18 píše:Bolo to 4.9 real ale uz nikdy viac tak chodit nebudem. Cize rozdiel 1,2 L ako ukazoval palubakcupra píše:za 4 a mene len v extremoch napisal riki18 a ja som dosiahol kedysi 3,8 na 120 km trati z leonom 198 hp...sice neviem kolko spravil na tej nadrzi ,mozno napise...ja mam na dalsej nadrzi zasa podla palubaku 5,3 cize real 5,5...Bezne jazdim za 7 priemer ale to nepozeram ako idem...
lebo 4,9 realnych to uz ano ! to sa da aj z upravenou karou TDI.
No nie tych 3,7 REALNE.
ale potom nechapem na co tu vypisujete imaginarne hodnoty palubaka.
to mozem aj ja 2,8 uz aj (OI ASV upravena), no real uplne inde![]()
tak na 1,7 DTI 55kw opel
akoze na mna?riki18 píše:Porovnaj to ale 202 HP na 225 gumach....s hmotnostou 1700kgjordee_23 píše:teraz som z vas v pomikove ... takze riki18 isiel vlastne ako tu pisal najmenej za 3,7 (palubak) ale vlastne realne to bolo +1,2l = 4,9 ?riki18 píše: Bolo to 4.9 real ale uz nikdy viac tak chodit nebudem. Cize rozdiel 1,2 L ako ukazoval palubakBezne jazdim za 7 priemer ale to nepozeram ako idem...
lebo 4,9 realnych to uz ano ! to sa da aj z upravenou karou TDI.
No nie tych 3,7 REALNE.
ale potom nechapem na co tu vypisujete imaginarne hodnoty palubaka.
to mozem aj ja 2,8 uz aj (OI ASV upravena), no real uplne inde![]()
tak na 1,7 DTI 55kw opelRiesil som palubak, nemeral som to predtym tak som zavesil nieco comu som sam neveril
Krutak tam bol nad 500 vtedy
Na G4 PD som dokazal spravit real 4L..je to o soferovi...I ked na Cupru nemam...