2.0 TDI 103kw / BLB - TRASENIE MOTORU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vycistil som motor s liguid moly purge diesel ( http://www.youtube.com/watch?v=-3zpwPNijnI )
a zda sa mi lepsie ale trasie sa sa stale , ked to na nu pride ( audinku )
tak podradim prezeniem otacky a zase 5 alebo 6, myslim ze to trasenie maju za nasledok vyvazovacie hriadele nakolko su hnane retazou krora je tlacene zboku napinakom a sem tam vznikne nesynchronizacia medzi vyvazovacimi hriadelmi a motorom - soudruzi v NDR to dobre posrali
, preto to trasenie okolo 1800-2000 ot/min, asi najlepsie je ma namiesto retaze celne sukolie na hnanie vyvazovakov, a myslim ze u mna by to mol motor BRE a nie BLB, skuste ma v tom utvrdit, D Vlado
a zda sa mi lepsie ale trasie sa sa stale , ked to na nu pride ( audinku )
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Nemohu si pomoct, ale myslím, že to je nějaký kabel, nebo nějaký ten konektor u vstřiku, ještě se mi stává, že se to jako někdy zlepší a jede normálně a stejně nečekaně jako škubat přestane, tak zase začne. Ještě se mi zdá, když přidáš na volnoběh na cca 1800 ot., že se trochu motor chvěje. Ale jinak přesně jak píšeš, asi od 2000-2200 ot na 5ku nebo šestku, jinak nic. Budu to řešit dál, uvidím.
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
aj ja som si myslel ze je to vstrek vyzera to chvenie na benzinaku ked ti vynechava sviecka, ale su to tie vyvazovaky, robi aj tebe ze ked dochadzas napriklad na krizovatku a vyradis tak zacne sem tam aj na volnobehu triast motor, su to tie hlupe vyvazovaky, uz som sa stym zmieril.c.i.p. píše:Nemohu si pomoct, ale myslím, že to je nějaký kabel, nebo nějaký ten konektor u vstřiku, ještě se mi stává, že se to jako někdy zlepší a jede normálně a stejně nečekaně jako škubat přestane, tak zase začne. Ještě se mi zdá, když přidáš na volnoběh na cca 1800 ot., že se trochu motor chvěje. Ale jinak přesně jak píšeš, asi od 2000-2200 ot na 5ku nebo šestku, jinak nic. Budu to řešit dál, uvidím.
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Já mám najeto 320 tis. a stejně mi to přijde na Audi brzo, aby začla zlobit. Teď mi to zase třeba nedělá, ale určitě zas začne. V softu, si myslím, to nebude, mám všechny aktualizace, které na to soudruzi v NDR udělali. To že se zachvěje, když dojíždíš před křižovatku, to mi dělá celou dobu, co ji mám, ale nikdy se neškubala holka moje...