co pridat do nafty

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mehero
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mehero »

ma niekto skusenosti s tymto? http://www.metanova.sk/index.php?option ... &Itemid=47
Kamos to predava v servise a ze to viac ludom pomohlo,co vy nato?
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

doporučujem : VIF alebo Retech
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
Ondrus84
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondrus84 »

já dnes koupil VIF a dal jsem 30ml na 20L. tak jsem zvědavej.Zatím to vypadá že to je tišší ale nevim no.
Punto 1.2 60ELX Obrázek
Stilo mJet 1.9 16V Obrázek
Ex:A6 AVANT 2.5TDi(AKE),Lybra 1.6i,Bravo HGT 20V,AR 166 V6T.B.,Stilo Abart 20V,Marea 20V,Fabia SDi,Vento TDi
KMA
Přispěvovatel

Příspěvek od KMA »

Mehero píše:ma niekto skusenosti s tymto? http://www.metanova.sk/index.php?option ... &Itemid=47
Kamos to predava v servise a ze to viac ludom pomohlo,co vy nato?
Vif byl podrobený nezávyslému testu redakcí AutoDiesel.Všechny jeho deklaované vlastnosti splňoval.A jako jeden z mála skutečně chrání palivový systém proti korozi atd.
Zvedá mazivost nafty a současně prodlužuje její skladovatelnost.
Vif používám cca 6 let k maximální spokojenosti.
Značkové produkty od Agip,Shell atd mu dle výsledků testu nešahají po kotníky.
Konkrétně šmejdi od Shell jsou z jejich produkty kapitola sama pro sebe.
Kdo zná AutoDiesel ví o čem mluvím.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Ondrus84 píše:já dnes koupil VIF a dal jsem 30ml na 20L. tak jsem zvědavej.Zatím to vypadá že to je tišší ale nevim no.
S letním je určitě tišší, ale se zimním je naopak podstatně hlučnější. :roll:
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

nogis: tiez som to spozoroval so zimnym VIFom, ale zase v zime je celkovo TDI hlucnejsie... aj s letnym VIFom to ma v zime iny zvuk ;) kazdopadne to nie je tak, ako to znamemu tvrdili v predajni AutoStanglu - ked prechadzali na nove balenie a pol roka toho nikde nebolo (iba zimny) - ze je to to iste... :D staci otvorit a pozriet sa na konzistenciu - letny je zlty a riedky, zimny je zeleny a husty ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mehero
Přispěvovatel

Příspěvek od Mehero »

cize s tou metanovou nema nikto ziadne skusenosti? oprati Vif je to aj o dost drahsie...nebude to aj kvalitnejsie? co myslite?
KMA
Přispěvovatel

Příspěvek od KMA »

Mehero píše:cize s tou metanovou nema nikto ziadne skusenosti? oprati Vif je to aj o dost drahsie...nebude to aj kvalitnejsie? co myslite?
Odkaz na Metanova:

http://tuning.autodoplnky.cz/metabond/m ... ml-s279509

A malý výňatek s obludných marketingových lží a vymívání mozků:
Přísada do paliva pro dieselové motory s komplexní kombinací nejkvalitnějších přísad, které zabezpečí plnohodnotné spalování nafty s minimalizací škodlivin. Prvky v ní obsažené se chemicky vážou na molekuly kovu a vytváří s nimi dokonalý otěruvzdorný ochranný štít, který nelze opláchnout. Vlivem žehlících účinků jsou zachovány kvalitně vyleštěné dosedací plochy dílů, čímž se výrazně prodlouží jejich životnost. Účinnost zvláště citlivých palivových trysek bude z důvodu zachování rozptylové charakteristiky a pravidelného dodávání paliva výrazně lepší. Dochází k průběžnému promazávání hlav válců a odstraňování nánosu smolných usazenin. Kapky vody s METANOVOU SEL zemulgují a jejich nepříznivé účinky jsou odstraněny.

Podotýkám,že mne osobně fascinují keci jak prvky v ní obsažené se váží na molekuly kovu,a dorazilo mě že to má žehlící účinky.A jako perlu beru promazání hlav válců.
( I když věřím,že se najdou jedinci,kteří po použití tohoto přípravku najedou a 500km více na nádrž,a motor jim ztichne na tolik,že se chodí dívat pod kapotu jestli se jim točí)

Závěrem,pokud chci žehlit,ač to nedělám koupím si žehličku.Aditiva do nafty,podotýkám kvalitní aditiva se mohou vázat tak na molekuly nafty, nikoliv kovu,natož mít žehlící účinek.(šikovný marketing vymívání mozku)
Jinak zimní a letní Vif je z větší části to samé složení.V zimním je na víc přidána složka,která zamezuje aby nafta neparafinovala,nebo nástup promrzání oddálila. (offtopic) :?
kamil TTR
Přispěvovatel

Příspěvek od kamil TTR »

já dávám VIF zimni celoročně.
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

KMA píše:
Mehero píše:cize s tou metanovou nema nikto ziadne skusenosti? oprati Vif je to aj o dost drahsie...nebude to aj kvalitnejsie? co myslite?
Odkaz na Metanova:

http://tuning.autodoplnky.cz/metabond/m ... ml-s279509

A malý výňatek s obludných marketingových lží a vymívání mozků:
Přísada do paliva pro dieselové motory s komplexní kombinací nejkvalitnějších přísad, které zabezpečí plnohodnotné spalování nafty s minimalizací škodlivin. Prvky v ní obsažené se chemicky vážou na molekuly kovu a vytváří s nimi dokonalý otěruvzdorný ochranný štít, který nelze opláchnout. Vlivem žehlících účinků jsou zachovány kvalitně vyleštěné dosedací plochy dílů, čímž se výrazně prodlouží jejich životnost. Účinnost zvláště citlivých palivových trysek bude z důvodu zachování rozptylové charakteristiky a pravidelného dodávání paliva výrazně lepší. Dochází k průběžnému promazávání hlav válců a odstraňování nánosu smolných usazenin. Kapky vody s METANOVOU SEL zemulgují a jejich nepříznivé účinky jsou odstraněny.

Podotýkám,že mne osobně fascinují keci jak prvky v ní obsažené se váží na molekuly kovu,a dorazilo mě že to má žehlící účinky.A jako perlu beru promazání hlav válců.
( I když věřím,že se najdou jedinci,kteří po použití tohoto přípravku najedou a 500km více na nádrž,a motor jim ztichne na tolik,že se chodí dívat pod kapotu jestli se jim točí)

Závěrem,pokud chci žehlit,ač to nedělám koupím si žehličku.Aditiva do nafty,podotýkám kvalitní aditiva se mohou vázat tak na molekuly nafty, nikoliv kovu,natož mít žehlící účinek.(šikovný marketing vymívání mozku)
Jinak zimní a letní Vif je z větší části to samé složení.V zimním je na víc přidána složka,která zamezuje aby nafta neparafinovala,nebo nástup promrzání oddálila. (offtopic) :?

.....reklama.....

výraz odvozený od slova KLAMAT
Warlockvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Warlockvw »

Ja si myslim,ze tie aditva su dobra vec,hlavne v zime,kedy teplota paliva je hlboko pod 0 st.Ja davam Castrol TDA a zda sa mi to tichsie a aj starty su razantnejsie.Kupil som si ten VIF cena 290 kč-dobre ma natahly :roll: v UH v jednych autopotrebach.No ale co uz,skusim davat to,ked je to podla vsetkych taky zázrak :D cital som na to testy malo by to byt to prave orechove :-)
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba

Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

ja uz tiez jazdim s vifom::no na ten castrol tda tiez nemozem povedat nieco zle...
(noteeth) (crazy)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Branislav Farkaš
Přispěvovatel

Příspěvek od Branislav Farkaš »

Včera som na Slovnaftke kúpil zimný VIF tak som zvedavý. V lete občas používam Castrol TDA. Mňa hlavne zaujíma cetanové číslo, na šprinte či kopci nieje výkonu nikdy dosť. Sklamaný som s V POWER DIESEL. VIF je podľa testov bezkonkurenčný cena / kvalita.
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

Warlockvw píše:Ja si myslim,ze tie aditva su dobra vec,hlavne v zime,kedy teplota paliva je hlboko pod 0 st.Ja davam Castrol TDA a zda sa mi to tichsie a aj starty su razantnejsie.Kupil som si ten VIF cena 290 kč-dobre ma natahly :roll: v UH v jednych autopotrebach.No ale co uz,skusim davat to,ked je to podla vsetkych taky zázrak :D cital som na to testy malo by to byt to prave orechove :-)
kdes to kupoval? 290,- je fakt pěkná řacha. až zas pojedeš přes uh, tak to mají i v "autodíly starý". je to kousek od moravního mostu, mají i www. dnes jsem to tam kupoval za 189,-
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Warlockvw dava TDA aj do prevodovky do sustruhu :-D
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“