HID sady Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja to hanit určitě nebudu,mě se to libi,kdyz to ma nékdo správné seřízeny tak mi to nevadí...,komu jo,at se třeba po...jirka cordoba GT TDi píše:přesně tak pepine,
policajt nemá právo abys mu ukazoval jestli ti funguje náklon nebo ostřikovač![]()
to samé s profesákem každej jim ho cpe a přitom na to nemaj právo
mám taky hidky v O2 ve světlech ze scouta to je halogen s čočkou , klidně to hante
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
-
- Přispěvovatel
(8) Řidič motorového vozidla musí mít při řízení u sebejirka cordoba GT TDi píše:přesně tak pepine,
policajt nemá právo abys mu ukazoval jestli ti funguje náklon nebo ostřikovač![]()
to samé s profesákem každej jim ho cpe a přitom na to nemaj právo
mám taky hidky v O2 ve světlech ze scouta to je halogen s čočkou , klidně to hante
a) řidičský průkaz,
b) osvědčení o registraci vozidla podle zvláštního právního předpisu,2)
c) doklad prokazující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla podle zvláštního právního předpisu,9)
d) osvědčení profesní způsobilosti řidiče, pokud jde o řidiče, který je
povinen účastnit se zdokonalování odborné způsobilosti podle zvláštního
předpisu,2a)
e) doklad o zdravotní způsobilosti, pokud jde o řidiče podle § 87 odst. 3.
(9) Na výzvu policisty je řidič motorového vozidla povinen předložit
doklady podle odstavce 8 policistovi ke kontrole. Na výzvu strážníka obecní policie ve stejnokroji nebo celníka 9b) ve stejnokroji je řidič motorového vozidla povinen předložit strážníkovi ve stejnokroji nebo celníkovi 9b) ve stejnokroji ke kontrole doklady podle odst. 8 písm. a) a b).
---
(1) Na vozidlech kategorie M, N, O, L, T, OT nebo S se mohou
užívat jen takové světelné zdroje a zařízení (i co do počtu),
která jsou pro daný druh a kategorii vozidla předepsána nebo
povolena. Světelná zařízení lze použít na vozidlech, splňují-li
podmínky stanovené technickými předpisy uvedenými pro automobily
a jejich přípojná vozidla v příloze č. 1, pro dvoukolová
a tříkolová vozidla a jejich přípojná vozidla v příloze č. 2, pro
traktory a jejich přípojná vozidla v příloze č. 3, pojízdné
pracovní stroje v příloze č. 4, další zvláštní vozidla v příloze
č. 5. Světelná zařízení musí být homologována.
(2) než jsou předepsána nebo povolena
v souladu s odstavcem 1 nebo která jsou povolena podle odstavců
3 až 5, nesmí být na vozidle použita.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Tak si to ještě pěkně nastuduj včetně těch dalších předpisůjirka cordoba GT TDi píše:tak čti je to dobře srozumitelné takže ani do zelený karty je jim H...no a emisní karta taktéž..
8 Řidič motorového vozidla musí mít při řízení u sebe
a) řidičský průkaz,
b) osvědčení o registraci vozidla podle zvláštního právního předpisu2),
c) doklad prokazující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla
podle zvláštního právního předpisu9),
d) doklad o zdravotní způsobilosti, pokud jde o řidiče podle § 87 odst. 3.
(12) Na výzvu policisty je řidič motorového vozidla povinen předložit doklady podle
odstavce 8 policistovi ke kontrole. Na výzvu strážníka obecní policie ve stejnokroji nebo
celníka9d) ve stejnokroji je řidič motorového vozidla povinen předložit strážníkovi ve
stejnokroji nebo celníkovi9d) ve stejnokroji ke kontrole doklady podle odstavce 8 písm.
a) a b).

... a na téma kontroly technické způsobilosti k provozu na pozemních komunikacích se nemá smysl vyjadřovat... pokud se policista rozhodne, že třeba použije mobilní STK a zkontroluje tě na silnici, tak je vše právně v pořádku... a pokud neprojdeš, tak neodjedeš...
Ono ani např. vestu (ve firemních) tady nenajdeš, ale vyplývá z jiného předpisu (BOZP)

Ano "emisní karta" je v principu součást "velkého TP" a tudíž se nevozí

GIV Variant TDi ???kW
čeče ani nevim,mam je přes kámoše,tak je mi to nejak jedno kde je sehnal..jirka cordoba GT TDi píše:to je něco málo co si pamatuju ze školení tam nám říkaj samý fígle...
pepine vidím že si z příbramska , že by HIDky od Sokoldy... často k němu jezdí pro ony zázračné čínské xenóny...

O1 1.8 20v Turbo Rs
O1 1.8 20v Turbo Rs
No pánové já jezdím s taxikem, to znamená převážně v noci.
Teď poslední rok svítím nějakou H4 MAGNETI MARELLI +50%, musel bych se podívat přesně, ale jedna stojí asi 170 kč a vidím s nimi uplně v pohodě.
Výdrž těch žárovek je u mě asi 10 měsíců a to je rozsvěcím a zhasínám ... opravdu mnohokrát mnohokrát za den.
Spíš se v noci vyplatí mít čistá světla a jíst více mrkve než vymýšlet kraviny.
PS: Kdo není zvyklý jezdit v noci, uvidí hovno s každou žárovkou.
Teď poslední rok svítím nějakou H4 MAGNETI MARELLI +50%, musel bych se podívat přesně, ale jedna stojí asi 170 kč a vidím s nimi uplně v pohodě.
Výdrž těch žárovek je u mě asi 10 měsíců a to je rozsvěcím a zhasínám ... opravdu mnohokrát mnohokrát za den.
Spíš se v noci vyplatí mít čistá světla a jíst více mrkve než vymýšlet kraviny.
PS: Kdo není zvyklý jezdit v noci, uvidí hovno s každou žárovkou.
Tak tenhle přístup mi sere. Doufám, že ti někdo nabídne ke koupi za supr cenu tvý vlastní rádio.P.e.p.i.n píše:čeče ani nevim,mam je přes kámoše,tak je mi to nejak jedno kde je sehnal..jirka cordoba GT TDi píše:to je něco málo co si pamatuju ze školení tam nám říkaj samý fígle...
pepine vidím že si z příbramska , že by HIDky od Sokoldy... často k němu jezdí pro ony zázračné čínské xenóny...Jako kdyz mi nabubidne radio za dobrou cenu,tak je mi to fuk odkud..
svitěj už rok a pul a to je hlavni..
a este k tym k xenonom podlamna oslnuju aj origos zatial som nevidel xenon ktori neoslepuje ale najviac co neznasam su ty majstri z hmlovkami a este lepsie parkovacky a hmlovky jak mozu vydet a na co je to dobre nechapem ja osobne mam hmlovky a som ich mal zapnute hadam raz za to co mam auto aj to bola vo viedni hmla jak hovado ze nebolo videt ani na meter
jurki888 píše:a este k tym k xenonom podlamna oslnuju aj origos zatial som nevidel xenon ktori neoslepuje ale najviac co neznasam su ty majstri z hmlovkami a este lepsie parkovacky a hmlovky jak mozu vydet a na co je to dobre nechapem ja osobne mam hmlovky a som ich mal zapnute hadam raz za to co mam auto aj to bola vo viedni hmla jak hovado ze nebolo videt ani na meter
presne tak...pride tma a kazdy druhy ma zapnute hmlovky..a semozrejme aj zadnu..

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
sak su vianoce tak chcu byt osvietenybrankar30 píše:jurki888 píše:a este k tym k xenonom podlamna oslnuju aj origos zatial som nevidel xenon ktori neoslepuje ale najviac co neznasam su ty majstri z hmlovkami a este lepsie parkovacky a hmlovky jak mozu vydet a na co je to dobre nechapem ja osobne mam hmlovky a som ich mal zapnute hadam raz za to co mam auto aj to bola vo viedni hmla jak hovado ze nebolo videt ani na meter
presne tak...pride tma a kazdy druhy ma zapnute hmlovky..a semozrejme aj zadnu..
ale nie neynasam Hid ved keby to je v pohode tak ich montuju od vyroby a nie xenony a teraz bixenony
a najviac milujem HID v parabolach a aspon tak 6000k taka fabia no nadhera

passat 1.9 TDI 96kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
mam O1 a taky pouzivam mlhovkybrankar30 píše:jurki888 píše:a este k tym k xenonom podlamna oslnuju aj origos zatial som nevidel xenon ktori neoslepuje ale najviac co neznasam su ty majstri z hmlovkami a este lepsie parkovacky a hmlovky jak mozu vydet a na co je to dobre nechapem ja osobne mam hmlovky a som ich mal zapnute hadam raz za to co mam auto aj to bola vo viedni hmla jak hovado ze nebolo videt ani na meter

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
no super koly cene ziaroviakFulltank píše:mam O1 a taky pouzivam mlhovkybrankar30 píše:jurki888 píše:a este k tym k xenonom podlamna oslnuju aj origos zatial som nevidel xenon ktori neoslepuje ale najviac co neznasam su ty majstri z hmlovkami a este lepsie parkovacky a hmlovky jak mozu vydet a na co je to dobre nechapem ja osobne mam hmlovky a som ich mal zapnute hadam raz za to co mam auto aj to bola vo viedni hmla jak hovado ze nebolo videt ani na meter
presne tak...pride tma a kazdy druhy ma zapnute hmlovky..a semozrejme aj zadnu..delam to prevazne proto, ze mam ty H4 OSRAM NIGHT BREAKER a moc dlouho toho nenasvitej, tak si je setrim a zapinam az kdyz je tma nebo sero ..cenove nejsou nejlevnejsi..

mame vas

passat 1.9 TDI 96kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
I to se může stát neřikam,že ne...lt.kubosh píše:Tak tenhle přístup mi sere. Doufám, že ti někdo nabídne ke koupi za supr cenu tvý vlastní rádio.P.e.p.i.n píše:čeče ani nevim,mam je přes kámoše,tak je mi to nejak jedno kde je sehnal..jirka cordoba GT TDi píše:to je něco málo co si pamatuju ze školení tam nám říkaj samý fígle...
pepine vidím že si z příbramska , že by HIDky od Sokoldy... často k němu jezdí pro ony zázračné čínské xenóny...Jako kdyz mi nabubidne radio za dobrou cenu,tak je mi to fuk odkud..
svitěj už rok a pul a to je hlavni..
O1 1.8 20v Turbo Rs
O1 1.8 20v Turbo Rs