Nepodařený chiptunning
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nezlobte se na me, ale vidim to jako chybu i ze strany majitele auta, ktery jej klidne sveri cloveku absolutne netusicimu nic o zakladnich principech systemu rizeni funkce motoru.
Jinak ta poucka nehrabu se do niceho cemu nerozumim je dobra, ale kdybychom ji aplikovali vsichni, tak vetsina z nas tady na foru jezdi v seriovych autech a plati nehorazny penize za banalni opravy ve znackovych servisech.
Takze ruku na srdce a rozum do hrsti ... Slahi zcela urcite zaplati za napravu toho co zpusobil a jestli neni uplnej blazen, tak se pouci.
Jinak ta poucka nehrabu se do niceho cemu nerozumim je dobra, ale kdybychom ji aplikovali vsichni, tak vetsina z nas tady na foru jezdi v seriovych autech a plati nehorazny penize za banalni opravy ve znackovych servisech.
Takze ruku na srdce a rozum do hrsti ... Slahi zcela urcite zaplati za napravu toho co zpusobil a jestli neni uplnej blazen, tak se pouci.
Víš od toho existuje něco jako tohle fórum,kde když něco nevíš tak se zeptáš a když nemáš o tom ani páru ,tak můžeš aspoň procitnout a zavětřit že to nebude jen tak a začít shánět informace.Těhle borců je totiž čím dál tím víc co si myslej jaký jsou IT a soft instalujou způsobem že všechno odklikaj.Je vidět že hoch o tom nemá ani páru a navíc chce odrovnat i tu jednotku ,shání programaátor a neví o čem je řeč,jak najde tu EEPROM a hlavně určitě taky nemá vybavení jak jí vyndat.Máš ale pravdu v tom že takovýhle ucha dávaj vydělat druhejm.
A4 8K5
myslim, že počka čemu nerozumim do toho se nehrabu by připravila o práci právě značkové servisy:-Dfabiátor píše:Nezlobte se na me, ale vidim to jako chybu i ze strany majitele auta, ktery jej klidne sveri cloveku absolutne netusicimu nic o zakladnich principech systemu rizeni funkce motoru.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
souhlasim s "pasou" nic proti nemu, ale zakaznik je porad zakaznik, upravce si ma sahnout na srdce, zda to zvladne ci ne, v tomto pripade si otevrit prirucky s typy motoru a funkce.
btw : alespon ma TDIfun vikendovej melouch
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Njn nevime jak to presne bylo a kdo je ci zakaznik. Jiste je jen to, ze majitel auta o tom nevi a zehlit to bude tatinekflekyc píše:souhlasim s "pasou" nic proti nemu, ale zakaznik je porad zakaznik, upravce si ma sahnout na srdce, zda to zvladne ci ne, v tomto pripade si otevrit prirucky s typy motoru a funkce.
Provest mi to muj kluk, asi bych ho nejdriv prerazil

Jenže to nebylo za účelem chiptunningu ale jako testovací vzorek. Nikoho kasírovat nebudu a zákazník to není. Je to známý.fabiátor píše:Njn nevime jak to presne bylo a kdo je ci zakaznik. Jiste je jen to, ze majitel auta o tom nevi a zehlit to bude tatinekflekyc píše:souhlasim s "pasou" nic proti nemu, ale zakaznik je porad zakaznik, upravce si ma sahnout na srdce, zda to zvladne ci ne, v tomto pripade si otevrit prirucky s typy motoru a funkce.
btw : alespon ma TDIfun vikendovej melouch![]()
Provest mi to muj kluk, asi bych ho nejdriv prerazil
No to byl spis pokus o downgradeSlahi píše:Jenže to nebylo za účelem chiptunningu ale jako testovací vzorek. Nikoho kasírovat nebudu a zákazník to není. Je to známý.
Ostatne kdybys neco vedel alespon o pocitacich, tak by te nic podobnyho vubec nenapadlo. Ani do flash-ky ve svym PC nenahrajes BIOS z libovolny zakladni desky bez nasledku podobnym tem s autem.
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Masakr...
me nikdo nevolal a ani nekontaktoval, Mozna by se TDIfun obetoval a pomohl tohle vyresit. Kazdopadne nechtejte po mne slyset nazor, pac by byl hnusnej.
Uz jsme tu mel Tatku od Drapka s pokazenou ECU tak jsem zvyklej na to ze opravuji ecu po klukach co se poustej na tenklej led...
me nikdo nevolal a ani nekontaktoval, Mozna by se TDIfun obetoval a pomohl tohle vyresit. Kazdopadne nechtejte po mne slyset nazor, pac by byl hnusnej.
Naposledy upravil(a) TDIfun dne 09 led 2010, 16:24, celkem upraveno 1 x.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]