Ako vybrat to spravne ANALOGOVE webasto?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja bych rekl ze TT-C neovlada primo climatronic ale prez takovou krabicku to pousti cca na 25% vykonu pouze vetrak topeni v aute
Ale original TT-V co mam treba v aute ja tovarni zastavba beha po CANu a kdyz ho pustim dalkou,tlacitkem na climatronicu nebo naprogramuju prez maxidot tak se mi pusti webasto.
Ktere si po dosazeni teploty vody 50°C samo pusti climatronic s nastavenou teplotou jaka byla naposledy nastavena na climatronicu
Ale original TT-V co mam treba v aute ja tovarni zastavba beha po CANu a kdyz ho pustim dalkou,tlacitkem na climatronicu nebo naprogramuju prez maxidot tak se mi pusti webasto.
Ktere si po dosazeni teploty vody 50°C samo pusti climatronic s nastavenou teplotou jaka byla naposledy nastavena na climatronicu
jj prave ja mam audi S6 rok 2000 tam se to pravdepodobne davalo bo v A8 to je. Dokonce ze spoda v deklu mam diru na vyfuk od webasta
ja chapu ze to thermo top V ovlada klimatronik atd... pres canbus
ale nechapu jak thermo top C ovlada ten klimatronik. Me by stacilo to Ccko na to se da sehnat vse ale nevim jak to pak otevre klapky a zapne vetrak.
protoze aby to vytopilo vodu v motoru a bez foukani je naprd.... neresi to problem skrabani oken
a pokud se nejak vetrak pousti tak jak to pak otevre vstupni klapky do auta. to nechapu. (ledaze by to nejakym signalem zapnulo celej klimatronik a ten si pak podle teploty vody v sahare reguloval vse ostatni vcetne vetraku a klapek
ja chapu ze to thermo top V ovlada klimatronik atd... pres canbus
ale nechapu jak thermo top C ovlada ten klimatronik. Me by stacilo to Ccko na to se da sehnat vse ale nevim jak to pak otevre klapky a zapne vetrak.
protoze aby to vytopilo vodu v motoru a bez foukani je naprd.... neresi to problem skrabani oken
a pokud se nejak vetrak pousti tak jak to pak otevre vstupni klapky do auta. to nechapu. (ledaze by to nejakym signalem zapnulo celej klimatronik a ten si pak podle teploty vody v sahare reguloval vse ostatni vcetne vetraku a klapek
Tak do 2000 ti TT V nepujde ani nahodou
to je pouze na novejsi auta
jak je to presne s tim climatronicem to nevim...
na 100% se zapne vetrak ale jak je to s teplotou nastavenou na klima to nevim ale spis to jem pusti vertak a jede to...
svuj ucel to splni, kabina bude tepla... i bez regulace climatronicu
to je pouze na novejsi auta
jak je to presne s tim climatronicem to nevim...
na 100% se zapne vetrak ale jak je to s teplotou nastavenou na klima to nevim ale spis to jem pusti vertak a jede to...
svuj ucel to splni, kabina bude tepla... i bez regulace climatronicu
to napojenie na klimu nie je priamo na klimu ale na komfort CAN vseobecneMarek_A4 píše:Tu je nejaka schema na A4, ale neviem s akym bufom je to pouzite...je tam aj napojenie na klimu..

novsie klimy a bufiky behaju po CANe, starsie Climatroniky mali na pine D1 signal ,,HE,, ktoremu stacilo priviest +12V a klima sa zapla v rezime HE cize nezavisleho kurenia a fukala...takze su dve moznosti, CAN alebo HE

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik