Ochrana hnaciho agregatu (Octavia 1U)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

vI pražácI se serete kde všude.. Tudíž nevím, proč mu tak hezkdy píšeš, on ti nijak nenadával.. :?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

MadMar píše: Mimoto jsem na D1 dneska zahlídl 4 humanitární obrněný transportéry na benzíně u velkýho meziříčí, směr východ, tak nevím. Nejel tam někdo z vás taky kolem půl osmý ráno? možná to byla jen vlčí mlha a ve skutečnosti to byly potraviny a léky... já jenom na co se mám připravit :-)
Nepustia ich Ukrajinci cez colnicu. Vo Vysnom Nemeckom maju konecnu ;)
M4rt4s
Přispěvovatel

Příspěvek od M4rt4s »

V Praze jsem kupoval kola a ta obydlená část se jmenovala Vidlák :D

Teď ale k věci :-) přední nosná část plechu je na autě a opíraj se mi o ní hadice od vody a teď nevim jestli to bylo servo nebo klima, mám to nějak řešit ? Mám tušení, že sem o tom někde na foru čet, že to někdo podkládal :-)

Obrázek
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

Vici píše:vI pražácI se serete kde všude.. Tudíž nevím, proč mu tak hezkdy píšeš, on ti nijak nenadával.. :?
nééé já mám pražáky rád! hlavně na česneku.
voni když vyjedou z prahe tak najednou to jsou jiní patróni listujou v navigacích a jedou spořádaně 80kmh já zas po praze se nevyznám jezdím podle kompasu. a že prej tam máte nějaký novýž tunééély. Prosímtě říkal nějakej člověk na čt1 o tunelu blanka, že tam nestojí to, co bylo objednáno, prostě že je tam jiný tunel. Tohle si dovolil prohlásit na plná ústa v hlavním vysílacím čase veřejnoprávní televize.
ale přece tunel, to je díra v zemi, ne? jak jinej? proč jinej? furt mi to nedá spát co tím myslel :-) byl to technik.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

TDI tech píše:
MadMar píše: Mimoto jsem na D1 dneska zahlídl 4 humanitární obrněný transportéry na benzíně u velkýho meziříčí, směr východ, tak nevím. Nejel tam někdo z vás taky kolem půl osmý ráno? možná to byla jen vlčí mlha a ve skutečnosti to byly potraviny a léky... já jenom na co se mám připravit :-)
Nepustia ich Ukrajinci cez colnicu. Vo Vysnom Nemeckom maju konecnu ;)
léky ano ale ty transportéry jsou kolikrát dost bytelný, projedou vokolo, zbyly nám ještě nějaký vostnatý drátyyy? kdyžtak chlapi, až řeknu krleš, tak vezmite co máte po půdách ze zahrádek ten drát, a pošlete ho na východ slovenska, kdyby se ta jaderná velmoc chtěla rozpínat. pokud to bude zase moc, naopoak, tak musíte ject k aši tam kde slunko zapadá. tam vocať z toho směru byly vybombardovaný drážďany, voni už ty drážďany se nebránily neb bily po požáru a kdovíčem, f televizi tomu říkali ofenzivní tažení bez civilních zutrát a k tomu pustili úplně jiný obrázky, nálet těma jejich bombardérama na nějaký asi jiný město., to vyhořelo do základů i s lidma uvnitř. jesli my sme si tu oponu neměli preventivně nechat postavenou, jen vodevřít hatě, změnit tu vlajku a barvu hvězdy, a tak a nechat to tam stát jako památník pro naší generaci, oni blbci toho nechali asi 200 metrů tím nikoho nezastavíš....
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
M4rt4s
Přispěvovatel

Příspěvek od M4rt4s »

Co se takhle přestat hádat a říct mi něco k mému dotazu ? :-)

PS: dejte si někde sraz a tam se můžete fackovat (LOL)
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

M4rt4s píše:V Praze jsem kupoval kola a ta obydlená část se jmenovala Vidlák :D

Teď ale k věci :-) přední nosná část plechu je na autě a opíraj se mi o ní hadice od vody a teď nevim jestli to bylo servo nebo klima, mám to nějak řešit ? Mám tušení, že sem o tom někde na foru čet, že to někdo podkládal :-)

Obrázek
Ano,chce to podložit tu vzpěru.Psal jsem to o cca stránku dříve.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
M4rt4s
Přispěvovatel

Příspěvek od M4rt4s »

A co jsi tam dával ? Nebo myslíš podložit jako aby byla spěra níž a nebo podložit jako dát něco mezi hadice a spěru ? :)
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

M4rt4s píše:A co jsi tam dával ? Nebo myslíš podložit jako aby byla spěra níž a nebo podložit jako dát něco mezi hadice a spěru ? :)
Podložit vzpěru cca 1cm,tak aby seděli k tomu boční plasty.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tu klimahadici přihni a nic nepodkládej a ten betelné čížek ať si hledí svých tunelů nejni se čemu divit že je to u nás ucpaný když tu bloudí hroudy podle kompasu to alespoň mařena z frýdku to tu propálí a nezůstane po něm ani čmoud... ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
M4rt4s
Přispěvovatel

Příspěvek od M4rt4s »

už sem udělal podložky klima byla ve vzduchu ale servo a voda na tom seděla :-)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

mařena s funem letí tunel netunel (noteeth)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

progresivní aerodynamika voe (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“