VIBRACE MOTORU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Myslis cislo 1 alebo 2...?majkl1 píše:Buď blbě vidím, nebo je nahoře už utržený? Navíc to poznáš až ho vyndáš. Oproti novému bude podstatně lehčí díky chybějícímu oleji. Popřípadě, když v něm ještě krapet oleje zbylo, tak při hrkání v něm bude cítit jak se tam olej přetřepává.

Ja som tiez na to pozeral ako blazon, ale ono sa to ta 1ka tvari aj ako natrhnute, ale aj ako taka ryha od toho ako sa to tam mierne pohybuje od vybracii, proste taka vygumovana ciara...a tu 2ku som si vsimol iba na fotke lebo si do takeho uhlu neviem napchat hlavu do motoroveho priestoru

CAHA 125 kW TDI CR
Raz som tak vymenil fungel novy silenblok s olejovym tlmicom na lagune II a vybracie boli este vacsie ako s povodnym-vytecenym.Marek_A4 píše:To je velmi dobry napadvyskusam... diky moc
Tak som ho dal reklamovat,a kupil som drahsi - lepsiu znacku a potom to bolo oki.
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx

podla mna staci kupit taky zlaty stred,a tie podradne a velmi lacne znacky sa fakt neoplatia.majkl1 píše:No právě. Teď tam mám taky nový, ale nějaký poláky. Ty jsou tak tvrdý, že mi auto duní jako kráva. Budu kupovat pořádný značky (swag, lemfoder apod.)

KTS 530 k dispozicii

d
mam tiez takyto problem na audi a6 tdi 81kw avg kod motora strpa cely pristrojovka na volnobeh aj volant aj pedale, silentbloky vsetky nove s klepe stale a podla mna este viac.
Zatial som neprisiel na chybu ale budem to riesit ale nenasiel som v tejto teme nieco take co by mi pomohlo je to divne teda vsetko na vagu nastavene tak ako ma byt krasne hodnoty, tlaky dobre, a jebe stym autom 

Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
Dnes som spozoroval novy poznatok : ked slapnem na brzdu tak vibracie na volnobehu sa citelne zmensia a ked povolim tak su naspat tak isto velkelaumar píše:Presne toto iste riesim aj ja ! neviem cim to je a nevie mi nikto poradit , vibracie motora na volnobehuale akonahle pridam otacky motora na 1000-1100 vsetko prestane vibrovat a aj chod motora je kludnejsi a samozrejme zvuk je o niecom inom . na VAGU X krat a vzdy vsetko OK. Vibracie vo volante su ozaj dost silne.
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM
pri stlacenej brzde sa zapne posilovac brzd, motor sa dostane do zataze, tak asi preto sa ukludni...laumar píše:Dnes som spozoroval novy poznatok : ked slapnem na brzdu tak vibracie na volnobehu sa citelne zmensia a ked povolim tak su naspat tak isto velkelaumar píše:Presne toto iste riesim aj ja ! neviem cim to je a nevie mi nikto poradit , vibracie motora na volnobehuale akonahle pridam otacky motora na 1000-1100 vsetko prestane vibrovat a aj chod motora je kludnejsi a samozrejme zvuk je o niecom inom . na VAGU X krat a vzdy vsetko OK. Vibracie vo volante su ozaj dost silne.
VW Passat Comfortline, AWX, 5/2005, 169HP@MAHA, FMIC, EGR Off, remap
skusim este dat volnobeznu davku na 5-6mg. som zvedavy ci sa nieco zmenirege245 píše:pri stlacenej brzde sa zapne posilovac brzd, motor sa dostane do zataze, tak asi preto sa ukludni...laumar píše:Dnes som spozoroval novy poznatok : ked slapnem na brzdu tak vibracie na volnobehu sa citelne zmensia a ked povolim tak su naspat tak isto velkelaumar píše:Presne toto iste riesim aj ja ! neviem cim to je a nevie mi nikto poradit , vibracie motora na volnobehuale akonahle pridam otacky motora na 1000-1100 vsetko prestane vibrovat a aj chod motora je kludnejsi a samozrejme zvuk je o niecom inom . na VAGU X krat a vzdy vsetko OK. Vibracie vo volante su ozaj dost silne.
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM