felicie 1.9D na RO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Talk vyměň filtr a uvidíšLADAIII píše:Tak dnes jsem startoval na smes cca 70-80% vyfrit + nafta, za studena to ma ostry zvuk, jak se motor zahreje, je to OK. Akorat jsem pak pozdeji pozoroval ze auto misty pocukava (dost nepravidelne), mam use pomalu zacit desit ze se mi pricpava filtr ?

Mercedes-Benz W210 300D
A kdy si paliv. filt měnil naposled? Podívej se jaký máš mít interval výměny, filtr ti může zanést i nafta (obzvlášť ta naše kvalitní česká). Celkově je filtřík max. stokorunová položka, nic se nestane, když koupíš jeden do zásoby;-)LADAIII píše:to protoze mam na vyfrit zatim najeto kolem 3tis (mix s naftou), to se me zda trosku malo..
Mercedes-Benz W210 300D
-
- Aktivista
Stewa píše:A kdy si paliv. filt měnil naposled? Podívej se jaký máš mít interval výměny, filtr ti může zanést i nafta (obzvlášť ta naše kvalitní česká). Celkově je filtřík max. stokorunová položka, nic se nestane, když koupíš jeden do zásoby;-)LADAIII píše:to protoze mam na vyfrit zatim najeto kolem 3tis (mix s naftou), to se me zda trosku malo..
kde pak kupuješ ten filtr na feldu za stovku ceny chodí tak 2OO za starline a man okolo pětikila miloš
V řádech stokorun, 200 není zas taková pálka neslovacek.milos píše:Stewa píše:A kdy si paliv. filt měnil naposled? Podívej se jaký máš mít interval výměny, filtr ti může zanést i nafta (obzvlášť ta naše kvalitní česká). Celkově je filtřík max. stokorunová položka, nic se nestane, když koupíš jeden do zásoby;-)LADAIII píše:to protoze mam na vyfrit zatim najeto kolem 3tis (mix s naftou), to se me zda trosku malo..
kde pak kupuješ ten filtr na feldu za stovku ceny chodí tak 2OO za starline a man okolo pětikila miloš

hh, kdo by to řekl že filtr MANN na feldu je o 300 dražší jak na mercedes

Mercedes-Benz W210 300D
-
- Aktivista
Uživatel Petr H. ve vedlejším vlákně postnul odkaz na tenhle filtr http://www.autodoplnkyfro.cz/filtr-pali ... -6474.html na felici 1.9D za 156 kč. Možná vám to pomůže;-)slovacek.milos píše:ten je starline 242 kaček díra pro termoventil bývá špatně kalibrovaná když k tomu přičteš velký sací podtlak tak tojedeš někdy i nikam, někdy se umí i vcucnout a nic miloš
Mercedes-Benz W210 300D
-
- Aktivista
jak jsem psal musí to bát odskoučené že fachčí, dělám to tak že pokud ten termoventil pouští vzduch vemu teflonovou pásku co pooužívají vodaři namotím na ty okroužky a narvu ho do filtru,
měl jsem zde jednoho borce co mu termoventil podfukoval, za opravu čerpadla, zžhaviče a nevím čeho dal l4.OOO, pak za další opravu asi 3OOO pak přijel ke mně a stálo ho to 6OO od té doby jezdí a tak bych mohl jmenovat případů, hodně lidí taky přešlo na obyčejný filtr, jen vstup a výstup,
proto všem píšu dejte si průhlednou hadici od filtru k čerpadlu at je vidět co se před čerpadlem děje miloš
měl jsem zde jednoho borce co mu termoventil podfukoval, za opravu čerpadla, zžhaviče a nevím čeho dal l4.OOO, pak za další opravu asi 3OOO pak přijel ke mně a stálo ho to 6OO od té doby jezdí a tak bych mohl jmenovat případů, hodně lidí taky přešlo na obyčejný filtr, jen vstup a výstup,
proto všem píšu dejte si průhlednou hadici od filtru k čerpadlu at je vidět co se před čerpadlem děje miloš
Opel omega 2,5 DT 1997 V6
nejezdí tu náhodou někdo na ekol. naftu z unicornu? Mám tady u Nošovic směsnou za 27 a něco anebo ekologickou naftu - což je čistý něco jak mi říkala prodavačka za 22,90. Zajímá mě, jestli na to někdo už jezdí.
díky
díky
-
- Aktivista
Re: Opel omega 2,5 DT 1997 V6
[quote="fastarrow"]nejezdí tu náhodou někdo na ekol. naftu z unicornu? Mám tady u Nošovic směsnou za 27 a něco anebo ekologickou naftu - což je čistý něco jak mi říkala prodavačka za 22,90. Zajímá mě, jestli na to někdo už jezdí.
díky[/quote
číst musíš na tomto foru číst třeba téma ekologická nafta, směšná nafta, miloš
díky[/quote
číst musíš na tomto foru číst třeba téma ekologická nafta, směšná nafta, miloš