Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tvůj rám je úplně jiný než na tom asi Nissanu či co to je. Podívej se na to V co jde do hlavního oblouku. V tom je rozdíl, ale jak jsem napsal, možná že se pletu. Jinak to osvědčení co jsi k tomu dostal je jen papír o tom kdo to stavěl. To jestli ti ten rám splňuje přílohu J ti řeknou až tech. komisaři.CATDAVID píše:to:TK jak si přišel na to,že to neodpovídá předpisům?Mám od Němce taky rám a k tomu jsem dostal tohle.
Nemusíš se hned vztekat. Já jsem nenapsal, že to není homologovaný rám a že stojí za ho.... Já totiž ani nevím jestli do Golfa někdy byl rám homologován. Ještě jednou: Homologovaný rám a rám dle přílohy J FIA předpisů je rozdíl. A ani jsem nenapsal, že je ten rám špatný. Naopak jsem psal o něco výše, že je to hezká práce. Jsme na fóru a tak tlacháme a neni potřeba se hned nas...., že má někdo jiný názor než já a podotýkám, že ani nemusím mýt pravdu jak jsem napsal výše. Až napíšeš, že moje Fábie je sra.... , tak se ti to budu snažit vyvrátit a nebudu hned nasr.....gerii píše:kámo ja nemám fabii ty fotky co jsem poslal tak kde udajně naní homologovaný rám.... jsou golf4. už ted lituji že jsem neco poslal... je mě uplně jedno jesti je to spatně nebo dobře ale pan Němec odvedl krasnou práci a kvalitní práci a já se v tom autě nebojím... a at si říká kdo chce co chce... a pokud on nepatří ke špičce mezi lidi co dělají rámy tak už fakt nevím kdo...
Moje řeč.Milik607 píše:No jasný,toto forum není pro to,aby se tu někdo na někoho naštval protože to co řekl myslel třeba uplně jinak,toto forum je o tom,aby jsme si tu všichni předávali informace a zkušenosti.....já mám taky pořád takový nápady,který si já myslím že jsou dobrý a když to napíšu sem tak mě každý hned vyvádí z omylu protože je to blbost...pak na to i sám já přijdu,takže já sem chodím pro info,inspiraci atd a všem bych touto cestou za každou radu a odpověď chtěl velice poděkovat
Je to horší než droga. Kdo jednou sedne do závodního auta, byť do diesela a trochu pronikne do rally, tak už nikdy nechce dělat nic jiného než závodit a dá za to vše. Měl jsem dost kamarádů, kteří za tuto vášeň zaplatili tu nejvyšší daň. Přesto, když si člověk sedne do závodního auta a nasadí si přilbu, tak jde vše stranou i strach o život. Je to fakt sen, který bych každému přál zažít.Milik607 píše:Je dobrý když si někdo splní sen,že je to tak?