Bude ta škodovka??Kovář píše:Octavia bude, jenom se pro ni ke kamošovi dostat. Je tam už i II.
ElsaWin
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pepoji, tak jsem zásilku dostal. Mám, ale dojem, že Elsa obsahuje pouze data pro Vw, přestože instalace nabízí všechny koncern. vozy.Nebo jsem tukan, ale Audi mě nechodí. A Cz je také pouze u ovládacího menu, vlastní popis konkrétního servisního úkonu si myslím, je zase pouze v D a En. Jinak ten Vw chodí dobře. Jako celek, pro všechny čtyři vozy je to snad nesehnatelný?Ty máš Pepoji nainstalovaný jenom Vw, nebo ti to chodí komplet a já dělám něco blbě?
To Kovář: Čti můj příspěvek z 25.11. 1 značka = 1 DVD ! Škoda, taky jsem myslel, že to bude celé česky. Jestli máš zájem Audi data DVD ti můžu poskytnout výměnou třeba za ty pdf příručky. Nějaké mám, zajímá mě OCT II. Ale pozor, musí souhlasit verze, jinak to nejde nainstalovat. Já mám verzi Elsawin 3.3. Nebo pošli SZ. 

elsa win
VŠEM,VŠEM,VŠEM
Mea maxima culpa - kaji se,sypu si popel na hlavu.Omlouvám se.
Pro ty,kterým jsem to již poslal - pokud se cítíte nespokojeni,pošlete mi sz a nějak to vyřešíme.
Pro ty,kteří to zatím nedostali - ani to nedostanete,pokud mi nenapíšete,že to chcete.
Ještě jednou se omlouvám všem.
Pro ty,kterým jsem to již poslal - pokud se cítíte nespokojeni,pošlete mi sz a nějak to vyřešíme.
Pro ty,kteří to zatím nedostali - ani to nedostanete,pokud mi nenapíšete,že to chcete.
No jo , to se stane, akorát, že jsem byl už nadrženej na Cz a komplet verzi/hlavně mě šlo o Audi/, ale kdyby jsme to pořádně tady četli, jak píše Pelech, tak jsme věděli dávno, jak to s Elsou je. Tak postupně se to dá snad dohromady, ale asi bez Cz.To Pelech: poslal jsem ti SZ, ale zdá se mě, že nějak neodešla? Nebo ti dorazila?
Re: elsa win
)Pepoj píše:VŠEM,VŠEM,VŠEM
Máš SZ!!!!