Samozřejmě záleží, zda člověk dělá v nájmu, nebo doma..Možná se někdo bude ošklíbat, že se s tím párám, ale dělám je celé dopoledne,předtím to nechám do rána vychladnout, nechvátám a přiznám se, že ještě pořád k té práci mám respekt a úctu..Jsem již totiž ve stavu, že se musím kontrolovat, abych nezapomněl něco dotáhnout..Kontroluji to po sobě možná 3krát a ne že by se mi stalo, že jsem to někdy neutáhl, ale mám pořád pocit, že se to může stát.../asi fobie/Takže za mé psychické vyčerpání za to chci 2500 kč.Komu se to nelíbí, ať si prdel políbí...
audi a6 2,7tdi-menil jste nekdo rozvody?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Thomasi, to si k Tobě za 1500 kč dám udělat a pak to prodám za 2500 kč..
Samozřejmě záleží, zda člověk dělá v nájmu, nebo doma..Možná se někdo bude ošklíbat, že se s tím párám, ale dělám je celé dopoledne,předtím to nechám do rána vychladnout, nechvátám a přiznám se, že ještě pořád k té práci mám respekt a úctu..Jsem již totiž ve stavu, že se musím kontrolovat, abych nezapomněl něco dotáhnout..Kontroluji to po sobě možná 3krát a ne že by se mi stalo, že jsem to někdy neutáhl, ale mám pořád pocit, že se to může stát.../asi fobie/Takže za mé psychické vyčerpání za to chci 2500 kč.Komu se to nelíbí, ať si prdel políbí...
nepropadat panice...
-
coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
1,9tdi rotačku za 2tis.
1,9tdi PD za 2,5tis.
1,6 benzin felicie 1,5tis
1,9tdi PD za 2,5tis.
1,6 benzin felicie 1,5tis
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
to rachtání je vpohodě,to se jen ztrácí tlak oleje v napínákukuty21 píše:chcem sa len pripojit mam tiez a6 2.7 tdi nabehane asi 200 tisic a nezda sa mi ziaden problem po starte je sice trocha hlucnejsie ale pride mi to normalne oproti studenej 1.9 sa to neda porovnat ,,,pisete tu o pohnutych rozvodoch da sa to casovanie skontrolovat vagom??
Hlavně V8 TDI od Audi to nemají rádiJináč materiál na rozvody na 3.0TDI neni drahý jak tady někdo psal
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
většinou si totiž u těchto vozů kupujou věci sami pacienti, "aby ušetřili", což mě docela nas... takže "relativní" provize z materiálu se připočte k ceně za práci a z toho vyjde tato cena...
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Saab 9-3 combi 110kW
Jejku tehle 3litrů mam už za sebou mraky...S original přípravkama krásná práce a vyndavam si motor je to stokrát lepší,mam ho za 2 hod venku kdych nepospícham.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Pridam aj ja do sudka....opytam sa...koľko stoja tak komplet rozvody INA na 3.0 TDI Audi A6 r.v 2004 165kW?A koľko pytate za robotu.Kamarat si to teraz kupil a šuštia mu akoby reťaze-Tvrdi mi,že mu niekto povedal,že reťaz je doživotna(pokial sa motor nepotka). Povedal,že to meniť nebude,kašle na to,že je to doživotne,že sa to nemeni.Nič nie je večne,aj ako sa o oleji v prevodovke hovori a vydel som čo mi kamarat vypustil z prevodovky,olej tam bol 10 rokov ale olejom sa to nedalo nazvať.
Dalšia vec,ma tiptronic,tiež tvrdi,že olej nebude meniť,doživotna naplň.Ma na palubaku cez 220 tisic ale podľa servisky to nesedi a asi mu pritočili takych 60 tisic dole.Kedy je najvyšši čas meniť olej v prevodovke,toto by bola aj dobra otazka na lubo_mt.S tym robi,by sa mohol vyjadriť kedy,ked s tym robi.Bratranec ma Audi A4 2,5 TDI multitronic meni každych 60-tisic km a po vymene radi krasne stale tak ako predtym.
Ako Ladas hovori,ked kupiš opicu,tak aby si mal potom aj na banany.
Dalšia vec,ma tiptronic,tiež tvrdi,že olej nebude meniť,doživotna naplň.Ma na palubaku cez 220 tisic ale podľa servisky to nesedi a asi mu pritočili takych 60 tisic dole.Kedy je najvyšši čas meniť olej v prevodovke,toto by bola aj dobra otazka na lubo_mt.S tym robi,by sa mohol vyjadriť kedy,ked s tym robi.Bratranec ma Audi A4 2,5 TDI multitronic meni každych 60-tisic km a po vymene radi krasne stale tak ako predtym.
Ako Ladas hovori,ked kupiš opicu,tak aby si mal potom aj na banany.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH