Lehká kola
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
turbo kamna power
- Aktivista
ja som jazdil s continentalmi sportcontact 2 vydral som ich na hladko a stale sa na tom dalo jazdit.TDI tech píše:Gumy!!! Ked sme vyzuli ostatne tak z vnutra bolo vidiet aj na dalsej pneu (tusimze LP) roztiahnuty kord z vnutra. A to som ich obul nove na jar pred velkou nocou. Najazdil som na nich cca. 30.000km
tie gumy ma trpeli 2 roky, dostal som ich do ruk s autom v asi 40 % dezene za dva roky ( aj vinou geometrie sla jedna strana do hladka ) gumy boli us aj popraskane s vnutornej strany ale nemozem sa na ne stazovat... i ked za mokra na prechodoch a tak si to vyzadovalo korekcie
drali sa na moj vsku dlho a to som ich nesetril
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Dnes mi nahodou padlo do oka... tak sa podelim...

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ta první fotka je z nějakého speciálu, která to roztrhala výkonem pravděpodobně, protože pneu neni rozdrbaná a nemá klasický úchyt kola = speciál. Podle mě tedadolar100 píše:pekne! karbon-kevlarový ráfik som este nevidel, vyzera ten stred ze je prisrobovany a ten lotus chytil podla mna obrubnik bokom
hej je na centralnu maticu ten musi byt super ľahkýJayson píše:Ta první fotka je z nějakého speciálu, která to roztrhala výkonem pravděpodobně, protože pneu neni rozdrbaná a nemá klasický úchyt kola = speciál. Podle mě tedadolar100 píše:pekne! karbon-kevlarový ráfik som este nevidel, vyzera ten stred ze je prisrobovany a ten lotus chytil podla mna obrubnik bokom
Mercdes C cdi
-
turbo kamna power
- Aktivista
tak to asi špatně koukáte, ten ráfek tam má 5 děr na klsický uchycení šroubama... jinak to by mě zajímallo, jak se to může takhle dojebat? nějak se mi nechce věřit že by to bylo výkonem, nebo brzdícím účinkem, spíš myslím že na výjezdu ze zatáčky najel na obrubníky, a kombinace kamenej podvozek + drncací obrubník + lehké křehké kolo = toto...
ten spodní obrázek je lotusácký origo kolo, zřejmě tím chytnul obrubák, jak psali nademnou
ten spodní obrázek je lotusácký origo kolo, zřejmě tím chytnul obrubák, jak psali nademnou
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
jj ked dam brightness up na lcd tak to vidim tiezturbo kamna power píše:tak to asi špatně koukáte, ten ráfek tam má 5 děr na klsický uchycení šroubama... jinak to by mě zajímallo, jak se to může takhle dojebat? nějak se mi nechce věřit že by to bylo výkonem, nebo brzdícím účinkem, spíš myslím že na výjezdu ze zatáčky najel na obrubníky, a kombinace kamenej podvozek + drncací obrubník + lehké křehké kolo = toto...
Mercdes C cdi
No prostě superlehké závodní kolo. 
Je to stopro od nárazu, ale není důvod, proč by mělo kolo u okruhového speciálu vydržet víc. Stejně se po ráně ohnou závěsy kola, takže už je to neřiditelné.
Ke kolům- Z mé zkušenosti Dotz Hanzo- fakt pevná a relativně levná kola. Jenže váha mínus.
Na T3 se mi pořád líbí, ale nedostanu je tam přes brzdiče, tak musím koukat po jiných...
Jinak do rozměru 17" bych radil OZ Ultraleggera. Lehká, pevná, hezká, levná.
Od 18" už je to ale pálka.
Je to stopro od nárazu, ale není důvod, proč by mělo kolo u okruhového speciálu vydržet víc. Stejně se po ráně ohnou závěsy kola, takže už je to neřiditelné.
Ke kolům- Z mé zkušenosti Dotz Hanzo- fakt pevná a relativně levná kola. Jenže váha mínus.
Na T3 se mi pořád líbí, ale nedostanu je tam přes brzdiče, tak musím koukat po jiných...
Jinak do rozměru 17" bych radil OZ Ultraleggera. Lehká, pevná, hezká, levná.
Od 18" už je to ale pálka.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®