turbo je už venku a odeslané do zkuššebny na reklamaci...dále jsme změřili kompresi u jednotlivých válcu - OK. ale na 1 válci je větší korekce dodávky nafty na vstřiku, tak podle posleního verdiktu by to cukání a dlouhý turbo efekt mohli dělat měkké zdvihátka...prý je to bolest těchto motorů...
big.boby píše:no turbem to cukání nebude, ale ten únik oleje asi jinudy nebude než přes turbo, když ten olej mám nateklej v sání...
v sání ma olej kde jaký motor a turba valí mnoho let
vzpomínám si na avii v roce 2OO2 mi řekli že je KO turbo teče olej, turbo maká dodnes je dokonce i slyšet protože jezdí na pořádný olej, avie najede lOO km denně miloš
mám stejný problém... při otáčkách kolem 2tis +/- 200 mi to trhá a nikdo neví co s tím. Je úplně jedno, jestli mám plyn na podlaze nebo ho lechtám. Cuká na všech 6 kvaltů. VAG bez závad, nové filtry, kvalitní nafta, prohlídka turba, nechápu. A dneska novinka - při delším cukání se rozsvítila signalizace ESP a auto se roztřáslo jako bych měl v kolech vraženou trubku. Vypnul jsem motor, po 2 minutách zase nastartoval a už to zase "jen" cukalo..
Mimochodem mám týden nové čidla abs (nevím proč by se mělo rozsvěcet)
pokud se rožlo ESP při tom cukání, bude uložena závada v ŘJ motoru, tipuju něco se vstřikama, asi kontakty nebo kabeláž v hlavě, každopádně na VAG a přečíst paměť závad
Huml píše:pokud se rožlo ESP při tom cukání, bude uložena závada v ŘJ motoru, tipuju něco se vstřikama, asi kontakty nebo kabeláž v hlavě, každopádně na VAG a přečíst paměť závad
děkuju za tip ! Příjde mi, že za ty peníze, co jsem za poslední měsíc dal za diagnostiku už bych si nějaký VAG mohl koupit...
Huml píše:pokud se rožlo ESP při tom cukání, bude uložena závada v ŘJ motoru, tipuju něco se vstřikama, asi kontakty nebo kabeláž v hlavě, každopádně na VAG a přečíst paměť závad
děkuju za tip ! Příjde mi, že za ty peníze, co jsem za poslední měsíc dal za diagnostiku už bych si nějaký VAG mohl koupit...