2.0 TDI 16v.103 KW -nestartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

nechce se mi věřit, že za to mohly jen ty ohnuté šrouby a špatné utažení trysek
tak tomu věř, proto říkám, že se z těch 2,0l dělá zbytečně věda, navíc ta oprava není ani nijak finančně náročná, pokud se předtím nevymění věci za 50000,- a pořád nic ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

jericho-3 píše:Jen po ránu to kouřilo jako P V3S... :(
Bíle, šedě, černě nebo na jakou barvu? je možný že ve výfuku byl naflusaný ještě něco z doby kdy ti motor nechtěl čapnout, nedělal bych z teho vědu.
xmilos
Sběrač informací

Příspěvek od xmilos »

Diky za odpoved, pride mi ale, ze dosledok tych ohnutych srobov bude podfukovanie trysiek, tym padom zavzdusnovanie pal. systemu. Iny dosledok moze byt tlacenie trysky do boku (vyosenie z ulozenia), ale dosledok bude ten samy. Preto by tam malo byt badat ono ocernenie. Dalsia vec, ktoru som sa niekde docital je uprava onoho nastavenia. Niektori uzivatelia po prestaveni nastavenia dorazu trysiek badali zlepsienie.
Tak neviem, planujem vymenu tesneni + srobov a uvidim.
Inak u nas sada tesneni na jeden vstrek u Audi 30€.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No kouř byl bílý..,nijak by mne to nevzrušovalo, ale jel jsem a nebyl jsem vidět..Auto stálo týden, ale patrně byl výfuk orošený nebo jak říká Tomas naflusaný..A s tím utažením se dívím, že v dílenské příručce píší jedním tahem utáhnout 270 stupnů,což považuji za píčovinu utahovat naplno jednu stranu...Tak jsem to utahoval 90 a 180 stupňů postupně, aby utažení bylo rovnoměrnější...Dle rady kluků tady na foru..protože to na rozdíl od škodovky dává smysl..Jinak v uložení trysky nebylo vůbec vidět nějaké podfukování, ale je možné, že to podfukovalo jen chvíli...A jsem tomu rád, že mám od toho pokoj...A díky všem za rady, jsou přínosnější než origo manual... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“