sukola píše:cavediver píše:Sorry za ten bordel:)), inac je tam poriadok ale teraz bola zatva kukuricesukola píše:
attila
tak co kdybys nám napsal čim si to turbo vyčistil abys nepoškodil gufero a a palivový kanál, vše ti klapalo co si to použil
dík snad to čteš ale v dílně mas nestyd se nenazval bych to dílnou
čuus cave
![]()
![]()
![]()
![]()
Som elektromechanik!
Opravovanie je pre mna iba hobby:)
to je oky Attila ale jako sis poradil s lopatkami a guferem.ložiskem jako s to čistil to mně zajím jestli se do toho zítra pustit nebo to zabalit a poslat do TurboCar, s.r.o. ale chtěji za to 6 taců to je dost
dík cave
Vyčistenie turba by Attila:)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Vyčistenie turba by Attila:)
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
-
- Sběrač informací
ano beru spět měl jsem na mysli těsnění a regulační ventil dále kompletní výměna všech ložisek a těsnění. Turbínová kola, ložiskový uzel a regulace no co mě zajímá je jako dostanu do cajku turbínové komory dikbordelvgarazi píše:Ty hele co máš s tím guferem? Bavíme se přece o turbu....
cave

SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
cavediver píše:Pri cisteni som pouziwal iba WD40,technicky benzin a brusny papier 600 a 1000:)sukola píše:cavediver píše: Sorry za ten bordel:)), inac je tam poriadok ale teraz bola zatva kukuriceSom elektromechanik!
Opravovanie je pre mna iba hobby:)
to je oky Attila ale jako sis poradil s lopatkami a guferem.ložiskem jako s to čistil to mně zajím jestli se do toho zítra pustit nebo to zabalit a poslat do TurboCar, s.r.o. ale chtěji za to 6 taců to je dost
dík cave
Skoda Octavia Elegance r.v. 2001, 66kW ALH, EGR off, ATD, PP764, Chip by NEOCHIP 

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
turbonove kola a lozisks sa repasuju vtedy, ked su lopatky ojebane , a loziska pustaju olej.
na turbe ktore je funkcne, nezere olej, a ma len zaseknutu regulaciu sa s tym zapodievat nemusis. len vycistis regulaciu a turbo ide ako nove...
na turbe ktore je funkcne, nezere olej, a ma len zaseknutu regulaciu sa s tym zapodievat nemusis. len vycistis regulaciu a turbo ide ako nove...
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
sukola píše:cavediver píše:Pri cisteni som pouziwal iba WD40,technicky benzin a brusny papier 600 a 1000:)sukola píše:
dík cave
hurááá to je info a co ložiska aleBo nahrievanie šloti to rozobrať ??
dik každá možno maličkost pomůže před odeslaním do nejakeho servisu ale počkam na |Hunlika ať se vyjádří přeci 250 000 km bes sáhnutí je už neco hmmm co doporučujete přatele|???
ahojky mam na něm najeto už 250 Tkm a začalo mi dost dýmit tak proto mě napadlo ho vyčistit, udělal jsem to z EgR a pak ho zaslepil ale dýmení nepřestalo a vag mi nic nehlásillibor.98 píše:když ti to funguje proč by jsi do toho hrabal??![]()
dik cave
kdyz zaslepis EGR tak to to neprestane hulit, ba trochu naopak. pokus nevis jak tak se do toho turba neser, a nedelej tu furt nejakou blbou reklamu najakymu Rapid smejdu a turbo cleanu. proste se do toho bud pust, v necem to umej a ńebo to nech bejt, pokud to turbo slape. pač ho leda umrtvíš.... jinak tady maš navod, tak si počti. pokud jsi zručnej, tak to jde vyndat jen vrchem bez pritomnosti jámy nebo zvedáku, turbo sem taky vyndaval podobne jako tu bylo napsáno... PRED PANELAKEMcavediver píše:ahojky mam na něm najeto už 250 Tkm a začalo mi dost dýmit tak proto mě napadlo ho vyčistit, udělal jsem to z EgR a pak ho zaslepil ale dýmení nepřestalo a vag mi nic nehlásillibor.98 píše:když ti to funguje proč by jsi do toho hrabal??![]()
dik cave
tak tak pokud to jezdí v pohodě nevidím důvod dávat turbo ven, já na octě mám najeto 290 s původním turbem a nikdy nebylo venku ani čištěnoIvanek007 píše:kdyz zaslepis EGR tak to to neprestane hulit, ba trochu naopak. pokus nevis jak tak se do toho turba neser, a nedelej tu furt nejakou blbou reklamu najakymu Rapid smejdu a turbo cleanu. proste se do toho bud pust, v necem to umej a ńebo to nech bejt, pokud to turbo slape. pač ho leda umrtvíš.... jinak tady maš navod, tak si počti. pokud jsi zručnej, tak to jde vyndat jen vrchem bez pritomnosti jámy nebo zvedáku, turbo sem taky vyndaval podobne jako tu bylo napsáno... PRED PANELAKEMcavediver píše:ahojky mam na něm najeto už 250 Tkm a začalo mi dost dýmit tak proto mě napadlo ho vyčistit, udělal jsem to z EgR a pak ho zaslepil ale dýmení nepřestalo a vag mi nic nehlásillibor.98 píše:když ti to funguje proč by jsi do toho hrabal??![]()
dik cave

cavediver píše:sorry za OT ale muzete me nekdo do SZ at nezasirame vlakno jinou veci,poslat jak se dá udelat to modry podsviceni vypinace na svetla a vsech tech veci? díkecsukola píše:cavediver píše: Pri cisteni som pouziwal iba WD40,technicky benzin a brusny papier 600 a 1000:)
hurááá to je info a co ložiska aleBo nahrievanie šloti to rozobrať ??
dik každá možno maličkost pomůže před odeslaním do nejakeho servisu ale počkam na |Hunlika ať se vyjádří přeci 250 000 km bes sáhnutí je už neco hmmm co doporučujete přatele|???
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba