špatné studené starty poradte prosím
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ahoj... taky mi to blbě chytá... startuje to snad postupně po jednom válci, plus to nechutně hulí a smrdí nespálenou naftou... i když jedu dálku a zastavím tak je cítit nespálená nafta... teď jen, čím to může být? vstřiky, tlaky, čerpadlo? nebo může být nastaveno moc nafty že jí to nestíhá spalovat? za rady děkuju
VW Golf IV, 1,9 TDI motor AHF, jednohmota + HDS57 + VR6 přítlačák, chip motorpower
Ahoj,
chci se zeptat, jak je to s čidlem G62 se dvěma kontakty. Když se odpojí, tak by to také mělo žhavit nejvíce? Já odpojím čidlo a žhavení nejde, ani kontrolka nesvítí dlouze. Přitom žhavky jsou nové a napětí na kabelech taky jde.
A taky se mi stalo, jak jsem nastartoval s odpojeným čidlem, tak od té doby se nechce nabudit altík na volnoběh. Vždy musím zvýšit otáčky na 2tis.
Auto v popisu.
chci se zeptat, jak je to s čidlem G62 se dvěma kontakty. Když se odpojí, tak by to také mělo žhavit nejvíce? Já odpojím čidlo a žhavení nejde, ani kontrolka nesvítí dlouze. Přitom žhavky jsou nové a napětí na kabelech taky jde.
A taky se mi stalo, jak jsem nastartoval s odpojeným čidlem, tak od té doby se nechce nabudit altík na volnoběh. Vždy musím zvýšit otáčky na 2tis.
Auto v popisu.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB