vilik píše:honzas1 píše:Kód: Vybrat vše
villík - v čem je problém jezdit se zimními pneumatikami v létě..? Jsou už ztvrdlé a pro toho, kdo nezávodí po dálnici je to fuk, ne?
jj pod 4 mm už to vyjde skoro nastejno jak letni
To skoro je jaká veličina? letní se vzorkem 10 mm jsou skoro jako zimní.

nevím jestli někdo ,ale já v zimě jezdím i na silnici ,která je bez sněhu a ledu,přesto zimáky dávám,letní směs se jednoduše na prostydlé silnici ztrácí jako prd v lese,přehazování letních za zimní považuji něco jako prevenci podvozku před špatným obdobím roku,proto že,když už jsou kola dole,dáse něco ošetřit,promazat,vyměnit a vědět ža mi za měsíc nebudou svítit destičky, nebo při prvním mrazu se mi až do března nebudou vracet bovdeny ručky,proto jsem si hned při koupi jakéhokoli auta pořizoval druhý kola, abych si to doma v klidu udělal s prevencí,komu se chce válet pod autem když je chladno?asi nikomu,tak že můj názor a zkušenost na zimáky

proto to jak tu hodně lidí praví nemá cenu toto řešit,jediný co moho dodat že kolega na zimu kupuje již řadu let fungl nový,a nechává je přez léto ale na další zimu zas edá nový kupuje baumaxovky po 800 kč a neřeší to
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku