stoceny tachometr o 100 000 km!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- 111toleďák
- Přispěvovatel
Nemá cenu to řešit a vypisovat. Kdo ví kupuje stav kdo neví km. Pokud budou ti druzí budou lidi co to stášejí navíc když není problém si nechat na servisu orazit každou pátou návštěvu a za to samé čento do kapsy nahlásit na STK kolik km se zlíbí. Každy kdo kupuje a je znalý věci posuzuje kondici auta, nikoliv stav km a opravdu žádný pádný a u soudu obstojný argument neexistuj, protože vždy tu je nějaký rozumný protiargument, který vše spolehlivě vyvrátí, třeba již zmiňovanými výměnami toho či onoho. Proto je třeba si prostě vše fyzicky prověřit a nedat na báchorky okolo, ale i tak je to podvod a přeju hodně štěstí a nervů s býv.majitelem.
ToledoII 81KW, A4 2.0TDI
Zdravim no je to hrozne mne by to tiez vadilo na mojom aute.ale ludia chcu byt klamani.v lete som mal ford focus 1.8tddi combi naozej pekne auto po nejakej rodinke vymene kotuce a silenbloky serviska.na tacho 125tisic km.bol so mnou aj kamarat ten zobral tiez focusa ale od rusou. v serviske 150tisic na stlpiku 260tisic nalepka poslednej prehliadky ked som sa rusa pytal co to je zlavil este o 300 eur.tak to zobral (to ze pri zahriatom motore svietilo mazanie a klepalo asi ojnicne lozisko neni podstatne)
dali sme inzeraty. raz v nedelu prisiel manik a ze chce auto odviezol sa no hovori pekne a tak ale ma vela kilometrov hovori on by chcel auto co ma do 100tisic ide pozriet este jeden,a potom da vediet.vecer mi vola kamarat bol u mna chalan a kupil mi fokusa ..na tachaci mal 75000km.
tom4550 :riesenie by bolo pozriet stav km v jednotke hned pri kupe vozidla,ale to sa vzdy neda..
dali sme inzeraty. raz v nedelu prisiel manik a ze chce auto odviezol sa no hovori pekne a tak ale ma vela kilometrov hovori on by chcel auto co ma do 100tisic ide pozriet este jeden,a potom da vediet.vecer mi vola kamarat bol u mna chalan a kupil mi fokusa ..na tachaci mal 75000km.

tom4550 :riesenie by bolo pozriet stav km v jednotke hned pri kupe vozidla,ale to sa vzdy neda..
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Presne tak to ľudia chcú sami dobre auto a malo km
takých aut je veľmi malo ak vôbec sú
. Najlepšie sú hlásky toto je od doktora v Nemecku alebo starsia dáma na tom chodila atd...proste malo km super stav ale nik si neuvedomuje že v Nemecku nabehajú niektorý "dôchodcovia" aj 100 000 km ročne
čo neni pre nich problém. Toto auto je dobre servisovane takže po smotajevovy sa len ťažko zisťuje skutočný počet km len vizuálne ,ono sa to prejavy až potom po par tisíc km začnú odchádzať rôzne diely ktoré normálne vydržia cca 350 000 km ale jemu odišli po 125 000 km a sa čuduje
Podla mna na tacho radsej 400 000 a vediet co ta caka 

Supervag zisti aj tam, kde Vagcom nedokaze, alebo pouziju rovnaku metodu?chiptuning píše:supervagemyeager píše:Ako si to zistoval? Iba cisto Vag v607, alebo mas na to inu metodu?chiptuning píše:tak pridam trochu do mlyna
alhambra 2002 , tacho 128000 r.j. 485000
pozor ted sampion
toledo 2002 cerna barva , tach 123000 r.j. 720000
pak se zjistilo ze to byl taxik
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jak již bylo psáno,lidi chtějí být klamáni,takže si vlastně můžou sami za to jak to v čechách funguje s km.Dovážím VW auta z německa a už i němci se nám smějou jak jsme pitomí.90%jetých aut jsou u nás stočený a je jedno jestli jsou prodaný v čechách nebo je to dovoz.Líbí se mi inzerát typu,že koupí auto ,prodáno jedině v čr.Jako kdyby auta v čechách byly lepší,či se nedaly stočit.Měl jsem tady auto ocktu01 s origo serviskou,prodáno v čr a stočeno 100tis.Prostě jezdil do garáže a nechal si orazítkovat každou druhou kontrolu.Majitel koukal jak když spadnul z měsíce.Já stáčení neprovádím z důvodů,že servisní kontroly se dají ověřit u VW a pak je problém.Ale pak mám problém s prodejem aut,protože potencionální kupec si radči koupí auto se stočeným na 70tis.km,než když mu nabídnu tři roky starý auto s origo 140tis.km.Řekne mi "jé to je moc já scháním něco do 100tis.km,nebourané,a levné".Kdo je pak větší blbec,
já nebo on?/samo že já,protože jsem to nestočil a v té záplavě stočených nemám šanci/.Auto které mají víc jak 160tis.km jsou u nás takžka neprodejné.A tak každý upravuje a pak u nás máme 3roky starý auta s 70-90tis.km a 8let starý s 120-140tis.km a auta které mají víc jak 250tis.km u nás prakticky nejezdí a nikomu to nepřijde divný.
Jsme prostě potomci ŠVEJKA a tak se nemí čemu divit. 
já nebo on?/samo že já,protože jsem to nestočil a v té záplavě stočených nemám šanci/.Auto které mají víc jak 160tis.km jsou u nás takžka neprodejné.A tak každý upravuje a pak u nás máme 3roky starý auta s 70-90tis.km a 8let starý s 120-140tis.km a auta které mají víc jak 250tis.km u nás prakticky nejezdí a nikomu to nepřijde divný.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
bohužiaľ, niekedy je to na zamyslenie, ale národ to naozaj sám chce, Tdi ktoré malo necelých 120 000 nemohol známy predať( väčšina záujemcov chcela niečo do 100 000), ale akonáhle tam bolo 98 000 auto šlo okamžite. Myslím, že 20 tis. u týchto motorov nic neznamená, ale nejaký "psychologocký" aspekt je asi fakt veľký.
Keď sme pri tých rekordoch, zrovna nedávno privezená Octavia
76000 budíky - 314000 motor
Keď sme pri tých rekordoch, zrovna nedávno privezená Octavia
76000 budíky - 314000 motor
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pro autora threadu :: já osobně kupuju auto podle stavu v jakém ho vidím, ne podle toho, co vidím na tachometru, to je pro mě pouze informativni udaj bez hodnoty, pokud jsi koupil auto takhle, jsi hloupý. o padělaných servisních knížkách na počkání od autorizovaných servisů už tady bylo taky napsáno dost. cár papíru. až si koupim další auto, stočím si ho na nulu a hezky uvidím, kolik jsem s ním já sám ujel, což je jediná hodnota, která mě zajímá....
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Moje reč,presne toto som chcel povedať. Ak ti povie,ze menil budiky alebo palubku,tak si v prdeli,iba urobis zo seba blbca a nabehas sa ako blbecBH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR