1.9TDi, 77kW, typ BXE - nechytí na 1x
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V pondelok skontrolovaný update softu + vymenené gumičky, vstreky boli taktiež trocha jemne nakrivo...asi od výroby...Včera som auto nechal "odstáť"...čo to urobí dnes. Dnes ráno naštartovalo opäť až na 4-tý krát. Veril som, že problém sa výmenou gumičiek odstráni. Už tomu nerozumiem....Poraďte čo s tým ďalej. Vďaka.
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.
1.9TDi, 77kW, typ BXE - nechytí na 1x: v štádiu riešenia
Chalani vyriešené dočasne použitím hadičky so spätným ventilom...ide o prívod nafty z nádrže....štarty od výmeny OK a na prvý raz...chcem však prísť na pôvod problému a odstrániť ho...vždy na druhý deň je tá gumová "pumpička" stlačená akoby nejakým podtlakom. Otázka z ktorej strany vzniká ten podtlak? Môže to byť podtlakom z nádrže ? Aký je dôvod na podtlak?

Skúsil som to dva dni po sebe ráno a nie je počuť žiadne nasatie vzduchu. Akurát pri tankovaní včera mi to púšťalo iba po dvoch litroch, potom som vždy musel pištoľ vybrať a znova po 2 litroch.... Ešte ma napadla jedna vec. Môžem nechať pootvorený šrubovací uzáver nádrže celú noc vonku, či bude ráno tá hadička stlačená ? Samozrejme vičko zvonku nechám zavreté.