Vivid Workschop 2006 CZ

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kiru
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kiru »

je to (offtopic) , ale prosím nemal by niekto liek na Alcohol120?, mám ho asi nejaký blbý, lebo viac nejde ako ide a inak si neviem poradiť s tými .mdf súbormi.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

kiru píše:je to (offtopic) , ale prosím nemal by niekto liek na Alcohol120?, mám ho asi nejaký blbý, lebo viac nejde ako ide a inak si neviem poradiť s tými .mdf súbormi.
Tady máš Alcohol120% i s ...... http://rapidshare.com/files/28965638/1-maj.rar.html heslo do archivu: 1maj

Soubor s příponou *.mdf je IMAGE vytvořený v Alcoholu120%, můžeš ho vypálit na disk, anebo dát do virtuální mechaniky a spustit instalaci. Alcohol120% umí virtuální mechaniky CD i DVD nastavit.
peky
Sběrač informací

Příspěvek od peky »

dschn píše:Chlapi mám stejný problém jako Rudas,ať dělám jak dělám,tak se mi nepovedlo zprovoznit ani demoverzi.Dám to do virtuálky,nainstaluju a jak mi naběhne to okno jestli restartovat,nebo vrátit do windows,nechám to být,zkopíruju ten soubor v CRACK do WORKSHOP,pak teprve dám restartovat.Po restartování to spustím,napíše mi že workshop.exe vygeneroval chyby a vytváří se protokol chyb,pak se mi to rozjede,ale není tan absolutně žádná nabídka vozidel a je to popsané nějakýma zmjatama se zavináčem,jsem tak tupý a dělám někde chybu,že ostatním to normálně jede a mě ne? (wallbash) (wallbash)
Zdar chlapi,sem na tom úplně stejně,navíc se mi k tomu rozbíhá server,ikdyž jsem dal samostatnou instalaci (wallbash)
Už jsem to zkoušel na dvou PC a na obou je to stejné :x
Prosím o radu
Díky
Mortimer
Přispěvovatel

Příspěvek od Mortimer »

Do verze 6.1 si Workshop pouštěl vvd server(novější verze jsou v Javě),to je normální potřebuje ho k běhu.Ta prázdná okna a zavináče místo textu je podle mě problém PC.V práci nám to dělalo taky,prakticky to běželo jednou z 10 případů a po reinstalaci Win to zmizlo.
marekkona
Nováček

Příspěvek od marekkona »

dost staré fabia pouze do mr 2002
Mortimer
Přispěvovatel

Příspěvek od Mortimer »

Tak si místo kritiky sežeň novější verzi.Vzhledem k datu je logické,že 2006 nebude úplně aktuální.
yna
Nováček

Příspěvek od yna »

Máte někdo funkční verzi novější než je 6.2 (níže), určitě se dohodnem.

Obrázek
Mortimer
Přispěvovatel

Hledat

Příspěvek od Mortimer »

Co takhle ta báječná funkce hledat?Je tady 7.1 CZ a je pořád funkční:

Kód: Vybrat vše

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11158&postdays=0&postorder=asc&start=45
yna
Nováček

Příspěvek od yna »

Díkes.
MAX
Přispěvovatel

Re: Hledat

Příspěvek od MAX »

Mortimer píše:Co takhle ta báječná funkce hledat?Je tady 7.1 CZ a je pořád funkční:

Kód: Vybrat vše

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11158&postdays=0&postorder=asc&start=45
Tato verze je také 6.2
Mortimer
Přispěvovatel

Příspěvek od Mortimer »

Máš pravdu nenapadlo mě,že v topicu 7.1 bude 6.2,tak jsem to nekontroloval.A ta En verze,co se tvářila jako 7.1,je to samé,právě jsem porovnal cd.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Mortimer píše:Máš pravdu nenapadlo mě,že v topicu 7.1 bude 6.2,tak jsem to nekontroloval.A ta En verze,co se tvářila jako 7.1,je to samé,právě jsem porovnal cd.
Už to tu někdo psal že rozdíl je minimální. Verze 6.2 je vydaná v listopadu 2006 a 7.1 v lednu nebo v únoru 2007.
Každopádně už by měla být novější verze, ale zatím jsem na ní nenarazil.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

MAX píše:
Mortimer píše:Máš pravdu nenapadlo mě,že v topicu 7.1 bude 6.2,tak jsem to nekontroloval.A ta En verze,co se tvářila jako 7.1,je to samé,právě jsem porovnal cd.
Už to tu někdo psal že rozdíl je minimální. Verze 6.2 je vydaná v listopadu 2006 a 7.1 v lednu nebo v únoru 2007.
Každopádně už by měla být novější verze, ale zatím jsem na ní nenarazil.
nuz, tak len verme, ze v nej odstrania tie nezmysly, ktore su v 7.1...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“